Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayret ettim tedavi olmadan genelde adetin 10-11 gunleri koyu cikardi ama pik degil. Yine femara kullandim bugun 10.gun cok silik cikti. Yarinda oglen saat 12 de vurunmam gerekmis sonrasina zaten test yapamam
Gitmeden yap bnce Bnde çarşamba gidicem iğne için Bnde gitmeden yapar kontrol ederim yumurtlamayı

Bnde katlanırım da kendime yapamam Ucuna bakmıyorum bile valla sağa sola bakıyorum kaç kere hemşirenin eline vurmuşluğum var dayanamıyorum
Hayirlisi olsun bide vajinal muayeneye girerken sanki 40 yil baktiriyomusum gibi rahatca aciyorum bacaklari boyle seylerde rahatim ama nasip olmuyor iste canim ya bugun ignemi vurundum. Ya igneden sonra yine tempolu yuruyuse devam edebilirmiyim bana yapma diyorlarda bi fikrin varmi

Bnce yürüyüşün bi zararı yok aksine bacak arasındaki kan akışını hızlandırıyor daha iyi

Kızlar ovulasyon testim geç geldi o yuzden 14.gun yapmaya başladım,hep silikti yani en üstte ki gibi.Son 2 gundur koyu cikmaya basladi biraz daha,yani dun ve bugun.Alttaki 2 test son 2 gunun.Döngulerim kısa en erken 24 en gec 27 gunde bir regl oluyorum,bugun 19.gun muhtemelen yumurtlamayi kacirdim.Ama bu koyuluk kafami karistirdi.Sizce gun gun koyuluk artmis mi.Nasil yorumlarsiniz?

Merhaba beni de ekler misiniz 25 Mayıs erken olursa da 24 Mayıs

Insallah yumurtlamayi kacirmamisindir dongun de kisaymis yani oncesinde degerlendirme yapildimi

Canım bunlar yumurtlama değil değerlendirmişsindir inşallah

Insallah yumurtlamayi kacirmamisindir dongun de kisaymis yani oncesinde degerlendirme yapildimi
Valla kuzucum elimden geldigi kadar degerlendirdim testler gelene kadar.Bence zaten benim icin 14.gun testlere baslamak icin cok gec bir zaman farkindayim,sadece 1 ay 17.gün yumurtladim omrumde ilk.Ama artik bugun 19.gun ve artik zaten yumurtlama olmaz tren kactiNiye koyulmaya başladı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…