- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 30
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
- #1.241
Gitmeden yap bnce Bnde çarşamba gidicem iğne için Bnde gitmeden yapar kontrol ederim yumurtlamayıHayret ettim tedavi olmadan genelde adetin 10-11 gunleri koyu cikardi ama pik degil. Yine femara kullandim bugun 10.gun cok silik cikti. Yarinda oglen saat 12 de vurunmam gerekmis sonrasina zaten test yapamam
Igneyi doktorunuzmu vuruyor? Ben eczaneden aldim dolapta bekliyor kendim vurunacamGitmeden yap bnce Bnde çarşamba gidicem iğne için Bnde gitmeden yapar kontrol ederim yumurtlamayı
Bn alıp direk hastanede vurduruyorum kendime vuramam canım çok tatlıIgneyi doktorunuzmu vuruyor? Ben eczaneden aldim dolapta bekliyor kendim vurunacam
Merhaba kızlar benimde adet öncesi yoğun sarı akımtım başladı bata 5 gün kaldı hiç umutlu değilim kesin adet olurumBn alıp direk hastanede vurduruyorum kendime vuramam canım çok tatlı
Akıntı aslında gebelik belirtisi ağrı felan var mı kiMerhaba kızlar benimde adet öncesi yoğun sarı akımtım başladı bata 5 gün kaldı hiç umutlu değilim kesin adet olurum
Var belim ağrıyor kasıklarım arada sancı giriyor ama böyle olunca 4-5günde adet oluyorum ama keşke gebelik olsaAkıntı aslında gebelik belirtisi ağrı felan var mı ki
Adet belirtisiyle aynı oluyomuş belki vardır canım ilk iğne miVar
Var belim ağrıyor kasıklarım arada sancı giriyor ama böyle olunca 4-5günde adet oluyorum ama keşke gebelik olsa
Yok canım ben bi doktor tedavisine başlamadım burdaki herkes bayadır deniyor ama benim daha 3.ayım pkos tiroid ve insülin var bende ilaçlarımı kullanıyorum öyle işteAdet belirtisiyle aynı oluyomuş belki vardır canım ilk iğne mi
Anladım cnm hadi hayırlısı o zamnYok canım ben bi doktor tedavisine başlamadım burdaki herkes bayadır deniyor ama benim daha 3.ayım pkos tiroid ve insülin var bende ilaçlarımı kullanıyorum öyle işte
Inşallah canım sağolAnladım cnm hadi hayırlısı o zamn
Kiz ucu kucucuk bisey hissetmezsin bile. Bende igne vurulmayi sevmem her konuda ama soz konusu bebe olunca mecbur herseye katlaniyor insanBn alıp direk hastanede vurduruyorum kendime vuramam canım çok tatlı
Bnde katlanırım da kendime yapamamKiz ucu kucucuk bisey hissetmezsin bile. Bende igne vurulmayi sevmem her konuda ama soz konusu bebe olunca mecbur herseye katlaniyor insan
Hayirlisi olsunBnde katlanırım da kendime yapamamUcuna bakmıyorum bile valla sağa sola bakıyorum kaç kere hemşirenin eline vurmuşluğum var dayanamıyorum
Bnce yürüyüşün bi zararı yok aksine bacak arasındaki kan akışını hızlandırıyor daha iyiHayirlisi olsunbide vajinal muayeneye girerken sanki 40 yil baktiriyomusum gibi rahatca aciyorum bacaklari boyle seylerde rahatim ama nasip olmuyor iste canim ya bugun ignemi vurundum. Ya igneden sonra yine tempolu yuruyuse devam edebilirmiyim bana yapma diyorlarda bi fikrin varmi
Merhaba beni de ekler misiniz 25 MayısBat gününü bekleyenler gelin heyecanımıza ortak olalım sevincimizi üzüntümüzü paylaşalım
UYARI
REGL OLAN ARKADAŞLAR YENİ BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTİN.
GRUPTA AKTİF OLMAYAN ARKADASLARI LİSTEDEN ÇIKARICAM.
GİRİP SADECE BAT TARİHİNİ YAZIP HEYECANINI BİZLERLE PAYLAŞMAYAN BİR DAHAKİ BATA KADAR HİÇ YAZMAYANLAR ÇIKARILACAKTIR.
HAMİLE KALMIŞ ARKADAŞLAR BENİ ETİKETLEYİP GÜZEL HABERLERİNİ PAYLAŞIRLARSA SEVİNİRİM.
İSMİNİ YAZMAYI ATLADIĞIM KİŞİLER VARSA BENİ ETİKETLEYİP BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTİN.
LİSTEMİZ
@BankacI269 Mayıs
@wasssaap3 Mayıs
@Asiprenses333121 haziran
M mavili_yeshll1 haziran
@ximix3
haziran
A Adesadra3 haziran
@Melekkanat5 haziran
@karaca34438 haziran
@cido098 haziran
@Yi serumu8 haziran
Nane surubu 9 haziran
@Ayca_0610 haziran
@Sadecerenn10 haziran
@Mylv4810 haziran
@Asyaa56110 haziran
@ELIF700711 haziran
MoonfacedMom 15 haziran
@BESD4 Mayıs
@Kelebek-bek5 Mayıs
@CherryQueen6 Mayıs
@Hulahula8 Mayıs
@akrepprof9 Mayıs
@aynurrrr10 mayıs
@bebikoms11 mayıs
@Brs169112 Mayıs
@Tubiss32112 Mayıs
@Ckale13 mayıs
@teacherirem13 mayıs
@Kivircikkhatun15 Mayıs
@Kubra_ekinci16 Mayıs
@Mof17 Mayıs
@papatyam9517 Mayıs
@Genckading18 Mayıs
@dorothy8720 mayıs
@kizkizakiz21 Mayıs
@bcehrm21 Mayıs
@YaseminnO23 Mayıs
@pembemavianne24 mayıs
@Nurimran25 Mayıs
Yldzyldzay 25 Mayıs
@Gunes9727 Mayıs
@gokkusaginadusenbukalemun30 Mayıs
@nur-8031 mayıs
Insallah yumurtlamayi kacirmamisindir dongun de kisaymis yani oncesinde degerlendirme yapildimiKızlar ovulasyon testim geç geldi o yuzden 14.gun yapmaya başladım,hep silikti yani en üstte ki gibi.Son 2 gundur koyu cikmaya basladi biraz daha,yani dun ve bugun.Alttaki 2 test son 2 gunun.Döngulerim kısa en erken 24 en gec 27 gunde bir regl oluyorum,bugun 19.gun muhtemelen yumurtlamayi kacirdim.Ama bu koyuluk kafami karistirdi.Sizce gun gun koyuluk artmis mi.Nasil yorumlarsiniz?
Eki Görüntüle 2856206
Canım bunlar yumurtlama değil değerlendirmişsindir inşallahKızlar ovulasyon testim geç geldi o yuzden 14.gun yapmaya başladım,hep silikti yani en üstte ki gibi.Son 2 gundur koyu cikmaya basladi biraz daha,yani dun ve bugun.Alttaki 2 test son 2 gunun.Döngulerim kısa en erken 24 en gec 27 gunde bir regl oluyorum,bugun 19.gun muhtemelen yumurtlamayi kacirdim.Ama bu koyuluk kafami karistirdi.Sizce gun gun koyuluk artmis mi.Nasil yorumlarsiniz?
Eki Görüntüle 2856206
Valla kuzucum elimden geldigi kadar degerlendirdim testler gelene kadar.Bence zaten benim icin 14.gun testlere baslamak icin cok gec bir zaman farkindayim,sadece 1 ay 17.gün yumurtladim omrumde ilk.Ama artik bugun 19.gun ve artik zaten yumurtlama olmaz tren kactiInsallah yumurtlamayi kacirmamisindir dongun de kisaymis yani oncesinde degerlendirme yapildimi
Insallah yumurtlamayi kacirmamisindir dongun de kisaymis yani oncesinde degerlendirme yapildimi
Evet yumurtlama degil biliyorum,silik cikiyor zaten kac gundur muhtemelen kacirdim yumurtlamayi,ama son 2 gundur birden koyulasti, acaba devam etsem mi yapmaya biraksam mi onu bilemedimCanım bunlar yumurtlama değil değerlendirmişsindir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?