Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi bayramlar diliyorum
Hangimiz psikolojimz sayesinde belirti yaratmıyoruz ki
Hayrlisi Rabbım inşallah tez vakitte hayrlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Şuan bende aynı belirtileri yaşıyorum ama çok korkuyrm test yapmaya ya cesaretlenemiyrm yapmaya
Cnkü olumsuzu görünce çok etkilenyrm

Baş dönmesi yumurtlamadan kaç gün sonra oldu?
Adetten 1 hafta önce oldu
Ay ne güzel maşallah
Rabbım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah tebrik ederim
Amin, inşallah. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Şuan bende aynı belirtileri yaşıyorum ama çok korkuyrm test yapmaya ya cesaretlenemiyrm yapmaya
Cnkü olumsuzu görünce çok etkilenyrm
Bende korkuyodum. Dün yapmayı düşünmüyodum bende. Sonra aman dedm sanki yapmayınca kendiliğinden mi olcak dedm ve yaptım

Son düzenleme:
Hadi bize özet geç hayırlı olsun sağlıkla gelsin çatlatma iğnesi oldun mu yumurtlamadan kaç gün sonra testte çıktı belirtiler nelerdi
Ben bu ay ramazan diye ne iğne oldum ne yumurtlamayı takip ettim arkadaşlar. 3 kere iğne denedk olmadı. Nisanda ara vermek istedm. Mayısta veya haziranda aşılama yapacaktık artık. O yüzden yumurtlama günümü bilmiyorum tam olarak. Reglim 4 gün geçti. 5. gün artık test yapayım dedm. Arife günü yani dün yaptım işte belirti olarakta dediğim gibi kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti ve dolgunluğu, baş dönmesi. En önemli şey gerçekten kafa rahatlığı. Ben bu ay yel ağrısı çok çektim onun için doktora gittm aklımda hiç bebek için bişey yoktu. Tabiki değerlendirdk adetten sonra ama çok sık olmadı haftada iki kere ilişki oldu desem yeridir. Çok dua ettim ve etmeye devam edicem. Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın. Dualarımda sadece ben demedm hele ki ramazan ayında. Öylede olacak hep dualarımda olacaksınız

Çok sağol canım Allah razı olsun bende çok dua ettim zikir çektim Allah banada ve isteyen herkese nasip etsin inşallah ben 26 nisan iğne oldum en son regl 12 nisandı dün regl günüm test yaptım negatif ama hala regl olmadım bakalım beklicem belki bir ümit vardır sence varmı tarihleri yazdım.. belirtin oldu mu hiç peki

Benimde sat 10 nisandı. Kasık ağrım oldu belim aşırı ağrıdı bak onu unuttum. Kasık ağrısı hafifti ama hissettiren cinsten kendini. Göğüslerim adetime yakın acıması geçer ve dolgunluğu geçerdi. Hala aşırı olmasada acıyolar ve dolgunlar. İnşallah vardır geç döllenmedir. Sende vücudunu tanıyorsun. Herkesin belirtisi bir olmaz ama bunlardan yola cıkarak anlayabilirsin

Benimde göğüsler acıyor dolu dolu ara ara kasık agrım oluyor sürekli değil ama birde akıntı var az az beyaz bazen sarımsı bilmiyorum nasip inşallah vardır bir hafta daha beklicem belki klomen iğne geciktirdi regli dua edin banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…