- 7 Mayıs 2021
- 35
- 17
- 8
- 31
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
- #1.041
Hala olmadım reglBESD @Kelebek-bek @Mylv48 @cherryqueen(bat günü)
@Hulahula
@Yi serumu
BankacI26
@cido09
@akrepprof
@aynurrrr
L Limonlu Su
karaca3443 (bat günü )
@bebikoms
B Brs1691
Tubiss321
@Ckale
@teacherirem
Kızlar ne durumdasınız adet olanlar yeni bat tarihlerini yazabilir mi
Ben olsam hemen yapardım bulantı da varsa bence testte çıkarHala olmadım regl
Ve bugün şuan inanılmaz Bi bulantım var, bel ve sağ kasık ağrım var ne olacak merakla beklyrm hala test yapmadm
Ay ne güzel maşallahBen hamileyim
Yeni bat 10 Haziran adet oldum ama normalde 6 gün sürerdi 4 gün yoğun bu ay sadece 2 gün adet oldum bittiBESD @Kelebek-bek @Mylv48 @cherryqueen(bat günü)
@Hulahula
@Yi serumu
BankacI26
@cido09
@akrepprof
@aynurrrr
L Limonlu Su
karaca3443 (bat günü )
@bebikoms
B Brs1691
Tubiss321
@Ckale
@teacherirem
İyi bayramlar diliyorumİyi bayramlar herkeseben dün gece adet oldum kızlar. 30 yaşıma kadar adet öncesi göğüs ağrısı çekmeyen ben psikolojim sayesinde gebelik belirtisi uydurmuş oldum birgebeningünlüğü sayfasından ovülasyon testi sipariş ettim bakalım bu ay bir de böyle deneyelim
İyi bayramlarİyi bayramlar arkadaşlarhepimizin hayırlı haberlerini aldığımız nice bayramlarımız olsun inşallah
Şuan bende aynı belirtileri yaşıyorum ama çok korkuyrm test yapmaya ya cesaretlenemiyrm yapmayaCanım benim tek farklı belirtim baş dönmesiydi ama gebeliğe yormadım yormak istemedm. Kasık ağrım göğüs hassasiyetim oldu normal adet dönemimde ve sonrasında. Tek fark birde sağ kasık batması vardı normalde adet dönemnde kasık batması olmaz ağrı olur sadece. Dün test yaptım sonra kan testi verdim. Teşekkür ederim darısı tüm isteyen herkese inşallah
Adetten 1 hafta önce olduBaş dönmesi yumurtlamadan kaç gün sonra oldu?
Amin, inşallah. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinAy ne güzel maşallah
Rabbım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah tebrik ederim
Bende korkuyodum. Dün yapmayı düşünmüyodum bende. Sonra aman dedm sanki yapmayınca kendiliğinden mi olcak dedm ve yaptımŞuan bende aynı belirtileri yaşıyorum ama çok korkuyrm test yapmaya ya cesaretlenemiyrm yapmaya
Cnkü olumsuzu görünce çok etkilenyrm
Ya çok haklısın aslında çok iyi yapmşsn ne güzel de haber almssnAdetten 1 hafta önce oldu
Amin, inşallah. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Bende korkuyodum. Dün yapmayı düşünmüyodum bende. Sonra aman dedm sanki yapmayınca kendiliğinden mi olcak dedm ve yaptım
Amin inşallah rabbim nasip etsinYa çok haklısın aslında çok iyi yapmşsn ne güzel de haber almssndarısı başımıza inşallah
Hep yaptım erkenden acele edip, çıkmadı o yüzden tedirginim..Ben olsam hemen yapardım bulantı da varsa bence testte çıkar
Canım 12 si regl günümdü test yaptım idrar negatif ama hala regl olamadım biraz daha beklicem sonra doktora gidicem bakalım kan vermicem ümitlenmek istemiyorumBESD @Kelebek-bek @Mylv48 @cherryqueen(bat günü)
@Hulahula
@Yi serumu
BankacI26
@cido09
@akrepprof
@aynurrrr
L Limonlu Su
karaca3443 (bat günü )
@bebikoms
B Brs1691
Tubiss321
@Ckale
@teacherirem
Hadi bize özet geç hayırlı olsun sağlıkla gelsin çatlatma iğnesi oldun mu yumurtlamadan kaç gün sonra testte çıktı belirtiler nelerdiBen hamileyim
Kaç gün oldu yumurtlamadan sonra şuanHala olmadım regl
Ve bugün şuan inanılmaz Bi bulantım var, bel ve sağ kasık ağrım var ne olacak merakla beklyrm hala test yapmadm
2 Haziran görünüyor benimBESD @Kelebek-bek @Mylv48 @cherryqueen(bat günü)
@Hulahula
@Yi serumu
BankacI26
@cido09
@akrepprof
@aynurrrr
L Limonlu Su
karaca3443 (bat günü )
@bebikoms
B Brs1691
Tubiss321
@Ckale
@teacherirem
Ben bu ay ramazan diye ne iğne oldum ne yumurtlamayı takip ettim arkadaşlar. 3 kere iğne denedk olmadı. Nisanda ara vermek istedm. Mayısta veya haziranda aşılama yapacaktık artık. O yüzden yumurtlama günümü bilmiyorum tam olarak. Reglim 4 gün geçti. 5. gün artık test yapayım dedm. Arife günü yani dün yaptım işteHadi bize özet geç hayırlı olsun sağlıkla gelsin çatlatma iğnesi oldun mu yumurtlamadan kaç gün sonra testte çıktı belirtiler nelerdi
Çok sağol canım Allah razı olsun bende çok dua ettim zikir çektim Allah banada ve isteyen herkese nasip etsin inşallahBen bu ay ramazan diye ne iğne oldum ne yumurtlamayı takip ettim arkadaşlar. 3 kere iğne denedk olmadı. Nisanda ara vermek istedm. Mayısta veya haziranda aşılama yapacaktık artık. O yüzden yumurtlama günümü bilmiyorum tam olarak. Reglim 4 gün geçti. 5. gün artık test yapayım dedm. Arife günü yani dün yaptım iştebelirti olarakta dediğim gibi kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti ve dolgunluğu, baş dönmesi. En önemli şey gerçekten kafa rahatlığı. Ben bu ay yel ağrısı çok çektim onun için doktora gittm aklımda hiç bebek için bişey yoktu. Tabiki değerlendirdk adetten sonra ama çok sık olmadı haftada iki kere ilişki oldu desem yeridir. Çok dua ettim ve etmeye devam edicem. Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın. Dualarımda sadece ben demedm hele ki ramazan ayında. Öylede olacak hep dualarımda olacaksınız
Benimde sat 10 nisandı. Kasık ağrım oldu belim aşırı ağrıdı bak onu unuttum. Kasık ağrısı hafifti ama hissettiren cinsten kendini. Göğüslerim adetime yakın acıması geçer ve dolgunluğu geçerdi. Hala aşırı olmasada acıyolar ve dolgunlar. İnşallah vardır geç döllenmedir. Sende vücudunu tanıyorsun. Herkesin belirtisi bir olmaz ama bunlardan yola cıkarak anlayabilirsinÇok sağol canım Allah razı olsun bende çok dua ettim zikir çektim Allah banada ve isteyen herkese nasip etsin inşallahben 26 nisan iğne oldum en son regl 12 nisandı dün regl günüm test yaptım negatif ama hala regl olmadım bakalım beklicem belki bir ümit vardır sence varmı tarihleri yazdım.. belirtin oldu mu hiç peki
Benimde göğüsler acıyor dolu dolu ara ara kasık agrım oluyor sürekli değil ama birde akıntı var az az beyaz bazen sarımsı bilmiyorum nasip inşallah vardır bir hafta daha beklicem belki klomen iğne geciktirdi regli dua edin banadaBenimde sat 10 nisandı. Kasık ağrım oldu belim aşırı ağrıdı bak onu unuttum. Kasık ağrısı hafifti ama hissettiren cinsten kendini. Göğüslerim adetime yakın acıması geçer ve dolgunluğu geçerdi. Hala aşırı olmasada acıyolar ve dolgunlar. İnşallah vardır geç döllenmedir. Sende vücudunu tanıyorsun. Herkesin belirtisi bir olmaz ama bunlardan yola cıkarak anlayabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?