Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3gundur tam tamına 3 gündür ara ara kıvrandim adet oldum sandım koçtum tuvalete yok ama inşallah gebelik vardır hepimizde
Ya bende de aynı durum var.dun gece bitti umudum.ben ilk 2 gün bambu havlu kullanıyorum baktım leke yok.koyu sarı bı akıntı gelmiş o kadar.suan yine yok ama sol da sancılar var. Ne düşüneyim bilemedim

Herkese iyi bayramlar kızlar, MoonfacedMom beni de listeye ekleyebilir misin, Bat 20 mayıs olarak düşünüyorum ovulasyon testlerime göre, yaklaşık 4-5 gündür sol kasığımda özellikle akşamları oturup yatarken artan batmalarım var, göğüslerde büyüme de hafiften mevcut, adet belirtisi de olabilir bakalım.

Kuzum hamile olmayasın
Hayırlısı bakalım.. inşallah ondandır, şarıl şarıl akıntım da var ama daha çok erken, regli için de erken gerçi ona yorsam.. belki erken regl olurum. genelde reglim gelmeden 1 gün önce bi güzel ağlardım sinirden falan. Şimdi coştum. Kuzenimi gördüm videoda ağladım, dedemi gördüm ağladım. Videolu bayram mesajı atmışlar izlerken ağladım. Ya tamam zaten ağlak bi tipim ama bu da fazla oldu. YouTube videosuna, eşimin söylediği her şeye direk çenem titremeye başlıyor. Sonra halime gülerek toparlıyorum
Ah bu hormonlar bizi mahvetti

Yasaklardan da kaynaklanıyor canm herkese hasret kaldıkki ister istemez duygulanıyoruz

Yasaklardan da kaynaklanıyor canm herkese hasret kaldıkki ister istemez duygulanıyoruz
Haklısın canım yaa böyle bayram mı olur Tez zamanda biter inşallah bu kısıtlar. Evde takılmayı sevsem de zorunlu olunca esaret hissi oluyor. Bebiş de bu ay değil haziranda gelse çok daha iyi olur zaten Ay eşime de böyle dedim de “oldu canım, getir’den sipariş edelim istersen” diye dalga geçiyor.

Allah gönlüne göre versn inşallah sağlıklı olsunda ne zMan isterse o zaman gelsn

Yaaaa çok sevindim neler yaşadın anlat bizlere belirtilerin vs
Canım benim tek farklı belirtim baş dönmesiydi ama gebeliğe yormadım yormak istemedm. Kasık ağrım göğüs hassasiyetim oldu normal adet dönemimde ve sonrasında. Tek fark birde sağ kasık batması vardı normalde adet dönemnde kasık batması olmaz ağrı olur sadece. Dün test yaptım sonra kan testi verdim. Teşekkür ederim darısı tüm isteyen herkese inşallah

Çok sevindim canm tebrik ederim

Baş dönmesi yumurtlamadan kaç gün sonra oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…