- 16 Kasım 2012
- 6.357
- 981
- 398
- 37
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
- #1.021
Ya bende de aynı durum var.dun gece bitti umudum.ben ilk 2 gün bambu havlu kullanıyorum baktım leke yok.koyu sarı bı akıntı gelmiş o kadar.suan yine yok ama sol da sancılar var. Ne düşüneyim bilemedim3gundur tam tamına 3 gündür ara ara kıvrandim adet oldum sandım koçtum tuvalete yok ama inşallah gebelik vardır hepimizde
Kuzum hamile olmayasınHerkesin bayramı mübarek olsun kızlar. Ben bu hormonlar yüzünden ağlamaktan kimseyle bayramlaşamıyorum. Aşırı duygusalım
8 Haziran gibi gözüküyor canımBESD K Kelebek-bek Mylv48 @cherryqueen(bat günü)
Beyazmelek11
Yi serumu
BankacI26
C cido09
akrepprof
aynurrrr
L Limonlu Su
karaca3443 (bat günü )
B bebikoms
B Brs1691
Tubiss321
C Ckale
teacherirem
Kızlar ne durumdasınız adet olanlar yeni bat tarihlerini yazabilir mi
Hayırlısı bakalım.. inşallah ondandır, şarıl şarıl akıntım da var ama daha çok erken, regli için de erken gerçi ona yorsam.. belki erken regl olurum. genelde reglim gelmeden 1 gün önce bi güzel ağlardım sinirden falan. Şimdi coştum. Kuzenimi gördüm videoda ağladım, dedemi gördüm ağladım. Videolu bayram mesajı atmışlar izlerken ağladım. Ya tamam zaten ağlak bi tipim ama bu da fazla oldu. YouTube videosuna, eşimin söylediği her şeye direk çenem titremeye başlıyor. Sonra halime gülerek toparlıyorumKuzum hamile olmayasın
Yasaklardan da kaynaklanıyor canm herkese hasret kaldıkki ister istemez duygulanıyoruzHayırlısı bakalım.. inşallah ondandır, şarıl şarıl akıntım da var ama daha çok erken, regli için de erken gerçi ona yorsam.. belki erken regl olurum. genelde reglim gelmeden 1 gün önce bi güzel ağlardım sinirden falan. Şimdi coştum. Kuzenimi gördüm videoda ağladım, dedemi gördüm ağladım. Videolu bayram mesajı atmışlar izlerken ağladım. Ya tamam zaten ağlak bi tipim ama bu da fazla oldu. YouTube videosuna, eşimin söylediği her şeye direk çenem titremeye başlıyor. Sonra halime gülerek toparlıyorum
Ah bu hormonlar bizi mahvetti
Ben elendim kızlarBESD K Kelebek-bek Mylv48 @cherryqueen(bat günü)
Beyazmelek11
Yi serumu
BankacI26
C cido09
akrepprof
aynurrrr
L Limonlu Su
karaca3443 (bat günü )
B bebikoms
B Brs1691
Tubiss321
C Ckale
teacherirem
Hayırlısı olsun inşallah, tam hazır olduğunda, en güzel zamanda gelsin bebişinBen elendim kızlarbidahaki bat 10 Haziran
Haklısın canım yaa böyle bayram mı olurYasaklardan da kaynaklanıyor canm herkese hasret kaldıkki ister istemez duygulanıyoruz
Allah gönlüne göre versn inşallah sağlıklı olsunda ne zMan isterse o zaman gelsnHaklısın canım yaa böyle bayram mı olurTez zamanda biter inşallah bu kısıtlar. Evde takılmayı sevsem de zorunlu olunca esaret hissi oluyor. Bebiş de bu ay değil haziranda gelse çok daha iyi olur zaten Ay eşime de böyle dedim de “oldu canım, getir’den sipariş edelim istersen” diye dalga geçiyor.
Hadi bakalımBata son 5 gün
Evet ovülasyon 10 gün önceydi inşallah canımHadi bakalımOvulasyon ne zamandı bakmış mıydın? İnşallah güzel haberlerini alırız
Ben hamileyimBESD K Kelebek-bek Mylv48 @cherryqueen(bat günü)
Beyazmelek11
Yi serumu
BankacI26
C cido09
akrepprof
aynurrrr
L Limonlu Su
karaca3443 (bat günü )
B bebikoms
B Brs1691
Tubiss321
C Ckale
teacherirem
Yaaaa çok sevindimBen hamileyim
Canım benim tek farklı belirtim baş dönmesiydi ama gebeliğe yormadım yormak istemedm. Kasık ağrım göğüs hassasiyetim oldu normal adet dönemimde ve sonrasında. Tek fark birde sağ kasık batması vardı normalde adet dönemnde kasık batması olmaz ağrı olur sadece. Dün test yaptım sonra kan testi verdim. Teşekkür ederim darısı tüm isteyen herkese inşallahYaaaa çok sevindimneler yaşadın anlat bizlere belirtilerin vs
Çok sevindim canm tebrik ederimCanım benim tek farklı belirtim baş dönmesiydi ama gebeliğe yormadım yormak istemedm. Kasık ağrım göğüs hassasiyetim oldu normal adet dönemimde ve sonrasında. Tek fark birde sağ kasık batması vardı normalde adet dönemnde kasık batması olmaz ağrı olur sadece. Dün test yaptım sonra kan testi verdim. Teşekkür ederim darısı tüm isteyen herkese inşallah
Baş dönmesi yumurtlamadan kaç gün sonra oldu?Canım benim tek farklı belirtim baş dönmesiydi ama gebeliğe yormadım yormak istemedm. Kasık ağrım göğüs hassasiyetim oldu normal adet dönemimde ve sonrasında. Tek fark birde sağ kasık batması vardı normalde adet dönemnde kasık batması olmaz ağrı olur sadece. Dün test yaptım sonra kan testi verdim. Teşekkür ederim darısı tüm isteyen herkese inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?