- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
- #1.061
Kaç gün oldu yumurtlamadan sonra şuan
Testi tekrarla bence inşallah vardırKızlar selam benim bata 6 gün var Bugün yaptım böyle bir beyaz çizgi çıktı ümit var mıdır sizce
Ya inşallah hamilesindir bu kadar beklemeye Rabbım olumlu sonuç nasip etsinGecikmenin 8. Günü hiçbir belirtim hala yok. Moralim iyice bozulmaya başladıyoksa gelsin artık şu regl. Varsada bir belirti olsun. Testte alamıyorum eczaneler kapalı elim kolum bağlı bekliyorum
O zaman test yap bence bu azaptan kurtul. 2 hafta olduysa erken gebelik testinde çıkar ama kafamda şüphe kalmasın diyosan kan testi yaptır bi ASM’deHep yaptım erkenden acele edip, çıkmadı o yüzden tedirginim..
ama pazartesi yapıcam sanrm adetm gelmezse y7
Yanlış hesaplamyrsam şuan yumurtlamadsn sonra 2 hafta filan gecti
İnsallah canim ama hamile olsam yavaş yavaş bulantı olması gerekmez miydiYa inşallah hamilesindir bu kadar beklemeye Rabbım olumlu sonuç nasip etsinbnde öyle vakitlice test almadm şimdi kaldım öylece kafamda deli sorular
Aynen daha fazla eziyet ettmiycem kendime pazartesi gidicem kan testi içinO zaman test yap bence bu azaptan kurtul. 2 hafta olduysa erken gebelik testinde çıkar ama kafamda şüphe kalmasın diyosan kan testi yaptır bi ASM’de
Ama herkeste aynı belirtiler olmazdi ya belki bulantı da öyledirİnsallah canim ama hamile olsam yavaş yavaş bulantı olması gerekmez miydieczanenin kapalı olacağını hesap etmedim
Normalde sizinde gecikmeler olur mu yoksa düzenli mıdır?Bat’a 5 gün tezkere sayar gibi artık son günler.. Gece hiç uyuyamadım. Bu kalan 5 gün yerleşme için önemli bakalım bişey olacak mı? Bel ağrısı, krem gibi akıntı ve duygu durum değişiklikleri devam. Gece uyuyamıyorum. Göğüslerde tık yok. Regl belirtileriyle birlikte içimde derinde biyerde tabii hep o güzel hisGörcez bakalım.. Tatile çıkacağımdan sonrasında tedbirli olmak için regl olmazsam 18 mayısta yani ovulasyonun 10. günü kan testi vermeyi düşünüyorum. Sizde durumlar nasıl?
Benim Bu kadar belirtisiz olacağını sanmıyorum 7 kere hamile kaldım ikla biri oldu ya göğüs hassasiyeti ya bulantıAma herkeste aynı belirtiler olmazdi ya belki bulantı da öyledir
Bi ablam 9 ay boyunca kustu öbürü bir gün bile bulantı ya da ekşime benzeri bişey hissetmedi. Dua et de bulantın olmasın. Zaten hamilelerin %30-40ında bulantı olmuyor. Olanların da bir kısmında 8. Haftadan sonra başlıyor. Yani o bir gösterge değil. Böyle gecikme olur muydu hiç?İnsallah canim ama hamile olsam yavaş yavaş bulantı olması gerekmez miydieczanenin kapalı olacağını hesap etmedim
Bende bazen gecikme oluyor 2-3 gün. 19 mayıs olası en geç bat tarihim aslında. Bi yanılgımız var: Önemli olan bat tarihi değil, ovulasyon tarihiNormalde sizinde gecikmeler olur mu yoksa düzenli mıdır?
Az kalmış bata hayrlisi inşallah
Erken gebelik testi yaptınız mı
Yapılsa 4 5 gün kala çıkmaz mı
O güzel hislerimiz olumlu sonuçlanır inşallah
Canim merhana ben ikimci cizgiyi gordum bata 2gün kala en kotü testi tekrarla bence koyulasma olacakmi bakalimKızlar selam benim bata 6 gün var Bugün yaptım böyle bir beyaz çizgi çıktı ümit var mıdır sizce
Ahh bi umut doğdu içime sayende inşallah dediğin gibidirBi ablam 9 ay boyunca kustu öbürü bir gün bile bulantı ya da ekşime benzeri bişey hissetmedi. Dua et de bulantın olmasın. Zaten hamilelerin %30-40ında bulantı olmuyor. Olanların da bir kısmında 8. Haftadan sonra başlıyor. Yani o bir gösterge değil. Böyle gecikme olur muydu hiç?
Çok haklsnz aslnda iyi açıkladınzBende bazen gecikme oluyor 2-3 gün. 19 mayıs olası en geç bat tarihim aslında. Bi yanılgımız var: Önemli olan bat tarihi değil, ovulasyon tarihiOvulasyon geç olduğu için döllenme olduysa bile tutunma (implantasyon) olmamıştır henüz o yüzden bHCG çıkmaz kanda bile.. idrara geçmesi de zaman alıyor. 7-8 mayıstı ovulasyonum. Olursa bir iki güne implantasyon olur inşallah, bakıp göreceğim. Beklemek zor tabii... Ovulasyonu bilmeyince daha zor oluyor. Şimdi en azından kafam bi tık rahat
Merhaba kızceler benimde kasıklarım ağrıyor sızlıyor dokunca bile acıyor noldu anlamadım adet sancısı gibiÇok haklsnz aslnda iyi açıkladınzkafa karıştırıcı olanda o işte bakalm hakkımızda hayrlisi
Bu platformda hangi konu başlığını okusam bu konularla ilgili kafa rahatlığı deniyor sanrm akışına bırakmak en iyisi
Canım bulantı neden hemen olsun yada olması zorunlu değil ki. Bu kadar gecikmiyosan normalde vardır bişey inşallahİnsallah canim ama hamile olsam yavaş yavaş bulantı olması gerekmez miydieczanenin kapalı olacağını hesap etmedim
Yumurtalar kist oldu diye korkum var canm yoksa normal bir gecikme değil çok geçtiCanım bulantı neden hemen olsun yada olması zorunlu değil ki. Bu kadar gecikmiyosan normalde vardır bişey inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?