- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
Uygulamada bat bugün gösteriyordu kızlar sabah ilk idrarla test yapayım dedim negatif
O cizgiyi bende goruyorum iste kapaliyken o cizgi yok canim soktugumde oldu o cizgiBunda çizgi görüyorum birde kapalı halini atar mısın
Bu marka bende test yaptm benimde çizgi içeride. Bozuk mu ki o zaman
Canım ben içerde çizgi göremedim testi atayım dedim. siz diğer arkadaşla konuşmuşsunuz sanırım üste foto ben atmış olunca karıştı sanırımBu marka bende test yaptm benimde çizgi içeride. Bozuk mu ki o zaman
Ay evet kuzum isme bakmadım o attı sandmCanım ben içerde çizgi göremedim testi atayım dedim. siz diğer arkadaşla konuşmuşsunuz sanırım üste foto ben atmış olunca karıştı sanırım
Hangi marka canm. Ben miratech yaptm benimde çizgi içte kaldıO cizgiyi bende goruyorum iste kapaliyken o cizgi yok canim soktugumde oldu o cizgi
Kurusun bakalım belki hayali çizgi görünür canm
Daha var r sabretBenim de 17 Mayıs , çatlatma iğnesinden sonra 15. gün adet görülüyor diye okudum buralarda. Öyleyse 15 Mayıs'ta gelmesi gerekiyor. Zor tutuyorum kendimi test yapmamak için
5 dk sonrasını dikkate almayın diyor zaten attım çöpeKurusun bakalım belki hayali çizgi görünür canm
Produktor marka canm adet gecikmesinde yapilan bir restmis senin sonuc neHangi marka canm. Ben miratech yaptm benimde çizgi içte kaldı
Daha var r sabret15 inde yap
Kız niye attın. Bence sonradan çıkan çizgide varsa çıkar yoksa zaten hiçbişey çıkmıyo5 dk sonrasını dikkate almayın diyor zaten attım çöpebakalım bugün regl olucam o zamam onu bekliyorum
Benimde silik çizgi çıktı ama açılınca görünüyo kapalıyken çizgi içerde kalıyoProduktor marka canm adet gecikmesinde yapilan bir restmis senin sonuc ne
Az kalmış inşallah vardrSabretmeye çalışıyorum zor olsa da :)
Bende kaç kere dr a gittim bişeyin yok diyo dr lar. Bende artık pes ettim rabbim zamanı gelince verecektir elbet ne kadar çırpınsakta nasipten öte köy yok
İster istemez takılıyor ki her yerden baskı var.Oyle. Belkide cok kafamiza taktigimizdan
Zaten milletin agzi kapanmiyor tanidigi tanimadigi herkes bir yorum bir fikir verme derdindeİster istemez takılıyor ki her yerden baskı var.
Yumurtlama gününden eminsen tekrarla geç yumurtlama ihtimali varsa bekle bence canmZaten milletin agzi kapanmiyor tanidigi tanimadigi herkes bir yorum bir fikir verme derdinde
Bugun bi test yapayim idrarimi bekletip hic umidim yok ama en azindan kafama takilmasin rahat rahat reglimi bekliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?