- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 30
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
Bu mu acabaDoppel herz marka Q10 varsa 4-5 kutu alın. Çok da pahalı değiller ilginç şekilde. Benim sonuçlardan sonra özel Dr mbubilactan getirttirip hastalarına sattıhatta bı arkadaşım şok oldu senin dediğin ilacı verdi diye.2 tane oldu şimdi.saka bı yana bundan gebe kalan sayısı çok fazla.ersag da zaten bu sebeple uretti
Evet bu.fiyati görebiliyor musunuz acaba?Bu mu acaba
Merhaba ersag gotu kola yazanimi? Az once gorselden baktim Bunu okuyunca bi gulesime gittiDoppel herz marka Q10 varsa 4-5 kutu alın. Çok da pahalı değiller ilginç şekilde. Benim sonuçlardan sonra özel Dr mbubilactan getirttirip hastalarına sattıhatta bı arkadaşım şok oldu senin dediğin ilacı verdi diye.2 tane oldu şimdi.saka bı yana bundan gebe kalan sayısı çok fazla.ersag da zaten bu sebeple uretti
112 TL fiyatıEvet bu.fiyati görebiliyor musunuz acaba?
Bu olabilirmi?Merhaba ersag gotu kola yazanimi? Az once gorselden baktim Bunu okuyunca bi gulesime gittipeki bu q10 gunluk kullanim icin yeterlimi
Ooowww çok artmış fiyati112 TL fiyatı
Yeterli geldi bizde.ay ay da test verdi eşim.once ölü sayılarının azaldı sonra hız derken 2.5 ay sonra gebe olduğunu öğrendik .sabah akşam kullanılıyor zatenMerhaba ersag gotu kola yazanimi? Az once gorselden baktim Bunu okuyunca bi gulesime gittipeki bu q10 gunluk kullanim icin yeterlimi
Olsun çok pahalı değil zaten hamdolsun alcak gücümüz var şuanOoowww çok artmış fiyati
Hayır biz 17 TL ye almıştık daOlsun çok pahalı değil zaten hamdolsun alcak gücümüz var şuan
Canim doppelherz markasında sığır jelatini oluyo genelde dikkat etmenizi öneririmBu mu acaba
Kötü bişey mi kiCanim doppelherz markasında sığır jelatini oluyo genelde dikkat etmenizi öneririm
Ülke ne halde işte içler acısı neyseHayır biz 17 TL ye almıştık dagerçi dolar üzerinden bunların fiyatı.ama hücrelerin yenilenme hızı farklı.spern için 3 ay diye okuduk.3 aydan sonra daha doğru sonuçlar alabilirsiniz diye dusunuyorum
Merhaba benim.de sizin gibi kasikta seğirme var önceki 2 çocuğumda da yaşamıştım bunu ama yine de belirti aramak istemiyorum. İki gündür geçmeyen hafif baş ağrısı var. Adet olacağım zaman oluyor hep. Onun için belirti arayamıyorum kendimde bat uygulamada 14 ama bana göre 12si nasip bakalımMerhaba Hanımlar, 3 aydır takviyeler kullanıyoruz.ilk çocuğunuz da bu vesileyle oldu. Bat 14. Ancak sağ gogusumun govdeyle birleştiği yerde bildiğiniz batma oluyor.aynadan baktım çatlak izleri var.ama o çatlakların ilk cocugumdan kalma ihtimali çok çok yüksek.
Gogusumde kitle de var ama bı aklım karıştı kasıkta pit pıt segirme olunca biraz umitlendim sanki
İkiz olablr belki canımKizlar ben adetime 5 gun varken beta 60dı 2 gun snra tekrar Kan Verdim Bu sefer 279 Cikti 2 kati artmasi Gerekmiyormu benim 4 katı artmis
Kuzucum şimdi gördüm kusura bakma
Niye pişman oluyosun ki,bence olma umutlanmak daha kötü oluyor daha büyük yıkım.Hem kırmızılar gelmediği sürece umut var3 gün gecikme var ondan yaptm pişmanda oldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?