- 1 Nisan 2021
- 815
- 348
- 53
- 26
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
Yarın erken gebelik testimi yapsak senle beraberO çizgi hareket ediyo amaçeşit eziyetlere maruz kaldı kendileri
Tertemizdi sinir oldumHahahaha keşke biraksaydin kendi halineee
Sıra sende sen yap ben bi kaç gün dinleneymYarın erken gebelik testimi yapsak senle beraber
A AdesadraEki Görüntüle 2845873 Eki Görüntüle 2845874
Kızlar bakın. Azıcık eziyetle bu çıktı. İdrar mı birikmiş orda sizce
Bende salı gününü bekleyim diyorum yaSıra sende sen yap ben bi kaç gün dinleneym
Yap yap ancak umutlanıyo ruzBende salı gününü bekleyim diyorum ya
Ay bilemedim yarın eczaneye gidip alıyım yada salı günü bakalımYap yap ancak umutlanıyo ruz
Ben bayram günü yaparım 7 gün gecikme olacak ya bakalımBende salı gününü bekleyim diyorum ya
Testi yine yıkadım koydum kenara. Sabaha kadar bekleyip bakıcamAy bilemedim yarın eczaneye gidip alıyım yada salı günü bakalım
Bende öyle düşündüm işte 35 gün adet olmamak normal karşılanıyormuş bende 21 .gün yumurtlama olduysa salı günü 14.gun bakalımBen bayram günü yaparım 7 gün gecikme olacak ya bakalım
Bunda 2. ÇiZgi var ama
Yarın al sabredebilirsen salı yapBende öyle düşündüm işte 35 gün adet olmamak normal karşılanıyormuş bende 21 .gün yumurtlama olduysa salı günü 14.gun bakalım
Yıkadım kurudu sarımsı çizgi çıktı sonra o çizgi kaydı sonra tekrar yıkadım durum bu çizgi sarı idrar birikmiş sankiBunda 2. ÇiZgi var ama
Bnce yarın başka bi marka da erken gebelik dene bu marka dan baya şikayet duydum formlardaYıkadım kurudu sarımsı çizgi çıktı sonra o çizgi kaydı sonra tekrar yıkadım durum bu çizgi sarı idrar birikmiş sanki
Ne gibi takviyeler kullandınız acabaMerhaba Hanımlar, 3 aydır takviyeler kullanıyoruz.ilk çocuğunuz da bu vesileyle oldu. Bat 14. Ancak sağ gogusumun govdeyle birleştiği yerde bildiğiniz batma oluyor.aynadan baktım çatlak izleri var.ama o çatlakların ilk cocugumdan kalma ihtimali çok çok yüksek.
Gogusumde kitle de var ama bı aklım karıştı kasıkta pit pıt segirme olunca biraz umitlendim sanki
Merhabalar, sabah idrarı ile mi yaptınız testi?Umudum yoktu zaten kuzu ama 3 gün gecikme doldu 4 gün olacak bi umut dedim testte bulunca yaptm salak gibi
Quenzym 10 kullandikNe gibi takviyeler kullandınız acaba
Yarın değilde bi kaç gün sonra yapıcam canmBnce yarın başka bi marka da erken gebelik dene bu marka dan baya şikayet duydum formlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?