- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
İnşallah öyleyimdir normalde doktorum 0.81 de negatif adeti bekleyip tekrar femera başlayalım demişti pazartesi ben bu kadar belirti boşa değildir diye kendi kendime test yaptırım sürekli kandaHamilesin inşallah sağlıklı ilerler
İğnenin etkisi kalmamıştır artk canm. Senn2 gün sonra tekrar test yap yada kan ver 2 katıysa artış korkmaİnşallah öyleyimdir normalde doktorum 0.81 de negatif adeti bekleyip tekrar femera başlayalım demişti pazartesi ben bu kadar belirti boşa değildir diye kendi kendime test yaptırım sürekli kandaama acaba hala iğnenin etkisi midir diye düşünüyorum ya adet olursam diye de korkmuyor değilim
Hadi inşallah artarak devam eder yaİğnenin etkisi kalmamıştır artk canm. Senn2 gün sonra tekrar test yap yada kan ver 2 katıysa artış korkma
Gayet güzel artmıs ama ilk gün 15 çımış sonra düşmüş onu anlamadim.Düştükten sonraki yükselişçok çok güzel.2 günde bir 2 katı artması gerekirken sizin hergun 2 katindan daha fazla artmış.Ilk gunku 15 cikan farkli bi hastane miydi makinadan makinaya farkediyor sonuclar çünküBenim bat 6 mayıs 12 nisanda femera başladık 10. Gün sonunda 15 mm iki yumoşum vardı bunun üzerine 22 Nisan ovitrelle yaptık. Şimdi asıl konu şu 26 Nisan beta 15 idrarda pozitif(4.gün)
3 mayıs beta 0.81 idrarda negatif(11.gün)
4 mayıs 3.46 idrarda silik pozitif(12.gün)
5 mayıs 10.89 idrarda silik pozitif(13.gün)
Sizce hamile miyim benimle aynı durumu paylaşan var mı aranızda bu arada şuan da acayip kasıklarım ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi son bir haftadır böyle ve şeffaf akıntı oluyor
Olsun kuzucum sağlık olsun.Sen yine 21.gunu baz alarak bekle bakalim adet olacak misin?Olmazsa da ovulasyon testleriyle bu ay hep beraber devam ederiz❤Yılmak yokOlmadı kizlar benim sonuç bu şekilde
Ovulasyon yapmican bu ay kizlar normal akışında denicem bu ayıOlsun kuzucum sağlık olsun.Sen yine 21.gunu baz alarak bekle bakalim adet olacak misin?Olmazsa da ovulasyon testleriyle bu ay hep beraber devam ederiz❤Yılmak yok
Ovitrelle etkisi ydi o 15 iğne aynı zamanda hcg hormonu oluyormuş 13. Gün etki geniştir heraldsGayet güzel artmıs ama ilk gün 15 çımış sonra düşmüş onu anlamadim.Düştükten sonraki yükselişçok çok güzel.2 günde bir 2 katı artması gerekirken sizin hergun 2 katindan daha fazla artmış.Ilk gunku 15 cikan farkli bi hastane miydi makinadan makinaya farkediyor sonuclar çünkü
Canım benim hiç umudum yok kırmızılar geliyor az az bu ayda nasip değilmiş
idrarda da pozitif gördünmü kaset teste ?şundan sordum benim 9 nisan son bat dün test yaptım kaset test negatif ?Kizlar kan verdim beta 60 son adetim 10 nisandi sizce nasil ?
Canım iğne den 36 saat sonra Çatlıyo yumurta çatlamada gebe kaldıysan daha çıkmayablr hemen kötü düşünme benimde bugün iğneden itibaren 9. Gün ama bn iğne gününü değilde 2 gün sonrasını alıyorum dikkateYine mi gol olmadi
Neden iki gun sonrasini dikkate aliyorsunuz? Catlatma ignesinde en dogru sonuc verecek gun 12.-14 deniliyor genelde bende dayanamadim 10.gunden beri yapiyorum yalandan dahi olsa pozitifi goreyim diye onuda goremedimCanım iğne den 36 saat sonra Çatlıyo yumurta çatlamada gebe kaldıysan daha çıkmayablr hemen kötü düşünme benimde bugün iğneden itibaren 9. Gün ama bn iğne gününü değilde 2 gün sonrasını alıyorum dikkate
Bn hem doktora sordum hem de kontrolle gittim canım çatlatma iğnesi 36 saat sonra çatlatıyormuş yumurtayı sonuçta geçte dölleneblr bnce batta tekrar yapmalısın testiNeden iki gun sonrasini dikkate aliyorsunuz? Catlatma ignesinde en dogru sonuc verecek gun 12.-14 deniliyor genelde bende dayanamadim 10.gunden beri yapiyorum yalandan dahi olsa pozitifi goreyim diye onuda goremedimnasip degilmis. Aslinda bitanesi dediki catlatma ignesi olduktan adete bir hafta kala catladi dedi yani aslinda hersey mumkun nasip kismet bu isler
Bayrağı tek taşıyorum bende daha gelen giden yok ağrımda yok muhtemelen geç gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?