Gebeliğe Hazırlık bata 8 gelin konuşalım :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar,
Gamzeli Bebiş hayırlı olsun canım. Nur topu gibi hamilesin.:KK54:True white daha öğürmek için erken değil mi canım, bilemedim. Benim şu an hiç bulantım yok, tabii ki herkesin farklı da. Ben de cumartesi doktora gidicem, keseyi görücez inş.
saol canm inşallah ya :) kese kaçıncı haftada görünüyormuş noram

Kızlar gunaydn bitanede sabah yaptm ama bu son testimdi kalmadı evde baska :KK70: zaten yarn yapmayı düşünmüyorum yarn beklenen gün. Eğer adet olmazsam akşamında gidip kan veririm. Bide gece cok kasık ağrım oldu kızlar hem adet gibiydi hem değil gibiydi sağ kasığımdan sağ bacağıma kadar vuran bi ağrı oldu snra uyumuşum şimdide hafif kasık ağrım var hamile arkadaslar normalmi bu ? Yoksa adetmi olcam
Bugunki testimde bu
canım benim hayırlı olsun sonunda beklenen mutlu sona ulaştık :KK36: Adet olmazsın canım adetini bekleme artık:KK71:

Hayirlisi olsun cnm ins bebis vardir
Canım ben bu ay iğne ile klomen tedavisi gördüğüm için biraz aceleci çıktım çoktan kan testi vs verdim şükür şiimdilik gebeyim kalp atışını da duyarsam tamamdır ben gamzeli için dedim şimdi taa yarın akşam kan verirse ben cuma sabahı ancak öğrenirim diye demiştim :)
napim kuzum ya testler böle çıksa bile ya adet olursam diom hala :)
bilinçaltı işte :KK70:
O bilinçaltını yerim senin :dondurma:

Canım ben bu ay iğne ile klomen tedavisi gördüğüm için biraz aceleci çıktım çoktan kan testi vs verdim şükür şiimdilik gebeyim kalp atışını da duyarsam tamamdır ben gamzeli için dedim şimdi taa yarın akşam kan verirse ben cuma sabahı ancak öğrenirim diye demiştim :)

hahaha :D

Aa ne guzel ins hayırlısı sağlıkla al kucağına bebeğini cnm

Back