Gebeliğe Hazırlık bata 8 gelin konuşalım :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çıkmama ihtimali yüksek canım daha. Benim beş gün kala hayalet çizgi çıktı 4 gün kala böyle çıktı 8 gün çok erken boşuna moralini bozarsın. Benim 7 gün önce tamamen negatifti
Bende 4 3 gün kala yaparım artık peki senin kasik agrın sureklimi bide alt karin agrisi sizisida varmi canm akıntı falan

Evet kasık ağrım sürekli karın ağrısı arada sırada var. Akıntım hiç yok kupkuruyum. Kupkuru olduğum için de çok ümitsizdim ama şükür
bende aynen öyle kupkuruyum bakalım nlcak ikmizinde soucu. kimyasal geçirdiğim ay adete yakın cok akıntım vardı ? senin nasıldı kmyasal oldugu ay hatrlıyormusun

Evet kasık ağrım sürekli karın ağrısı arada sırada var. Akıntım hiç yok kupkuruyum. Kupkuru olduğum için de çok ümitsizdim ama şükür
Akıntı vs belirtiler 5 haftayı gevince başlıyor cnm belirti aramayın adetle aynı en büyük belirti gebelik testi ve kan testi :)

bende aynen öyle kupkuruyum bakalım nlcak ikmizinde soucu. kimyasal geçirdiğim ay adete yakın cok akıntım vardı ? senin nasıldı kmyasal oldugu ay hatrlıyormusun
Galiba hamileliklerde ileriki haftalarda akıntı başlıyor öyle anladım adete yakın afet olunması gerektiği için akıntı fazlalasiyor kuruluk gebelik için önemli bir ayrıntı sanirsam

Back