Gebeliğe Hazırlık Bata 7 gün var. Hayalet çizgi.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iste bu! Ogle oluyor zaten kuzum 2 gun bende cok silikti hayalet gibi, sonra koyulasti. Kan cevabin cikar cikmaz haber et bekliyorum.
Çıktı canım çıktı da beni de mahvetti. 0,10 çıktı 1 bile değil. Hala aklım almıyor test bozuk desem iki farklı markada yaptım. Bir de hergün koyulaştı. Gerçekten aklım almıyor. Çok üzgünüm.

Benim catlatma ignesi oldugum aylarda aynen senin gibi oluyordu hep canim yaa kotu oldum simdi, neden boyle olsun ki anlamadim. Sen test yapmaya devam et bide izle bak kac dakkada cikiyor 2 cizgi.

Benim catlatma ignesi oldugum aylarda aynen senin gibi oluyordu hep canim yaa kotu oldum simdi, neden boyle olsun ki anlamadim. Sen test yapmaya devam et bide izle bak kac dakkada cikiyor 2 cizgi.
Şimdiye kadar yaptıklarım hepsi ilk beş dk da çıkıyor. Gerçekten hiç bir sebep yok tedavi görmedim hiç. Bir daha yapasım yok testi.

Şimdiye kadar yaptıklarım hepsi ilk beş dk da çıkıyor. Gerçekten hiç bir sebep yok tedavi görmedim hiç. Bir daha yapasım yok testi.
Allah allah yaa, nasil olur anlamadim ben. Ama pes etmek yok kuzum, ben ne kadardi ugrasiyordum neler geldi basima neler, ama pes etmedim hayirlisi buymus deyip devam ettim, sen de oyle yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…