- 9 Kasım 2013
- 731
- 795
- 103
- Konu Sahibi Sarjli dis fircasi
-
Ya benim ki fotoda bile çıkmıyor senin baya görünüyor. Ben gördüm yani. İnşallah beta iyi çıkar sende. Şerit olan 8 gün kala dimi?Bak kuzum 8 gun kala ve 6 gun kala testlerim. Ilk resmi burda kizlar bi sey goremedim dige yorum yapmistilar, resimde gozukmuyor.
2 ci resimdeki benim ilk testim, hic kimse gormedi ama)) sen gordun) ben aksam da yapmistim az daha koyu cikmisti, aksama yap sen de canim. Benim yumurtam 11 ci gunu catlamisti ve iliski olmustu. 1 hafta sonra hayalet cizgiyi gordum.Ya benim ki fotoda bile çıkmıyor senin baya görünüyor. Ben gördüm yani. İnşallah beta iyi çıkar sende.
Ya öyle mi diyorsun. Ben biraz umutsuzluğa düştüm ama benimkini de ben baya görüyorum yani. Benim de yumurtlamadan tam 7 gün geçti bugün 8.gün. Neyse ben yine de yarın sabah yapayım. Bir de benim çok afedersin idrar rengi hafif koyulaştı senin de var mı böyle bir belirtin2 ci resimdeki benim ilk testim, hic kimse gormedi ama)) sen gordun) ben aksam da yapmistim az daha koyu cikmisti, aksama yap sen de canim. Benim yumurtam 11 ci gunu catlamisti ve iliski olmustu. 1 hafta sonra hayalet cizgiyi gordum.
Evet canin benin de koyu. Hadi insallah yarin haber et mutlaka.Ya öyle mi diyorsun. Ben biraz umutsuzluğa düştüm ama benimkini de ben baya görüyorum yani. Benim de yumurtlamadan tam 7 gün geçti bugün 8.gün. Neyse ben yine de yarın sabah yapayım. Bir de benim çok afedersin idrar rengi hafif koyulaştı senin de var mı böyle bir belirtin
Allahım sana geliyorumEvet canin benin de koyu. Hadi insallah yarin haber et mutlaka.
Evet canim 53.29 cikti, pozitiff)LeylaJ canım senin test sonucu çıktı mı ?
Yaaa çok sevindim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallahEvet canim 53.29 cikti, pozitiff)
Sagol kuzum, cok sevinmeye de korkuyorum, kac defa kimyasal gebelik gecirdim gerci kanda boyle hic cikmamisti. Hadi insallah senden de bekliyorum guzel haberler.Yaaa çok sevindim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah
Ay nolur olumsuz düşünme. İnşallah bu defa sağ Salim alacaksın kucağına. Ben inanıyorum. İnşallah hayırlısıyla bende alırım bu güzel haberi. Sen yeni hamişsin. Bana da dua et. Beklemek çok zor şimdi. Demek sekiz kala değerin 20 lerdeymiş o bile çıkmış ne güzel.Sagol kuzum, cok sevinmeye de korkuyorum, kac defa kimyasal gebelik gecirdim gerci kanda boyle hic cikmamisti. Hadi insallah senden de bekliyorum guzel haberler.
6 gun kaldi adetime canim, insallah kuzum Allah seni de sevindirsin, dualarimdasin.Ay nolur olumsuz düşünme. İnşallah bu defa sağ Salim alacaksın kucağına. Ben inanıyorum. İnşallah hayırlısıyla bende alırım bu güzel haberi. Sen yeni hamişsin. Bana da dua et. Beklemek çok zor şimdi. Demek sekiz kala değerin 20 lerdeymiş o bile çıkmış ne güzel.
Ooo tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEvet canim 53.29 cikti, pozitiff)
Evet tabi ki de goruyorum, benim ilk yaptigin da aynen boyleydi kuzum, hadi hayirlisi. Sen catlatma iynesi falan yapmamistin dimi?Eki Görüntüle 2170455 Kızlarr görüyorum diyin nolur
Ya var dimiEvet tabi ki de goruyorum, benim ilk yaptigin da aynen boyleydi kuzum, hadi hayirlisi. Sen catlatma iynesi falan yapmamistin dimi?
Kan versene kuzum, hadi hayirlisi.Ya var dimiyok canım önümüzdeki ay doktora başlayacaktım. Bu ay sadece bal tarçın çörekotu yaptım. Bir de tek sefer internetten zihin boşaltma meditasyonu yaptım. İnşallah vardır gerçekten.
Test yapsana kuzum. Yumurta catlayinca da oluyormus ogle.Arkadaslar merhaba benim adetime 1 hafta kala gecen pazar gunu bel agrisiyla birlikte lekelenme seklinde kahverengi akintim oldu hala da devam ediyor bende strese girdim acaba bu yerlesme kanamasimi daha adet gunum gelmedigi icin tahlil de yapmak istemiorum bu sekilde basina gelip hamile oldugunu ogrenen var mi ?ne zaman kan versem bilemedim?
Bide calistigim yerde bi kadin sen hamilemisin gozlerin bugulanmis dedi iyice tribe girdim.hayal kirikligina ugramak istemiyorum
İnşallah vereceğim canım yarınKan versene kuzum, hadi hayirlisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?