Gebeliğe Hazırlık Bata 7 gün var. Hayalet çizgi.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sarjli dis fircasi

🌱
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
731
795
103
Herkese merhabalar. Kızlar ben ev taşıyacağım. Haliyle çok fazla iş var yapılacak. Bir çoğu bol kimyasallı ve ağır kaldırmalı. O yüzden gebelik varsa erken öğrenmem gerekiyor. Malum bir yıl sonra gelecek eğer gelirse yavrum. Yoksa batı beklemem gerektiğinin farkındayım.

Ben bu sabah normal kaset testlerden yaptım. Hayalet bir çizgi çıktı. Foto yükleyemiyorum çünkü gerçekten hayalet fotoda çıkmıyor. Şüpheli ilişkinin üstünden 8 gün geçti. O yüzden bu kadar minimal çıkmadı normaldir bebek olmasa bile.

Kan versem muhtemelen o da arada bir şey çıkacak. Sizce benim ihtimalim var mı? Ben ne yapmalıyım?

Edit: hayalet çizgi ilk beş dk da çıktı ve kuruyunca geçmedi.

Orada çıktıysa kanda da kesin çıkar canım. Bence iki kaset test daha yap. Emin olursun hiç değilse birini çağırırsın yardıma. İlk aylarda kesinlikle ağır işlere girmemek lazım
Ayrıca kasette benim de 5 gün önce çıkmıştı. Yani olmaz diye bir şey yok. Sen olabilir diye nitelendirip kendini koru

Daha önceki aylarda çok kan testi yaptırdım o yüzden laboranttan utanıyorum artık :olamaz: Olursa eşime sürpriz olsun istiyorum. Ama şimdi çıkarsa pat diye kan testine gitmem gerekecek zaten adam 15 gün izne çıkıyor bugün. İnşallah vardır da. Varsın işler kalsın. Dua eder misin bana ? :KK43:

Daha önceki aylarda çok kan testi yaptırdım o yüzden laboranttan utanıyorum artık :olamaz: Olursa eşime sürpriz olsun istiyorum. Ama şimdi çıkarsa pat diye kan testine gitmem gerekecek zaten adam 15 gün izne çıkıyor bugün. İnşallah vardır da. Varsın işler kalsın. Dua eder misin bana ? :KK43:
Tabii ki ederim canım. Test yapmayacaksan ve kan da aldırmayacaksan bari kendini koru ağır işlerden. Hep aklında bulunsun. Bir yere uzanma, yerden bir şey alma, ağır kaldırma. Bunlar gerçekten önemli

Tabii ki ederim canım. Test yapmayacaksan ve kan da aldırmayacaksan bari kendini koru ağır işlerden. Hep aklında bulunsun. Bir yere uzanma, yerden bir şey alma, ağır kaldırma. Bunlar gerçekten önemli

Ah işte koliler hurçlar dolu her yer. Ben muhtemelen kan vereceğim ama o da muallakta çıkarsa diye endişeliyim. En iyisi gece gidip vereyim kanı varsa biraz daha yükselir en azından. Aksilik gibi bütün önemli işler bu iki haftaya sıkıştı çok yoğun geçecek

Ah işte koliler hurçlar dolu her yer. Ben muhtemelen kan vereceğim ama o da muallakta çıkarsa diye endişeliyim. En iyisi gece gidip vereyim kanı varsa biraz daha yükselir en azından. Aksilik gibi bütün önemli işler bu iki haftaya sıkıştı çok yoğun geçecek
Arada bir şey çıkmaz. Varsa eğer 20 civarı çıkar sanırım

Herkese merhabalar. Kızlar ben ev taşıyacağım. Haliyle çok fazla iş var yapılacak. Bir çoğu bol kimyasallı ve ağır kaldırmalı. O yüzden gebelik varsa erken öğrenmem gerekiyor. Malum bir yıl sonra gelecek eğer gelirse yavrum. Yoksa batı beklemem gerektiğinin farkındayım.

Ben bu sabah normal kaset testlerden yaptım. Hayalet bir çizgi çıktı. Foto yükleyemiyorum çünkü gerçekten hayalet fotoda çıkmıyor. Şüpheli ilişkinin üstünden 8 gün geçti. O yüzden bu kadar minimal çıkmadı normaldir bebek olmasa bile.

Kan versem muhtemelen o da arada bir şey çıkacak. Sizce benim ihtimalim var mı? Ben ne yapmalıyım?

Edit: hayalet çizgi ilk beş dk da çıktı ve kuruyunca geçmedi.
ah o hayalet çizgiler :D
valla benim geçen ay bata 6 kaladan ibaret hayalet olarak başlayan ve 2 gün kala kırmızı olan çizgim vardı bu sefer kesin demiştim gittim bi kan verdm bat günü 7 çıktı :( o kdr moralim bozulduki o an anlatamam ve adet oldum kimyasaldı sanırım. senin erken test yapmak için sebebin varmış tabi ama sen nolur nolmaz dikkat et aslında korunmadıgımız sürece hep dikkatli olmalıyız galiba. bende geçen ay adet olmama rağmen şuan spor yapıyorm karnıma biberiye yaği fln sürüyorum bitki çayları içiyorm zayflmak için bi yandanda diyum ya üstüne görme falansa varsa niye bunları yaptm dermiyim diyorm biz kadınlar bi tuhafız :D umarım o hayalet çizgin kıpkırmızı olur ve sağlıklıdır inşallah :)

ah o hayalet çizgiler :KK70:
valla benim geçen ay bata 6 kaladan ibaret hayalet olarak başlayan ve 2 gün kala kırmızı olan çizgim vardı bu sefer kesin demiştim gittim bi kan verdm bat günü 7 çıktı :KK43: o kdr moralim bozulduki o an anlatamam ve adet oldum kimyasaldı sanırım. senin erken test yapmak için sebebin varmış tabi ama sen nolur nolmaz dikkat et aslında korunmadıgımız sürece hep dikkatli olmalıyız galiba. bende geçen ay adet olmama rağmen şuan spor yapıyorm karnıma biberiye yaği fln sürüyorum bitki çayları içiyorm zayflmak için bi yandanda diyum ya üstüne görme falansa varsa niye bunları yaptm dermiyim diyorm biz kadınlar bi tuhafız :KK70: umarım o hayalet çizgin kıpkırmızı olur ve sağlıklıdır inşallah :)

Canım ya :KK70: Ya ben bir yıldır tek bir sefer bile görmedim bunu. İnşallah rabbim bu defa nasip eder.

Aslında kendinizi zorlamadan spor yapabilirsiniz ama bitki çayları falan riskli değil mi. Çünkü hamile kalabiliyorsunuz. Allah korusun bir gebe kalsanız da bitki çaylarından olmazsa çok üzülürsünüz sonra.
Sanırım zayıflamaya çalışıyorsunuz. Aslında dengeli ve sağlıklı beslenseniz günlük yürüyüş yapsanız hem bebek için bende zayıflamak için yardımcı olur size.

Canım ya :KK70: Ya ben bir yıldır tek bir sefer bile görmedim bunu. İnşallah rabbim bu defa nasip eder.

Aslında kendinizi zorlamadan spor yapabilirsiniz ama bitki çayları falan riskli değil mi. Çünkü hamile kalabiliyorsunuz. Allah korusun bir gebe kalsanız da bitki çaylarından olmazsa çok üzülürsünüz sonra.
Sanırım zayıflamaya çalışıyorsunuz. Aslında dengeli ve sağlıklı beslenseniz günlük yürüyüş yapsanız hem bebek için bende zayıflamak için yardımcı olur size.
canım bn bu ay ara verdm korunuyorum kilo vericem biraz hem hemde bu ay tatile fln gidcez içki fln içersem die o riski alamadım korunuyoruz:) kurban bayramı dönüşü devam çalışmalara:) bitek geçen ay o kdr pozitif test görünce şimdi diyorm ya üstüne görmeyse vs ama sanmam :)
bakalım kurban dönüşü bnde başlıycam çalşmalara ne kdrlık evlisiniz bu arada

canım bn bu ay ara verdm korunuyorum kilo vericem biraz hem hemde bu ay tatile fln gidcez içki fln içersem die o riski alamadım korunuyoruz:) kurban bayramı dönüşü devam çalışmalara:) bitek geçen ay o kdr pozitif test görünce şimdi diyorm ya üstüne görmeyse vs ama sanmam :)
bakalım kurban dönüşü bnde başlıycam çalşmalara ne kdrlık evlisiniz bu arada

Ha korunuyorsanız iyi o zaman. İyi tatiller size :) Biz bir yıl oldu ilk günden beri bekliyoruz. Ama arada bazı sebeplerden ara verdiğimiz de oldu iki aydır tekrar başladık. Kırmızı regl kanaması ise üstüne görme değildir kahverengi ya da pembe oluyormuş üstüne görme

Ha korunuyorsanız iyi o zaman. İyi tatiller size :) Biz bir yıl oldu ilk günden beri bekliyoruz. Ama arada bazı sebeplerden ara verdiğimiz de oldu iki aydır tekrar başladık. Kırmızı regl kanaması ise üstüne görme değildir kahverengi ya da pembe oluyormuş üstüne görme
bnm normal adet gibiydi :) inşllah allah tez zamanda isteyen ve hakeden herkese nasip etsin:)

Bak kuzum 8 gun kala ve 6 gun kala testlerim. Ilk resmi burda kizlar bi sey goremedim dige yorum yapmistilar, resimde gozukmuyor.

Eklentiler

• 09937FE1-6729-425B-8299-3B97C601F9C2.jpeg
    09937FE1-6729-425B-8299-3B97C601F9C2.jpeg
    61,1 KB · Görüntüleme: 94
  • 91609EFA-422E-4D70-9D07-B2F9D2851FC3.jpeg
    91609EFA-422E-4D70-9D07-B2F9D2851FC3.jpeg
    76,7 KB · Görüntüleme: 99
Back