• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat’a 6gün kala hem ovülasyon hem kaset hem erken gebelik testi sonucum

sseyyma

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
129
2
316
Arkadaşlar merhaba bata 6gün var ovülasyon koyu çift çizgi
Kaset gebelikte silik çıktı sizce varmı ?
Birde az önce productor erken gebelik testi yaptım ben yanılmıyorum değilmi var gözüküyor

Eklentiler

• IMG_6028.jpeg
    IMG_6028.jpeg
    313,3 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_6033.jpeg
    IMG_6033.jpeg
    233,5 KB · Görüntüleme: 44
Birde az önce productor erken gebelik testi yaptım ben yanılmıyorum değilmi var gözüküyor
Yüksek ihtimal var. Ama kan testi verin ne olur ne olmaz. Hem sanki adete 6 günden daha az var. Epey koyu çıkmış. Sağlıkla gelsin 🥰

Evet canım var gözüküyor çizgiler net şimdi tıpış tıpış kalkıyorsun ve gizlice sağlık ocağına gidip kan testi veriyosun 🤭 Hayırlı olsun ❤️

Var hayirli olsun 🌸 kan vermeye gidin muhtemelen su an düşük çıkar adete daha oldugu icin 2 3 gunde bir verip yukselmesini takip edersiniz

Merhaba kızlar 5 günüm geçiyor
Erken gebelikte negatif ama kaset testte çok silik çizgi gözüküyor ya da ben öyle görüyorum kan verdim yarın sabah çıkacak
Bi de siz bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_8704.jpeg
    IMG_8704.jpeg
    195,4 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_8702.jpeg
    IMG_8702.jpeg
    215,7 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_8703.jpeg
    IMG_8703.jpeg
    189,9 KB · Görüntüleme: 37
Merhaba kızlar 5 günüm geçiyor
Erken gebelikte negatif ama kaset testte çok silik çizgi gözüküyor ya da ben öyle görüyorum kan verdim yarın sabah çıkacak
Bi de siz bakar mısınız
Erken gebeliklerde yanılma olduğunu çok duydum ama kaset testte hiç duymadım canım iyi yapmışsın kan vererek bende gördüm çizgiyi erken diye az gözükmüştür belki sonucunu alınca yaazzz bakalımm 😍😍

Yüksek ihtimal var. Ama kan testi verin ne olur ne olmaz. Hem sanki adete 6 günden daha az var. Epey koyu çıkmış. Sağlıkla gelsin
İnşallah korkuyorum kan testi yaptırmaya ya bir önceki gebeliğimi de erken öğrendim 6 haftalık kalbi durdu regl günümün geçmesini bekleyeceğim sanırım🥹

Evet canım var gözüküyor çizgiler net şimdi tıpış tıpış kalkıyorsun ve gizlice sağlık ocağına gidip kan testi veriyosun 🤭 Hayırlı olsun ❤️
Teşekkür ederim umarım sağlıklıdır reglimin geçmesini bekleyeceğim elimde gebelik testlerim var oradan takip ederim salı da olmuyor diye kadın doğuma gidecektim nasip işte🥹

Var hayirli olsun 🌸 kan vermeye gidin muhtemelen su an düşük çıkar adete daha oldugu icin 2 3 gunde bir verip yukselmesini takip edersiniz
Gebelik testleriyle takip ederim koyulaşma varmı diye korkuyorum bir kaybım olduğu için yine aynı şeyleri yaşamaktan..

İnşallah korkuyorum kan testi yaptırmaya ya bir önceki gebeliğimi de erken öğrendim 6 haftalık kalbi durdu regl günümün geçmesini bekleyeceğim sanırım🥹
Yani bunun erken ya da geç öğrenme ile bir çözümü yok. İyi düşünün iyi olsun. Her zaman kötüsü olacak diye birşey yok🩷

Gebelik testleriyle takip ederim koyulaşma varmı diye korkuyorum bir kaybım olduğu için yine aynı şeyleri yaşamaktan..
Kendinizi yormayin, iyi beslenin folik asit alin, iyi şeyler düşünün bu sefer iyi sonuclanir umarim 🙏

Back