- 30 Mart 2018
- 1.031
- 2.522
- 53
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
-
- #1.281
Soğan kürünü kullanırken hamile kalanlar olmuştu değil mi canım öyle okumuştum burdaAnladım. Benimki baya fazla o zaman adetim geldi heralde :) neyse hayırlısı olsun. Keşke gününde başlasaydı şimdi bitmek üzere olurdu en azından. Bitince soğan kürüne başlayalım bence :)
1 hafta geçti canım ama eşim burda değildi reglin 12. Günü oldu en sonKaç gün geçti canım? Testi nezaman yapmıştın belki geç döllenmedir
1 hafta geçti canım ama eşim burda değildi reglin 12. Günü oldu en son
Soğan kürü Adet düzensizliğinde iltihapta vs çok iyiymiş benim adetlerde sıkıntı yok aslında o yüzden bal çörekotu tarçın kürü yapsyım diyorum canım önümüzdeki ay yumurtaların güzel gelişmesini sağlıyor incir kürüde iyi ikisinide yapmıştım daha önce faydasını gördüm:)
Olsaydı çıkardı diye düşünüyorum canım eşimde sıkıntı var benim stresten kaynaklı galiba hala gelmediAslında olabilecek bir tarih
Kizlar kan testi yaptirdim bugun negatif cikti 5 gunlukte gecikmem vardi ama artik stresten gecikti herhalde
Bende 3 gün gecikmeyle bugün regl oldumHayatımda ilk defa gecikme yaşadığım için umutlanmıştım açıkcası. Hayırlısı böyleymiş demekki
Olsaydı çıkardı diye düşünüyorum canım eşimde sıkıntı var benim stresten kaynaklı galiba hala gelmedi
Kızlar merhaba. Çatlatma iğnesinin 13.günü testim böyle çıktı sizce iğnenin etkisi mi yoksa hamilemiyim? Predictor’un 1 dakikada sonuç çıkan turuncu paketlisinden yaptım hemen çıktı çizgi böyle. Tatildeyim şuan kan veremiyorum arkadaşlarımız var söylemek istemedim hemen. Doktorumu aradım hayırlı olsun hamilesin ama kan verince kesinleşir yinede adet gününü bekleyelim kan veremiyorsan dedi. Sizce hamilemiyim 1 buçuk sene oldu artık inanmıyorum pozitif sonuç çıksa da
Bal ve incir kürü nasil canim
Ben de gördüm o hayalet çizgiyi:) inşallah Rabbim gönlüne göre versin :)Benim iğne olduğu için bat'a tam ne kadar var bilemiyorum da..
Ama bugün iğenenin 12. günü testimde hayalet bi pembe çizgi vardı..
Dün 11. günde negatifti testim.
Bugünkü testim bu
Eki Görüntüle 2158955
Amin amin çok teşekkür ediyorum bugün tekrarladım sanki bir tık da olsa koyulaşmış..Ben de gördüm o hayalet çizgiyi:) inşallah Rabbim gönlüne göre versin :)
incir kürüde 1 litre kaynamış suya 15 incir atıp 5 dk kaynatıp ılıtıp yemeklerden önce 1 bardak içiliyor buda aynı etkiye sahip
- 12 tatlı kaşığı kadar taze, öğütülmüş çörek otu
- 10 çay kaşığı kadar toz tarçın
- 10 yemek kaşığı saf bal
- adetin 2.günü başlayıp 10.gün bırakılıyor yumurta sayısını arttırmaya ve çatlamasına çok yardımcı canım
B BusrasworldSelnurr
Kızlarrr merhaba özledim sizi :) Rize'deydim bayadır telefonumu düşürdüğüm için dünyadan bağlantım koptu resmen giremedim hic bir yere.. aklımda vardınız bu ay sizden çok umutluydum.. malesef regl olmuşsunuz.. umarım bu ay güzel haber alırız artık..
Beni sorarsanız bu ay ben yalan oldum yine :)) Eşimden ayrı tatile gittiğim için yumurtlama gününü kaçırmış durumdayım :)
Bugün birliktelik oldu ama takvime göre 3 gün önceydi yumurtlama günüm.. 7 temmuz batım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?