• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 kala ovulasyon testim..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canm oglmmm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2018
2.370
3.376
83
Kızlar 31 aralıkta ovulasyon testim pik oldu.
30 Aralık ve 1 Ocağı değerlendirebildik. Dün sol kasığımda ağrı başlayınca bugün ovulasyon testi yaptım bu şekilde, sizce var mı bir umut?
84FACDB8-220D-48E7-9CFA-05BC9CF9355F.jpeg

Kızlar 31 aralıkta ovulasyon testim pik oldu.
30 Aralık ve 1 Ocağı değerlendirebildik. Dün sol kasığımda ağrı başlayınca bugün ovulasyon testi yaptım bu şekilde, sizce var mı bir umut? Eki Görüntüle 2574441
Tahminimce regl döneminize 4-5 gün var. Tekrar yumurtluyor olabilir misiniz acaba ?

İnşaallah ya 🤲🏻
Burda beraber beklediğimiz çoğu arkadaşlar hamile kaldı kimi doğurdu bile Maşaallah.
inşaallah bende bu ay o güzel haberi alırım ☺
Emin olun zamanını bekliyordur bebeğiniz :KK200:
Umarım sizi daha fazla bekletmez. Bugünde sizin için isteyeceğim :KK200:

IMG_20191106_232715.jpg

Adete 1 kala yapmistim ertesi gunu adet oldum ovulasyon adet gunu yada 1 once 1 sonrasi pik yaparsa kesin gebelik var denilebilir ama malesef cift cizgiye guven olmuyo

Eki Görüntüle 2574530
Adete 1 kala yapmistim ertesi gunu adet oldum ovulasyon adet gunu yada 1 once 1 sonrasi pik yaparsa kesin gebelik var denilebilir ama malesef cift cizgiye guven olmuyo
Evet öyle sanırım. Benim bata 2-3 gün daha var bakalım takip edicem artık.
çok hastayım ilaç kullanıyorum o yüzden varsa bir an önce öğrenmek istiyorum.

Kizlar Ustekiler adetten 2 gün önce ve adet günü gebelik testi en alttakide adet günü ovulasyon testiydi daha sonra tekrar ovulasyon testi yapmıştım t çok daha koyu oldu hatta c silikti yani bende doğru göstermişti gebeligi

Eklentiler

• Screenshot_20200104-153213.png
    Screenshot_20200104-153213.png
    204,9 KB · Görüntüleme: 225
Kizlar Ustekiler adetten 2 gün önce ve adet günü gebelik testi en alttakide adet günü ovulasyon testiydi daha sonra tekrar ovulasyon testi yapmıştım t çok daha koyu oldu hatta c silikti yani bende doğru göstermişti gebeligi
Maşaallah ne kadar güzel 😍
Benimki de inşaallah gebeliktendir 🤲🏻

Back