Bata 4 gün kala koyulaşan ovulasyon testi

anonim2308

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2023
8
4
Merhabalar hanımlar ben daha öncede aynı konudan muzdariptim, hala anlayamadım, uygulamaya göre 4 gün var ama hemen hemen aynı günler regl olurum. Gittikçe silikleşmesi gereken(bunuda yeni öğrendim ) ovulasyon testim, koyulaşmaya başladı, ben yine anlamadım, yardımcı olabilecek olan var mı lütfen?

Eklentiler

• image.jpg
    153,4 KB · Görüntüleme: 174
  • image.jpg
    94,5 KB · Görüntüleme: 172
Geç yumurtlama oluyor dollenirse geç dollenme olucak benimde böyle oldu dollendi dolllenmeden 15 gün sonra öğrendim

Gebelik testi yapın bence

Regl üstünden 2 gün geçti uygulamaya göre ama henüz regl belirtisine benzer bir belirtim yok göğüslerim çok ağrırdı yok arada hafiften gelen bir kasık ağrısı mevcut, göğüslerimdede arada böyle karıncalanma oluyor. onun dışında bir belirtim mevcut değil.. Biraz stresli günler yaşadım ve test yapmayı falanda bıraktım bugün sabah bir ovulasyon testi yapayım dedim gözüme takıldı yaptım ve sonuç ekte.. ne olduğunu anlamıyorum ..

Eklentiler

• image.jpg
    89,8 KB · Görüntüleme: 149
Adetin gecikmiş hamilelik testi yapabilirsin sonuç daha iyi anlaşılır

Ovulasyon testini hergun aynı saatte yapın en fazla 15 dk geç olsun birde 12ile 4 arasında yapın lh o saatlerde daha iyi salgılanıyor ben hep saat 14.00 da yapıyorum

Ovulasyon testini hergun aynı saatte yapın en fazla 15 dk geç olsun birde 12ile 4 arasında yapın lh o saatlerde daha iyi salgılanıyor ben hep saat 14.00 da yapıyorum
Ben hep 5 ten sonra yaptım bi iki kere saatini geçirdim bide koyulaşma görünce 2 kere yaptım gün içerisinde ama bu ay olmazsa diğer ay o şekilde denerim teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar bu ay klomen kullanmıştım yumurtlamami takip edip değerlendirdik eşimle birlikte bu sabah ovulasyon testi yaptım adetime 5 gün var t çizgisi de belirgin gibi çıktı yorumlayabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_20231111_091552.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20231111_092225.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…