• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen nasılsın nsıl gidiyor bu ay yeni bi şeyelr denicek misin
canım aslında macun almak istemiştim ama evde bi tane vardı çok düzenli olmamak kaydıyla onu yiyorum ama ne bileyim bi umudum kırıldı sanki
ama dediğin gibi yeni ay yeni umutlar olmalı hepimiz için :KK200:

canım aslında macun almak istemiştim ama evde bi tane vardı çok düzenli olmamak kaydıyla onu yiyorum ama ne bileyim bi umudum kırıldı sanki
ama dediğin gibi yeni ay yeni umutlar olmalı hepimiz için :KK200:

Hayır asla umudun kırılmasın canım
Çörek otu bal tarçın yapmıştım bende aklıma getirdin bak bende ondan yiyeyim
Bide her gün bi çay kaşığı çörek otu yağı içmeye başaldım bugün
Adet bitince de soğan kürü uygulıcam inşallah
Birbirimze detek olalımm
Neyin vesile olacağını bilemeyiz 🤗🤗

Gönül meyvesi bende senin durumunu yaşadım bu ay testlerim pozitifti benimde tam adet günümun akşamı lekede geldi sonra bı sancı ağrı kanama sonuc şuan adetim insanda burukluk bı kırıklık bırakıyor

Birbirimze detek olalımm
çok haklısın kuzum
bende çörekotu bal yiyodum ama bazı sayfalarda onun bazen kist yaptığını söylediler
korktum bende bıraktım
ama yaptığım ay pik zamanı uzun sürmüştü onu hatırlıyorum

çok haklısın kuzum
bende çörekotu bal yiyodum ama bazı sayfalarda onun bazen kist yaptığını söylediler
korktum bende bıraktım
ama yaptığım ay pik zamanı uzun sürmüştü onu hatırlıyorum

Olabilir canım
Ben şimdi biraz araştırdım adetimin yoğunlu ve ilk gün pıhtı parçaları geldi hatta bi tanesi fasulye gibi kan parçasıydı
Sanırım kimyasal gebelik yaşadım canım çünkü hep silik pozitif gördüm

Kimysaldan sonra çabuk kalınıyormuş diye okudum inşallah bu ay hayırlısıyla gelir evlatalrımız 😍🤗🤗

Birbirimze detek olalımm
Ben de yarın soğan kürüne başlayacağım İnşAllah şifa olsun sebep olsun bize 🤗

Adet döngüm değişti şu iki ay içinde kırkta bir olur oldum adet periyodum 26 ve 30 arasıdır normalde kırka çıktı bide çok gebelik belirtisi yasayinca iyice kaptrdm Sanrm ondan gecikti

Olabilir canım
Ben şimdi biraz araştırdım adetimin yoğunlu ve ilk gün pıhtı parçaları geldi hatta bi tanesi fasulye gibi kan parçasıydı
Sanırım kimyasal gebelik yaşadım canım çünkü hep silik pozitif gördüm

Kimysaldan sonra çabuk kalınıyormuş diye okudum inşallah bu ay hayırlısıyla gelir evlatalrımız 😍🤗🤗
vete canım ben de öyle duydum
inşallah kuzum
işte gün aşırı ilişki deneyip sakin kalmak lazım gerisi gelir zaten ama biz yapamıyoruz strese giriyoruz

Eklentiler

• 0C2917FA-3145-4F89-9DAC-98A0B24157A9.webp
    0C2917FA-3145-4F89-9DAC-98A0B24157A9.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 57
Adet döngüm değişti şu iki ay içinde kırkta bir olur oldum adet periyodum 26 ve 30 arasıdır normalde kırka çıktı bide çok gebelik belirtisi yasayinca iyice kaptrdm Sanrm ondan gecikti

Canım benimde ilk aylar 35 i 40 ı buldu korunmayı bırakınca düzen değişiyor sanırım ama şimdi eski düzenine girdi şükür seninde girer inşallah ve evet beklentiye girdiğimiz için stresten de gecikiyor

Back