• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım sanırım ondan
Ama labo nun testinde de çizgi çoktı bende yaptıklarımın hepsinde çizgi vardı resmen

Büyük konuşmıyım ama bi daha zor test yaparım
Bende senin gibi sürekli yaptım bir günde altı yedi tane hiç koyulaşma olmadı . Bide çizgiyi görünce o heyecanla esime koşup uyandırdım hamileyim dedim eli ayağı titredi benim gibi. :( Allah biliyor ya zamanı vardır diyip bekliyoruz artık .

Kızlar dün ovuda koyulaşma vardı bu sabah yaptım tekrar aynı gibi ama t cden silik. Benim artık yükselmesi gibi bir umudum kalmadı ama göğüs ağrısı beni özellikle deli ediyor göğüslerime bıçak saplanıyor gibi acıyor ama ne gelen var giden. Yarın ya da öbür gün adet gelmeai gerek. Benim normalde adetim den önce 3-4 gün boyunca kahverengi lekelenmem gelir ama şimdi hiç bir şey yok aklım çok karışık dün gece de sağ yumurtalığım çok ağrı yaptı

Merhaba kızlar yazılarınızı okudum öncelikle Allah en kısa zamanda bebişlerinize kavuşmayı nasip eder inşallah. Bi soru sormak istiyorum ovulasyon testlerinde tavsiye edebileceğiniz test markası hangileri acaba ? ben Laboquick kullanıyorum ama beni çok yanıltıyor gibi geldi bi gün pozitife yakınken ertesi günü hiç çizgi olmuyor kafam karıştı :işsiz:

Merhaba kızlar yazılarınızı okudum öncelikle Allah en kısa zamanda bebişlerinize kavuşmayı nasip eder inşallah. Bi soru sormak istiyorum ovulasyon testlerinde tavsiye edebileceğiniz test markası hangileri acaba ? ben Laboquick kullanıyorum ama beni çok yanıltıyor gibi geldi bi gün pozitife yakınken ertesi günü hiç çizgi olmuyor kafam karıştı :işsiz:

İnstagramda birgebeningünlüğü satıyor canım onlar çok hassas

Kızlar bu testi de yeni yaptım bugünün ikinci testi

Eklentiler

• E140022B-CE16-4062-93BC-6EB8BF00EB07.webp
    E140022B-CE16-4062-93BC-6EB8BF00EB07.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 93
Back
X