- 13 Mart 2019
- 14.408
- 51.813
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
- #1.061
senin attın orta da ki resim de gözüküyor
Foto da az görünüyor hatta canım ama olmadı malesef test yanılttı yine beni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin attın orta da ki resim de gözüküyor
Bende senin gibi sürekli yaptım bir günde altı yedi tane hiç koyulaşma olmadı . Bide çizgiyi görünce o heyecanla esime koşup uyandırdım hamileyim dedim eli ayağı titredi benim gibi.Evet canım sanırım ondan
Ama labo nun testinde de çizgi çoktı bende yaptıklarımın hepsinde çizgi vardı resmen
Büyük konuşmıyım ama bi daha zor test yaparım
sonuçların çıkmadı mıFoto da az görünüyor hatta canım ama olmadı malesef test yanılttı yine beni
Merhaba kızlar yazılarınızı okudum öncelikle Allah en kısa zamanda bebişlerinize kavuşmayı nasip eder inşallah. Bi soru sormak istiyorum ovulasyon testlerinde tavsiye edebileceğiniz test markası hangileri acaba ? ben Laboquick kullanıyorum ama beni çok yanıltıyor gibi geldi bi gün pozitife yakınken ertesi günü hiç çizgi olmuyor kafam karıştı![]()
Kızlar bu testi de yeni yaptım bugünün ikinci testi
Ay hadi inşallah öyledir canım yaKız kelebek gibi uç hemen kan ver. Bebişin el sallıyor sana. Anne ben burdayım diyor.![]()
Ay hadi inşallah öyledir canım ya![]()
Dün bat tı fakat gelen olmadı 20 EkimBu gün kaçıncı gün canım
Var canım hayırlı olsunKızlar merhaba bata 5 gün var sizce bisey var mi ben ciplak gözle daha net görüyorum yoksa hayal mi goruyorum Eki Görüntüle 2546958
MaşallahKizlaaar 3 gün gecikmedeyim biliyorsunuz adete 2 gün kala silik çıkmıştı testim , şimdi bunu yeni yaptım 2 dk içinde böyle olduEki Görüntüle 2546966
İnşallah kuzum rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsinMaşallahhayırlı olsun Balım
![]()
Ama işte canım bu kan verDün bat tı fakat gelen olmadı 20 Ekim
Amin inşallah bitanemİnşallah kuzum rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin![]()
Hayırlı olsunİnşallah kuzum rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin![]()
Bende gördüm ama
Ama işte canım bu kan ver