- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #1.081
Bekle kuzum beklemekten bişey olmaz bana bugün zorla yaptırdı annem testi 2 dk sürmeden çıktı ama kanı görmeden teyit etmeden bişey diyemiyorum sende benim gibi yapTatlım cikilop gibi görmeden kana gitmek istemiyorum inşallah nasip eder öyle görmeyi de
Erken hamilelik testi yapsan varsa o şekilde göreceksin zaten canımTatlım cikilop gibi görmeden kana gitmek istemiyorum inşallah nasip eder öyle görmeyi de
Ciko tatlım ya ilk siliğini bi atar mısın şimdiKizlaaar 3 gün gecikmedeyim biliyorsunuz adete 2 gün kala silik çıkmıştı testim , şimdi bunu yeni yaptım 2 dk içinde böyle olduEki Görüntüle 2546966
Ay gerçekten mi elim ayağım titriyoVar canım hayırlı olsun
Erken hamilelik testi yapsan varsa o şekilde göreceksin zaten canımbu şekilde de sürekli test alıp para harcıyorsun
Benim kileri gördün demiAşkım onunda algısı düşük dediler geçen bu sayfadavalla kafam karıştı he
Bende yok ya artık iki günde bir yapacağım kafam çok karışıyor böyle bitanem yaBata 2 gün kala yaptığım tek test kuzum farklı açıdan cektiklerim
Benim kileri gördün demiyani yok ya ben inanıyorum onların hassas olduğuna
Kuzum bekle bakalım ne cikicakEvet gördüm kuzum dur bakalım bi önümüzdeki günde bir yapayım test olmadı etken alırım birde
Baktinmi kuzum testimeKızlar hamilesiniiz hayırlı olsun
EvetBaktinmi kuzum testime
Heyecan bastı
Evet canım onu duydum spariş ettim bekliyorum gelsin onuda deniycem bakalım nasıl olacakİnstagramda birgebeningünlüğü satıyor canım onlar çok hassas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?