• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 4 gun kala hcg testi

duyguyigitemre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2018
1.096
936
73
31
Merhaba kızlar iyi aksamlar gectıgımız ay kimyasal gebelik gecırdım bu ay umutluydm bata 4 gun kala az once test yaptım negatif gölge bile yok erken mı yapmısım anlamadım gecen ay da 3 gun kala ögrenmıstım. Benım gibi birr durum yasayan var mı aranızda tamamen gebelik yok diyip ümidimi kesmelimiyim??

Ben de 6 gün kala yaptım negatif çıktı. Ama bat günü bile çıkmayanlar var sonuçta adet günü tekrarlayın.

Keşke bu kadar aceleci olmasak biz kadınlar ama elimizde olmuyor biliyorum buna bende dahilim tabii...

Adet gününe kadar bekle arkadaşım, ben adetten 3gun once negatif gorecegimi sanarak test yapmıştım cok cok silik, bakan gözün kör olacağı bir cizgi görmüştüm. Adete kadar tekrar ettim gittikce koyulasti cok şükür, erkenden test yapmamın sebebi de esimdi hamilesin deyip duruyordu beynime girdi yoksa adeti beklerdim hatta gecmesini beklerdim çünkü erken öğrenmekte ayrı stres.

Keşke bu kadar aceleci olmasak biz kadınlar ama elimizde olmuyor biliyorum buna bende dahilim tabii...

Adet gününe kadar bekle arkadaşım, ben adetten 3gun once negatif gorecegimi sanarak test yapmıştım cok cok silik, bakan gözün kör olacağı bir cizgi görmüştüm. Adete kadar tekrar ettim gittikce koyulasti cok şükür, erkenden test yapmamın sebebi de esimdi hamilesin deyip duruyordu beynime girdi yoksa adeti beklerdim hatta gecmesini beklerdim çünkü erken öğrenmekte ayrı stres.
Benim de belirtilerim var gecen kimyasal da adet olacam sandım kahve lekem oldu ped kirlenmesi bile olmadı iki gun boyunca sadece peceteye geliyordu bu ay da aynısı olunca umutlandım bakalım hayırlısı herseyin

Benim de belirtilerim var gecen kimyasal da adet olacam sandım kahve lekem oldu ped kirlenmesi bile olmadı iki gun boyunca sadece peceteye geliyordu bu ay da aynısı olunca umutlandım bakalım hayırlısı herseyin
Bende kimyasal gebelik sonrasi 2.ayda hamile kaldım canim, kimyasaldan sonra olma şansı çok yüksek inşallah seninde öyle olur 🤲🏼

Vallah benim adet geçince çıkıyor genelde bir keresinde kan verdim iki gün kala çıkmamıştı bir mucize olup idrarda cikmisti

Ben de 6 gün kala yaptım negatif çıktı. Ama bat günü bile çıkmayanlar var sonuçta adet günü tekrarlayın.
Merhaba bende yaptım negatif çıktı ama kan testinde 4.34 çıktı yükselebilme ihtimali yüksek dedi herkes bugün tekrar kan verdim

Back