Gebeliğe Hazırlık Bata 2 gün kala resimli test

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
işte bana böyle yorumlarla gelin internette araştır asla adet görerek hamile kalınmaz diyo. gerçi benim adet tarihim haftaya ama kan akışı öyle hafif değil. adet mi yerleşmemi ne anlamadım
biz mesela hic beklemiyoduk o ay hamile kalacagini bildigin adet gormustu oylesine bi test yapm dedi o gun ogrenmistik yogun bi şekilde adet olmuştu hemde normal döngüsünde 7 gün sürmüştü hatta bana her ay söyler adet görsen bile test yap bende oldu biliyosun der :)

minnos26 bide ben biyerde okumuştum ilk gebeliklerde yerleşme kanaması bazılarında az olurken bazı kadınlarda aşırı olabiliyor diye :)
ekişiden kişiye değişir ama ben pıhtı pıhtı şeklinde görünce direk yerleşme böyle olamaz dedim ama bakalım pzt beta değerim 2 katına çıkarsa normalmiş diyeceğim..

Ya kızlar dün hasta olmuştum ama bugün bitti gibi bişi çok az geliyor. Bide dünden beri rengi Halen kahverengi. Beta baktırdım bugün negatif ayın 28 inde yumurtam çatlamıştı. Sizce kanda çıkmayabilir mi? Yoksa artık umudumu keseyim mi?

3 gün gecikti canım. Senin ne kadar gecikti. Hayırlı olsun sana da.
ya işte benim hesaplarda bir tuhaflık var ben içinden çıkamadım. benim henüz hiç gecikmedi.son adet tarihinden 20 gün sonra öğrendim ve ben başka birşey için gittim. gebelik beklemiyordum zaten. bir önceki ay da ben adet olmadım bana öyle geldi sanıyorum

Minnoş :) ben dayanamadım kan verdim bi yarm saate cıkcak yarını bekleyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…