- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
Hastanede verdimde kadın doğumcu yoktu bugun kanamamda iki gün sürdü ama ne bilim yaNereye kan verdin peki sen? Doktora git yine de bence kadin doguma.. ben yukselisi begendim 2 gunde 2 kat artarmis.
Kaç gün arayla bu değere çıktı?Evet ama sevinemiyorumda. Acaba dahada yükselmiştide kanamayla düştümü ne dersin? Kanamayla düşse hemen sıfırlanırmıydı?
Bugun 5. GünKaç gün arayla bu değere çıktı?
Canım kanaman regli gibi miydi? Bide adet günün gelmiş miydi?Hastanede verdimde kadın doğumcu yoktu bugun kanamamda iki gün sürdü ama ne bilim ya
Adet olduğunda rahmin incelir ama hamileyken kalınlaşması gerekir değil mi ?? Oradan filan yorum yapar belki yarın kadın doğuma gorun.Hastanede verdimde kadın doğumcu yoktu bugun kanamamda iki gün sürdü ama ne bilim ya
Tamam yarın gideyim bakalımAdet olduğunda rahmin incelir ama hamileyken kalınlaşması gerekir değil mi ?? Oradan filan yorum yapar belki yarın kadın doğuma gorun.
Geç döllenme olabilir sizin. 2 günde minimum 2 kat artması beklenir sağlıklı gebeliklerde.Bugun 5. Gün
Adet günümdü ama adetim nırmalde 5 gün sürer bu iki gün sürdü ve pıhtılı ve cok kpyu renktiCanım kanaman regli gibi miydi? Bide adet günün gelmiş miydi?
Kafam cok karışıkGeç döllenme olabilir sizin. 2 günde minimum 2 kat artması beklenir sağlıklı gebeliklerde.
Canım benimde ovu testim 28inde pozitifdi ama 1inde kanamam başladı ama normal reglime göre çok az ve kahverengiydi bugünde çok az sadece peçeteye sildiğimde açık pembe lekelenmem var. Senin sonucu görünce çok umutlandım. Acaba üstüne görme dedikleri şeyi mi yaşıyoruzAdet günümdü ama adetim nırmalde 5 gün sürer bu iki gün sürdü ve pıhtılı ve cok kpyu renkti
Hiç bilmiyorum sevinemedimde yarn doktora gidcez eşimle. Bide kızlar doktorlar rahim kalınlaşmasına nası anlıyor alttan bakarakmı. Ona göre hazırlıklı gidimCanım benimde ovu testim 28inde pozitifdi ama 1inde kanamam başladı ama normal reglime göre çok az ve kahverengiydi bugünde çok az sadece peçeteye sildiğimde açık pembe lekelenmem var. Senin sonucu görünce çok umutlandım. Acaba üstüne görme dedikleri şeyi mi yaşıyoruz
İnşallahSen her halükarda hazırlıklı git canım önce abdominal bakar ama belli olmaz da. Hakkında hayırlısı olsun canım.
İnşallah canım yarın gidcem bakalımne dicek cok merak ediyormSakın stres yapma canım eğer ters giden bişiler varda stres bunu tetikler sakin ol çok fazla düşmemiştir değerin 5 güne kadar en azından progesteron verirler. Bebeğin seninle olacak buna inan. Ben bugün öyle bi rüya gördüm ki sanki bebeğim Benimle gibi hissediyorum. O yüzden iyi düşün iyi olsun. Dualarım seninle.
Hamile olma ihtimalin olduğu için alttan bakmamali. Benim doktor tedavi süresinde alttan baktı hamilelikten itibaren hep karından baktı. Seninki çok yeni olunca belki alttan bakılabilir kese filan görünmez cunkuHiç bilmiyorum sevinemedimde yarn doktora gidcez eşimle. Bide kızlar doktorlar rahim kalınlaşmasına nası anlıyor alttan bakarakmı. Ona göre hazırlıklı gidim
Yok rahim kalınlaşmasını nerden anlıyo diye merak ettimHamile olma ihtimalin olduğu için alttan bakmamali. Benim doktor tedavi süresinde alttan baktı hamilelikten itibaren hep karından baktı. Seninki çok yeni olunca belki alttan bakılabilir kese filan görünmez cunku
Ultrasonla bakıp olcuyor işte.Yok rahim kalınlaşmasını nerden anlıyo diye merak ettim
Tmm canım teskkrlerUltrasonla bakıp olcuyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?