Gebeliğe Hazırlık Bata 2 gün kala resimli test

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet günümdü ama adetim nırmalde 5 gün sürer bu iki gün sürdü ve pıhtılı ve cok kpyu renkti
Canım benimde ovu testim 28inde pozitifdi ama 1inde kanamam başladı ama normal reglime göre çok az ve kahverengiydi bugünde çok az sadece peçeteye sildiğimde açık pembe lekelenmem var. Senin sonucu görünce çok umutlandım. Acaba üstüne görme dedikleri şeyi mi yaşıyoruz

Hiç bilmiyorum sevinemedimde yarn doktora gidcez eşimle. Bide kızlar doktorlar rahim kalınlaşmasına nası anlıyor alttan bakarakmı. Ona göre hazırlıklı gidim

Sakın stres yapma canım eğer ters giden bişiler varda stres bunu tetikler sakin ol çok fazla düşmemiştir değerin 5 güne kadar en azından progesteron verirler. Bebeğin seninle olacak buna inan. Ben bugün öyle bi rüya gördüm ki sanki bebeğim Benimle gibi hissediyorum. O yüzden iyi düşün iyi olsun. Dualarım seninle.

İnşallah canım yarın gidcem bakalımne dicek cok merak ediyorm

Hiç bilmiyorum sevinemedimde yarn doktora gidcez eşimle. Bide kızlar doktorlar rahim kalınlaşmasına nası anlıyor alttan bakarakmı. Ona göre hazırlıklı gidim
Hamile olma ihtimalin olduğu için alttan bakmamali. Benim doktor tedavi süresinde alttan baktı hamilelikten itibaren hep karından baktı. Seninki çok yeni olunca belki alttan bakılabilir kese filan görünmez cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…