Gebeliğe Hazırlık Bata 10 gün kala

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 gunum var canim adete
15 tl
Gözükuyor de mi ya bana da oyle geldi ama gecenkinde kimyasal gebelik oldu da yine erken ogrenmistim sevinemiyorum korkuyirum

3 gunum var canim adete
15 tl
Gözükuyor de mi ya bana da oyle geldi ama gecenkinde kimyasal gebelik oldu da yine erken ogrenmistim sevinemiyorum korkuyirum
Benimde 4 gün var inşallah kimyasal değildir yaa umudunu kaybetme arkadaşımda yaptı erken gebelik testi aynı böyleydi doktora gitti hamile oldunu öğrendi bende çok istiyorum hamis kalmak test yapma ya da korkuyorum negatif çıkacak diye o yüzden adet günümü bekliyorum bu arada ayaklarım acayip usuyo dün gece ateş basıyordu hafif hafif adet sancilarim var arada gelip gidiyor çok şiddetli değil önceden şiddetli olurdu goguslerim falan acirdi su an hiç bisi yok sivil cem bile cikmadi hayırlısı olsn yaa inşallah senin de kimyasal gebelik değildir dua et Canimm

Bende de ates basmalari var ya boyle asiri bulaniyorum bi de gaz siskinlik kasık agrisi bjraz fazla her an adet olacak gibi
Insallah hamilesindir canim Insallah ben de aynen saglik sihhatle hamile olup devam eder Insallah saglikli.bebklerimiz olur

Bende de ates basmalari var ya boyle asiri bulaniyorum bi de gaz siskinlik kasık agrisi bjraz fazla her an adet olacak gibi
Insallah hamilesindir canim Insallah ben de aynen saglik sihhatle hamile olup devam eder Insallah saglikli.bebklerimiz olur
Aminn Inşallah adet ağrısıyla hamilelik belirtisi ayniymis

Selam kızlar
Benim de kaldı 11 gün.. Bu ay yumurtlama testiyle takip ettim 19 unda yumurtladım,bat 5 Aralık, bekliyoruz bakalım.
Hos geldn cnm hadi hayrlisi olsn adet gunlermz yakn benmde ya 1 yada 2 snde olmm gerekyr:)

Hanmlar adetme 1 hafta kaldi canm hic tatli cekmyr tam tersi eksi baska seyler canm cekyr bugun is yernde canm maydonzlu yumrta cekri anlamdm

Bende geleyim bari ama hiç olacağını sanmıyorum sadece topiğin biraz kalabalıklaşsın diye geldim :) inşallah herkes hayırlısıyla kavuşsun hasretine :) son üç gün benimde ama hiç bir belirtide Yok

Bende geleyim bari ama hiç olacağını sanmıyorum sadece topiğin biraz kalabalıklaşsın diye geldim :) inşallah herkes hayırlısıyla kavuşsun hasretine :) son üç gün benimde ama hiç bir belirtide Yok
H.g canm vallahi benmde bir hafta var ama belrti yok ne kask ne de brsy tatli cann cekyr mu

Inşallah canım yaa sende
Benim 5 Aralık, daha çok var.şikayetim de yok. zaten kendimi dinlemeyi çoktan bıraktım. Yumurtlama gününü ovulasyon testi ile takip ettim 19 unda yumurtladım şimdi 5 Aralık gelsin diye bekliyorum. 13 Aralıkta da doktor randevum var zaten. Stresli bir bekleyişim yok ama kesinlikle umutla bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…