Evet kssinlikle biliorm ve butun hamile kalanlarda hep dusunmedgm an biseylerele ugrastigm an hamile kaldim diyorlar ben bu ayida bekliorm olmazsa daha taklmamaya karar verdmStrese grme canm ikidebrde bakma inan stres cdden cok etklyr
benimde 8 gün kaldı :) gögüslerim agrıyor ve acıyor ilkkez normalde olmazdıKimler benimle 10 gün kaldi bu ay istememn baska nedenide var bebegm dogarsa ayni ayda hatta ayni gunde dogucaz ins tutmstr bu sefer ama suan hic belrtm yok gogus ucu agrmda vardi oda gtti ama bakalm beklemektym kmler benimle
Benmde kasiklarimda batma goguglerimde agri ve bas agrisibenimde 8 gün kaldı :) gögüslerim agrıyor ve acıyor ilkkez normalde olmazdı
ya inş vardır canım :)Benmde kasiklarimda batma goguglerimde agri ve bas agrisi
Inslalah cnmm insallah 2108 hepimiz bebislerimizle gireriz inslalah :)ya inş vardır canım :)
inş canım inan ped bile aldım olmam inşInslalah cnmm insallah 2108 hepimiz bebislerimizle gireriz inslalah :)
Ay kiyamam ya insallah gerek kalmaz cope atarsinn hamile kaldigndaa direk cop yapp onuu deki yuru gtt be artik bebeisim var sana 9 ay ihtiyacim yokk veee burayaaaa bizede haber verrr guzel haberlerini aliriz inslalah dualarimda sizlerde varsiniz canlar bizler mukemmel anneyiz bebislerimiz icin neler yapiorz bi gelsinler popolarina vururz :)))inş canım inan ped bile aldım olmam inş
Bu sabah benmde ole oldu sanirim bizim piskolojik cnm yaa kendimizi umutlandiorz snrasi husran oluyoo bire bir ayni durumlar bendede var anlicgn ama cok erken belirtiler
Rabbim yardim etsin bize yaaa bu ay uzulmeyelmm artik olsnn dmi yaaa bol bol dua edelmm kzlarBen de ayni dusunuyorum bari diyorum adet olsam da biran once sacma sacma belirtiler aramasam
aynen öyle ya insan tedirgin oluyorBen de ayni dusunuyorum bari diyorum adet olsam da biran once sacma sacma belirtiler aramasam
benim daha ilk ayım deneme inş olur :) birde folikasit kullanmaya basladım dogru mu yaptım bilemedimRabbim yardim etsin bize yaaa bu ay uzulmeyelmm artik olsnn dmi yaaa bol bol dua edelmm kzlar
Kizzz daha ilk aymiii ben kendime diormmn erken 2,5 aylik evliyimm deniyormm sen daha 1 ayyy allah seni napmasn kiz olur olurrr bu ay olmaz bi dahaki ay olur bende senelrdr bekliosn sandmm follik asit kullanmakta cok cok iyi hamile kalmadan once bebisin gelimsmini saglio aslinda 3 ay oncesndn kullanman gerekiorms devam et cnm kullanmaya zarari olmazzz faydasi olur bebegine saglikli hazirlik yaparsnn devam et:)benim daha ilk ayım deneme inş olur :) birde folikasit kullanmaya basladım dogru mu yaptım bilemedim
yok ben 2 senelik evliyim bebeği bu ay istedik ilk ayım dediğim o :)Kizzz daha ilk aymiii ben kendime diormmn erken 2,5 aylik evliyimm deniyormm sen daha 1 ayyy allah seni napmasn kiz olur olurrr bu ay olmaz bi dahaki ay olur bende senelrdr bekliosn sandmm follik asit kullanmakta cok cok iyi hamile kalmadan once bebisin gelimsmini saglio aslinda 3 ay oncesndn kullanman gerekiorms devam et cnm kullanmaya zarari olmazzz faydasi olur bebegine saglikli hazirlik yaparsnn devam et:)
Tm ne fark eder istee soncta kornmayi braktinizzz 1 ay daha dur bakalmmm :)yok ben 2 senelik evliyim bebeği bu ay istedik ilk ayım dediğim o :)
aynen bakalım inş olur ya :)Tm ne fark eder istee soncta kornmayi braktinizzz 1 ay daha dur bakalmmm :)
Olur olurr merak etme:)aynen bakalım inş olur ya :)
Yinede gebelik olusmus kkmyasaldan snra uzun surmez saglikli hamis olursn merak etme :) morelini yuksek tut sadeceBen de 4 senelik evliyim bu ay ciddi denedik gecen ay korunmayi biraktim kimyasal gebelik yasadim yeni bebek istemeye basladim benim de erken ama iste hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?