Aynn bende artk inanyrm hepsni yasadgmdan sadce beklyrm cnm zaten hcbrsy yok tek kahverngi akintim var bugn kan geldi sandm megersm kahverngi akntyms pede gelen hamile kalmak ne kadr zormus arkds
Aynen canım olabilir ne zaman belli olur merak ediyorum, şu merak olmamasını öğrenmekten daha fena ediyor insanıCanm bildgm kadaryla ovu hep silik ckyrms koyu oldgnda hamile olyrmssn
Sorma bilmzmym adetm gectgnde suphelnysn ama olmyr cnm cogu seyi yasdm ama olmaynca olmyr bu ay dnlemcm kendmi adetm gecrse hrmen yaprm :)Beklemekten baska care yok da insan dinliyor iste kendini semptomlari oluyor ya sjnirlilik oluyor mu ben asiri sinirliyim.bu ara ve insanalri kiriyorum
Sorma cnm merk en kotusu gecn ay birde hrp ruyalr gordm hamilydm isaretli tuyalr ama olmadi ruyalrada guvrnmyrm insan hamile kalsada inanmz artk :)Aynen canım olabilir ne zaman belli olur merak ediyorum, şu merak olmamasını öğrenmekten daha fena ediyor insanı
Ay aynen ben de görüyorum yorumları hep öyle hepsi bilinçaltı heraldeSorma cnm merk en kotusu gecn ay birde hrp ruyalr gordm hamilydm isaretli tuyalr ama olmadi ruyalrada guvrnmyrm insan hamile kalsada inanmz artk :)
Aynen cnm bu ay hikaye okdm kitap.aklmdan cksn dye iyi oldu braz canm bakalm nlck senn ki daha erken bakalm ins vardr cnm sendede benswseAy aynen ben de görüyorum yorumları hep öyle hepsi bilinçaltı heralde
Sen cnm erkn yap bnce cnm her gun yapr mi insan alemsn kizben gecn ay takp etmedm adet oldm stret olmcaa adetm geckyr ondn yapmdm oldm ins vardr bu ay hayrlidiyla bebis
Aynn bende artk inanyrm hepsni yasadgmdan sadce beklyrm cnm zaten hcbrsy yok tek kahverngi akintim var bugn kan geldi sandm megersm kahverngi akntyms pede gelen hamile kalmak ne kadr zormus arkds
Hadi ya cnm uzulme benim burda arkdsm kimyasldan snra dger ay hamle kalmsti ins senee bende kalrz:)Gecen ay cikmisti, o yuzden nasil olsa var diye her gun denedim, tum testlerde cikti. Ama kimyasal gebelikmis.
Bakalm cnm bit haftadr var var bide sende oldumu bole topak gbi aknti sarmsi degl beyazmsi boleYerlesme kanamasi olmasin, erken olana oyle diyorlar. En guzel belirti gelmis eger oysa.. Hadi insallah..
Bakalm cnm bit haftadr var var bide sende oldumu bole topak gbi aknti sarmsi degl beyazmsi bole
Insallah canim. Rabbim dilediyse olur.Hadi ya cnm uzulme benim burda arkdsm kimyasldan snra dger ay hamle kalmsti ins senee bende kalrz:)
Aminn inşallah vardır canım Allah im sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin ikimize ve isteyen herkeseAynen cnm bu ay hikaye okdm kitap.aklmdan cksn dye iyi oldu braz canm bakalm nlck senn ki daha erken bakalm ins vardr cnm sendede benswse
Amin ins bakalm beklemeye devam:)Aminn inşallah vardır canım Allah im sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin ikimize ve isteyen herkese
Beklce cnm belki adet gnu cksr ins vardr ya :)Evelsi gun ve dun beyaz krem gibi bir akinti vardi. Krem gibiydi.. Bugun yok. Az once gebelik testi yaptim, ama ilk idrarla degil, hicbisey cikmadi. Erken denedim sansimi ama bisey yok. Gecen sefer 6 gun once testinden birkac gun sonra denemistim cikmisti..
Valla canm benmde 8 gnum var aynen oleyimmm anlamadmmMerhaba kızlar benim de 6 gün var ama psikolojik olarak belirtilerim var sanirim
Strese grme canm ikidebrde bakma inan stres cdden cok etklyrValla canm benmde 8 gnum var aynen oleyimmm anlamadmm
Valla canm benmde 8 gnum var aynen oleyimmm anlamadmm
Bu sabah benmde ole oldu sanirim bizim piskolojik cnm yaa kendimizi umutlandiorz snrasi husran oluyoo bire bir ayni durumlar bendede var anlicgn ama cok erken belirtilerBu gün sabah midem bile bulandi
Ama yani zaten bu belirtiler bu kadar erken olmaz bunun da bilincindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?