Gebeliğe Hazırlık Bata 10 gün kala

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynn bende artk inanyrm hepsni yasadgmdan sadce beklyrm cnm zaten hcbrsy yok tek kahverngi akintim var bugn kan geldi sandm megersm kahverngi akntyms pede gelen hamile kalmak ne kadr zormus arkds

Beklemekten baska care yok da insan dinliyor iste kendini semptomlari oluyor ya sjnirlilik oluyor mu ben asiri sinirliyim.bu ara ve insanalri kiriyorum

Beklemekten baska care yok da insan dinliyor iste kendini semptomlari oluyor ya sjnirlilik oluyor mu ben asiri sinirliyim.bu ara ve insanalri kiriyorum
Sorma bilmzmym adetm gectgnde suphelnysn ama olmyr cnm cogu seyi yasdm ama olmaynca olmyr bu ay dnlemcm kendmi adetm gecrse hrmen yaprm :)

Aynen canım olabilir ne zaman belli olur merak ediyorum, şu merak olmamasını öğrenmekten daha fena ediyor insanı
Sorma cnm merk en kotusu gecn ay birde hrp ruyalr gordm hamilydm isaretli tuyalr ama olmadi ruyalrada guvrnmyrm insan hamile kalsada inanmz artk :)

Sen cnm erkn yap bnce cnm her gun yapr mi insan alemsn kiz ben gecn ay takp etmedm adet oldm stret olmcaa adetm geckyr ondn yapmdm oldm ins vardr bu ay hayrlidiyla bebis

Gecen ay cikmisti, o yuzden nasil olsa var diye her gun denedim, tum testlerde cikti. Ama kimyasal gebelikmis.

Aynn bende artk inanyrm hepsni yasadgmdan sadce beklyrm cnm zaten hcbrsy yok tek kahverngi akintim var bugn kan geldi sandm megersm kahverngi akntyms pede gelen hamile kalmak ne kadr zormus arkds

Yerlesme kanamasi olmasin, erken olana oyle diyorlar. En guzel belirti gelmis eger oysa.. Hadi insallah..

Gecen ay cikmisti, o yuzden nasil olsa var diye her gun denedim, tum testlerde cikti. Ama kimyasal gebelikmis.
Hadi ya cnm uzulme benim burda arkdsm kimyasldan snra dger ay hamle kalmsti ins senee bende kalrz:)

Yerlesme kanamasi olmasin, erken olana oyle diyorlar. En guzel belirti gelmis eger oysa.. Hadi insallah..
Bakalm cnm bit haftadr var var bide sende oldumu bole topak gbi aknti sarmsi degl beyazmsi bole

Kzlar sabahleyn ustmu gynrken sol gogsm bir agridi halen agryor bicak saplanms gbi sizce suphelenmllmym?

Bakalm cnm bit haftadr var var bide sende oldumu bole topak gbi aknti sarmsi degl beyazmsi bole

Evelsi gun ve dun beyaz krem gibi bir akinti vardi. Krem gibiydi.. Bugun yok. Az once gebelik testi yaptim, ama ilk idrarla degil, hicbisey cikmadi. Erken denedim sansimi ama bisey yok. Gecen sefer 6 gun once testinden birkac gun sonra denemistim cikmisti..

Beklce cnm belki adet gnu cksr ins vardr ya :)

Bu gün sabah midem bile bulandi
Ama yani zaten bu belirtiler bu kadar erken olmaz bunun da bilincindeyim
Bu sabah benmde ole oldu sanirim bizim piskolojik cnm yaa kendimizi umutlandiorz snrasi husran oluyoo bire bir ayni durumlar bendede var anlicgn ama cok erken belirtiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…