Gebeliğe Hazırlık Bata 10 gün kala

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım kanda döllenmeden 1 hafta sonra çıkar, idrarda reglin geçince ya da regl günündw çıkar, erken gebelik testinde erken çıkar
Erken gebelk mi alsaydm onda ckarmydi smdi dyrm kahverngi yerlesmyse idrardq gec ckablr ama kanda erken ckar galiba baksana rahimde yumusakti en iyisi bklim

Yaa ne guzel canm beraberiz desene belirtin varmi..ne zamndir istiyorsun
2 aydır canım, göğüs ağrısı ve kasık batması var ama onlar geçen ay da vardı o yüzden belirtiye yormuyorum onu canım

Amin canm benimde 3 gun var erken mi yaptm dyrm. Brde brsy dcem koyu kahve aknti yerlesme kanamasimi basna dqha onceden geldmi
canm 3 gün kala çıkanlar cok oluyor ama belli olmaz tabıkı bende yerleşme kanaması olmadı kimyasal gebeliğimde hiç belirtim yoktu benim ama 3 gün kala idrar testinde cok silik çizgi ile anlamıştım..ucuz testi 3 gün kala erken gebelik testini 4 gun kala yapmıstım ikisindede silik çizgi vardı

Anladm en iyisi bekliym ben canm idrara guvenmyrm ben ya bazlrnbokuyrm silik ckyr adet yada,kanda negtf ckyr en iyisi kan adetm gcsn kan vercm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…