Erken gebelk mi alsaydm onda ckarmydi smdi dyrm kahverngi yerlesmyse idrardq gec ckablr ama kanda erken ckar galiba baksana rahimde yumusakti en iyisi bklimEvet canım kanda döllenmeden 1 hafta sonra çıkar, idrarda reglin geçince ya da regl günündw çıkar, erken gebelik testinde erken çıkar
2 aydır canım, göğüs ağrısı ve kasık batması var ama onlar geçen ay da vardı o yüzden belirtiye yormuyorum onu canımYaa ne guzel canm beraberiz desene belirtin varmi..ne zamndir istiyorsun
canm 3 gün kala çıkanlar cok oluyor ama belli olmaz tabıkı bende yerleşme kanaması olmadı kimyasal gebeliğimde hiç belirtim yoktu benim ama 3 gün kala idrar testinde cok silik çizgi ile anlamıştım..ucuz testi 3 gün kala erken gebelik testini 4 gun kala yapmıstım ikisindede silik çizgi vardıAmin canm benimde 3 gun var erken mi yaptm dyrm. Brde brsy dcem koyu kahve aknti yerlesme kanamasimi basna dqha onceden geldmi
bence de bekle canım günler kısaldı, daha çabuk geçerErken gebelk mi alsaydm onda ckarmydi smdi dyrm kahverngi yerlesmyse idrardq gec ckablr ama kanda erken ckar galiba baksana rahimde yumusakti en iyisi bklim
canm rabbim inşallah yuzunu guldurur ve benımkınıde su mubarek gunun hatrına2 aydır canım, göğüs ağrısı ve kasık batması var ama onlar geçen ay da vardı o yüzden belirtiye yormuyorum onu canım
Amiin inşaallah canım, bu gece çok dua edelimcanm rabbim inşallah yuzunu guldurur ve benımkınıde su mubarek gunun hatrına
Anladm en iyisi bekliym ben canm idrara guvenmyrm ben ya bazlrnbokuyrm silik ckyr adet yada,kanda negtf ckyr en iyisi kan adetm gcsn kan vercmcanm 3 gün kala çıkanlar cok oluyor ama belli olmaz tabıkı bende yerleşme kanaması olmadı kimyasal gebeliğimde hiç belirtim yoktu benim ama 3 gün kala idrar testinde cok silik çizgi ile anlamıştım..ucuz testi 3 gün kala erken gebelik testini 4 gun kala yapmıstım ikisindede silik çizgi vardı
Aynn cnm direk kan vercm bu seferbence de bekle canım günler kısaldı, daha çabuk geçer
Korkma bebistendr canm brsy sorcm sen silik czgiyi erken gebelk testnde mi gordnYa kizlar benim yine siddetli bel agrim basladi korkmaya basladim bu nedir yaa
sen neden test yapmıyorsun, belki gebesindir ve tehlikeli bir durum olabilir, niye kendini riske atıyosunYa kizlar benim yine siddetli bel agrim basladi korkmaya basladim bu nedir yaa
Korkma bebistendr canm brsy sorcm sen silik czgiyi erken gebelk testnde mi gordn
sen neden test yapmıyorsun, belki gebesindir ve tehlikeli bir durum olabilir, niye kendini riske atıyosun
Erkende silik cktysa yenidr o zaman bende erkende yapsydm ckrmydi acaba ben norml olandan yaptm ckmadi cnm anlamdm yaEvet canim adetten 3 gun once erken gebelik testinde
Erkende silik cktysa yenidr o zaman bende erkende yapsydm ckrmydi acaba ben norml olandan yaptm ckmadi cnm anlamdm ya
Aynen idrara guvenmyrm idrarda cogu kisinin yanls ckyr adet oluyrlar onemli kan galibaYa bence idrarlar gecikince yapin diyorlar beta hcg yukselecek de idrar da cikacak
Sorma hicbrnz yoksunuzUuu bu ne sessizlik kızlaaar
Hosgeldn cnm naptn yaptn miGeldim ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?