Gebeliğe Hazırlık Bata 10 gün kala

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bat bugün normalde ama 28 gune gore bi iki gun daha beklemem lazim umarim olmam tabi bu arada
Canm gecerse vardr demektr sendede tek tarf agrisi var benim bugn hep sol kasgm agridi ya hep senn var mi

Supriz kzlar olursa solicm zaten sizlere silerde yaparsnz:)

Ama bizim batlar yaklasti, deseydin bizde denerdik. Internette seker, camasir suyu, vs. Bir suru var ama ben tesebbus etmedim. Hurreminkini merak ettim simdi, nede olsa kadin durmadan dogurmus.. Bu arada bende hic belirti kalmadi, adet belirtisi de yok.. Bende madem ikisi de yok, kocayla ilgilendim :)

Canm onceden ebelrn nasl anldgna bak gorrsn. Canm ona gore dogru okudum benm gbi olan kisiler hamileyms bakalm:)olglrn kociskoyla benmkide bu aralar bi romantk bi romantk anlatamam anlamdm gtti benim odunun icine ne kacti suphelenyrm.

Canm onceden ebelrn nasl anldgna bak gorrsn. Canm ona gore dogru okudum benm gbi olan kisiler hamileyms bakalm:)olglrn kociskoyla benmkide bu aralar bi romantk bi romantk anlatamam anlamdm gtti benim odunun icine ne kacti suphelenyrm.

Okudum yok ben onu yapamam.. Zaten ben relaxa bagladim artik. Hic ugrasamam.. Şimdi bir dahaki aya kadar tadini cikarayim. Romantikse ne güzel işte, belki bebişi o da hissetmistir :)

Son günler kizlar bakalim kimler hamis olacak...

Okudum yok ben onu yapamam.. Zaten ben relaxa bagladim artik. Hic ugrasamam.. Şimdi bir dahaki aya kadar tadini cikarayim. Romantikse ne güzel işte, belki bebişi o da hissetmistir :)

Son günler kizlar bakalim kimler hamis olacak...
İnan bende yapamm dedm canm iste kahverngi akntidan snra yaptm bolon gbi brsy degdi o da hamilesn demek oluyrms zatrn birdaha yapmm ahh cocuk icn beler yapyrz kir birde onu hep yapanlr varms ayy ben sookk

İnan bende yapamm dedm canm iste kahverngi akntidan snra yaptm bolon gbi brsy degdi o da hamilesn demek oluyrms zatrn birdaha yapmm ahh cocuk icn beler yapyrz kir birde onu hep yapanlr varms ayy ben sookk

Senin o akintin en iyi belirti bence :)

Yapma bosver tehlikeli olabilir. Gercekten cocuk icin neler yapiliyormus. Ben inciri hic sevmem, incir kürünü yapmayi dusünüyorum. Allah kimseyi fazla aratmasin, hayirli evlatlar nasip etsin. Artik ben evlenir evlenmez hamile kalana inanmiyorum.. Ovulasyon gunune mi denk geliyorlar sanki :))

Ya kızlar benim adet gunum dundi olmadim daha asiri bel.agrisi cektim.dun gece aha olacam dedim bugun de sanki camasirim cok ama cok kucuk bir nokta kahverengi bi sey gordum korktum adet olacam sanırim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…