Senn kac gunn var cnm
Canm gecerse vardr demektr sendede tek tarf agrisi var benim bugn hep sol kasgm agridi ya hep senn var miBenim bat bugün normalde ama 28 gune gore bi iki gun daha beklemem lazim umarim olmam tabi bu arada
Canm gecerse vardr demektr sendede tek tarf agrisi var benim bugn hep sol kasgm agridi ya hep senn var mi
Senn saga benmde sola mi yerlesyr acaba canm ya:))Var ozellikle sağ bende de diger tarafimda da oluyir ama aralikli agirlikli olarak sağda var surekli
Senn saga benmde sola mi yerlesyr acaba canm ya:))
Belli olmaz senn var belli benmde ckarsa berbr takip edrriz ins:)Ay İnsallah yaa
Belli olmaz senn var belli benmde ckarsa berbr takip edrriz ins:)
Kotu dusunme canm olmazsn bebistednr belki bak gir sen hamissnYok ya su anda mesela belimde agri var baya siddetlendi adet olabilirim yani
Kotu dusunme canm olmazsn bebistednr belki bak gir sen hamissn
İcime dogdu diyelim hemde testte ckti senn ayy birde ben yapablsm bat cuma az kaldi:)İnsallah canim benim.ne guzel diyorsun...
İcime dogdu diyelim hemde testte ckti senn ayy birde ben yapablsm bat cuma az kaldi:)
Sence ne zaman yapim canm cesaretm yok off bu arada ilk idrarlami olmasimi lazmÇok az kalmis senin de canım yaa hadi Insallah erken test yapacak mısın
Sence ne zaman yapim canm cesaretm yok off bu arada ilk idrarlami olmasimi lazm
Bende ypim o zaman canm yarn alim yapim:)Ben 3 gun kala erken gebelik testinde yaptim ilk idrar daha dogr olur diyirlar ama fark etmez bence
Supriz kzlar olursa solicm zaten sizlere silerde yaparsnz:)
Canm onceden ebelrn nasl anldgna bak gorrsn. Canm ona gore dogru okudum benm gbi olan kisiler hamileyms bakalm:)olglrn kociskoyla benmkide bu aralar bi romantk bi romantk anlatamam anlamdm gtti benim odunun icine ne kacti suphelenyrm.Ama bizim batlar yaklasti, deseydin bizde denerdik. Internette seker, camasir suyu, vs. Bir suru var ama ben tesebbus etmedim. Hurreminkini merak ettim simdi, nede olsa kadin durmadan dogurmus.. Bu arada bende hic belirti kalmadi, adet belirtisi de yok.. Bende madem ikisi de yok, kocayla ilgilendim :)
Canm onceden ebelrn nasl anldgna bak gorrsn. Canm ona gore dogru okudum benm gbi olan kisiler hamileyms bakalm:)olglrn kociskoyla benmkide bu aralar bi romantk bi romantk anlatamam anlamdm gtti benim odunun icine ne kacti suphelenyrm.
İnan bende yapamm dedm canm iste kahverngi akntidan snra yaptm bolon gbi brsy degdi o da hamilesn demek oluyrms zatrn birdaha yapmm ahh cocuk icn beler yapyrz kir birde onu hep yapanlr varms ayy ben sookkOkudum yok ben onu yapamam.. Zaten ben relaxa bagladim artik. Hic ugrasamam.. Şimdi bir dahaki aya kadar tadini cikarayim. Romantikse ne güzel işte, belki bebişi o da hissetmistir :)
Son günler kizlar bakalim kimler hamis olacak...
İnan bende yapamm dedm canm iste kahverngi akntidan snra yaptm bolon gbi brsy degdi o da hamilesn demek oluyrms zatrn birdaha yapmm ahh cocuk icn beler yapyrz kir birde onu hep yapanlr varms ayy ben sookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?