Gebeliğe Hazırlık Bata 10 gün kala

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kzlar mide agrisindan olcem ya yemek yedim midem agriyor sabhtan beri kask sol kask agrisi yasyrm smdi kesildi sizce hamilemym ben cijolata hic istemyrm anlamdm normalde benm suan csnm cok cekrdi yok ya

Olabilir canim neden olmasin :) test yapmadin mi?

Gün içinde şekerli şeyler tükettiysen çekmeyebilir bu süreç çok zor banada neler neler oluyo ama bakalım inşallah hamilesindir cnm
Canm ben tam tersi normalde tatli yersim tatli yemyrm yiyemyrm bak arkds nescafe ismarladi smdiye btrmstm icemedm canm hic tatli cekmyr ben ble sastm

Canm ben tam tersi normalde tatli yersim tatli yemyrm yiyemyrm bak arkds nescafe ismarladi smdiye btrmstm icemedm canm hic tatli cekmyr ben ble sastm
Bazen banada oluyo öyle ama yinede regl gecikmeden ümitlenme canım sonrası çok yıkıcı oluyor

Bazen banada oluyo öyle ama yinede regl gecikmeden ümitlenme canım sonrası çok yıkıcı oluyor
Canm ben bir gebelk testi duydm ama bu taa test olmadan once ebeler yaparms anlarms ve dogru kk da deniyrn cok olms ve benim gbi olanlar hamile ckms bende denedm ve hisswdyrm hamileym aslnda o testi yaptktan snra emin oldm ama test te halen kararszm ne yazkki

Hadi artik normal testlerden yap :)))
Canm ondan korkyrmmm nasl yapcm blmyrm kendmi blyrm ben adet zamani cikolatsz yapamm agzmdan cikolqta dusmez o derecym ilk defa oldu mudrm cikolta etti yiyemdm ble ya bence var hissedyrm kendmi blyrn

Su testi bize de soylesene, testlere para vermeyelim. :)

Bugun bat'a tam 10 gün kaldı. Göğüslerimde inanılmaz bir ağrı acı ve şişkinlik var, normalde reglden 2 3 gün önce başlardı bu hisler, ilk kez bu kadar erken başladı. Bir neden arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…