Kzlar mide agrisindan olcem ya yemek yedim midem agriyor sabhtan beri kask sol kask agrisi yasyrm smdi kesildi sizce hamilemym ben cijolata hic istemyrm anlamdm normalde benm suan csnm cok cekrdi yok ya
Bugun adet gunum su an bi sey yok ama her an oldum gibi hissedip lavabiya kosuyorum umarim olmam
Canm ben tam tersi normalde tatli yersim tatli yemyrm yiyemyrm bak arkds nescafe ismarladi smdiye btrmstm icemedm canm hic tatli cekmyr ben ble sastmGün içinde şekerli şeyler tükettiysen çekmeyebilir bu süreç çok zorbanada neler neler oluyo ama bakalım inşallah hamilesindir cnm
Aslnda eski taa hurrem zamani olan test yaptm bu kesin dogru onunla hamile olanlar anlyrms ebeOlabilir canim neden olmasin :) test yapmadin mi?
Aslnda eski taa hurrem zamani olan test yaptm bu kesin dogru onunla hamile olanlar anlyrms ebe
Bazen banada oluyo öyle ama yinede regl gecikmeden ümitlenme canım sonrası çok yıkıcı oluyorCanm ben tam tersi normalde tatli yersim tatli yemyrm yiyemyrm bak arkds nescafe ismarladi smdiye btrmstm icemedm canm hic tatli cekmyr ben ble sastm
Canm ben bir gebelk testi duydm ama bu taa test olmadan once ebeler yaparms anlarms ve dogru kk da deniyrn cok olms ve benim gbi olanlar hamile ckms bende denedm ve hisswdyrm hamileym aslnda o testi yaptktan snra emin oldm ama test te halen kararszm ne yazkkiBazen banada oluyo öyle ama yinede regl gecikmeden ümitlenme canım sonrası çok yıkıcı oluyor
Canm ondan korkyrmmm nasl yapcm blmyrm kendmi blyrm ben adet zamani cikolatsz yapamm agzmdan cikolqta dusmez o derecym ilk defa oldu mudrm cikolta etti yiyemdm ble ya bence var hissedyrm kendmi blyrnHadi artik normal testlerden yap :)))
Canm ben bir gebelk testi duydm ama bu taa test olmadan once ebeler yaparms anlarms ve dogru kk da deniyrn cok olms ve benim gbi olanlar hamile ckms bende denedm ve hisswdyrm hamileym aslnda o testi yaptktan snra emin oldm ama test te halen kararszm ne yazkki
Supriz kzlar olursa solicm zaten sizlere silerde yaparsnz:)Su testi bize de soylesene, testlere para vermeyelim. :)
Canm ondan korkyrmmm nasl yapcm blmyrm kendmi blyrm ben adet zamani cikolatsz yapamm agzmdan cikolqta dusmez o derecym ilk defa oldu mudrm cikolta etti yiyemdm ble ya bence var hissedyrm kendmi blyrn
HoşbuldumHoş geldin canım. Zorlu bekleme süreci başlamış senin için de :)
Kzlar bugn midem agridi yanma sol kasklarma agro gryr anlamdm
Canm halen ayni solumda baska oluyor tek sol tarafta oluyor ilk defa gun boyu agri yasadm ya sasknmAyy ne durumdasın şimdi?
Ole canm hissedyrm bende korkgm senn gbi test kosnda gercekte:)Zaten gebelik belirtilerinden biri ds hissetmek degil mi
Regl gününe ne kadar vardı?Canm halen ayni solumda baska oluyor tek sol tarafta oluyor ilk defa gun boyu agri yasadm ya sasknm
Bat cuma canm:)az kaldiRegl gününe ne kadar vardı?
Ole canm hissedyrm bende korkgm senn gbi test kosnda gercekte:)
Senn kac gunn var cnmEvet ben beklemedeyim yapmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?