Gebeliğe Hazırlık Bata 10 gün kala

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben asiri sis durumdayim patlayacak gibi hissediyorum asiri sinirliyim hemen bunaliyorum bunlar gebelik falan degil bence ya simdiden olsa boyle yapmaz hemen yoruluyorum yasli teyzeler gibi oldum ates falan basiyor kendimin bu halini hic sevmedim ben ((

Adete ne kadar kaldi canim. Gene bir daha test yap ucuzlarindan..

Herşeyi hamileliğe bağlamamak gerekir ama kişi en iyi kendisini bilir ya, daha önce olmuyorsa ve şu an varsa bence ona yorabilirsin. Kaldı ki sende zaten çift çizgi var. Bu anlattıkların bazıları bende farklı zamanlarda da olur mesela.. o nedenle şimdi öyle hissetsem, bunları yaşasam hamile olduğumu düşünmem. En iyi kişi kendisi tarif eder bence.

Bir gün kaldi..Test yapmaktan korkuyorum ya adetin gecikirse yaparim diye dusunuyorum
Test yapmayıp kafana takmasan tamam; kendini yiyip bitirme yeter ki. Ama takılıyorsan ve bu seni yıpratıyorsa bence test yapıp rahatlamak en güzeli..

Test yapmayıp kafana takmasan tamam; kendini yiyip bitirme yeter ki. Ama takılıyorsan ve bu seni yıpratıyorsa bence test yapıp rahatlamak en güzeli..

Cok sagol canim ben bekleyeyim gecikirse carsamba gibi yaparim testi diye dusunuyorum...Bu ozellikler bende olmuyordu ya simdiye kadar hayirlisi :)

Kızlar sessizsinizzz ne var ne yok

Daha gelen giden yok ama sol kasigim agrimaya basladi bugun heralde adet belirtisidir. Bide bugun arabada giderken o setlerden hizli gecti araba hopladik biraz karnimda bir batma oldu o sirada, gayriihtiyari ahhh diye bagirdim. Icerdekiler noldu dedi, karnima agri girdi birden dedim, Allah Allah dediler..

Cok sagol canim ben bekleyeyim gecikirse carsamba gibi yaparim testi diye dusunuyorum...Bu ozellikler bende olmuyordu ya simdiye kadar hayirlisi :)

Ama sende cizgi cikti sonucta, bence testlerle durumunu takip et, sonucta diyelim adet oldun o zaman gene kimyasal oldum diyeceksin sonucta.. Bence o cift cizgilerin koyulasip koyulasmadigini takip edersin hic degilse..

Kızlar sessizsinizzz ne var ne yok

Canım benim adet günüm ya dün ya da bugündü. Ama daha gelmedi. Dün akşam gelmeyince hem gebelik testi yaptım hem de ovulasyon testi yaptım. O da gebeliği gösteriyomuş. Ama ikisinden de bişey çıkmadı. Herhalde bugün yarın gelecek sen ne durumdasın

Kzlar bugn midem agridi yanma sol kasklarma agro gryr anlamdm

Bugun adet gunum su an bi sey yok ama her an oldum gibi hissedip lavabiya kosuyorum umarim olmam

Kzlar mide agrisindan olcem ya yemek yedim midem agriyor sabhtan beri kask sol kask agrisi yasyrm smdi kesildi sizce hamilemym ben cijolata hic istemyrm anlamdm normalde benm suan csnm cok cekrdi yok ya

Kzlar mide agrisindan olcem ya yemek yedim midem agriyor sabhtan beri kask sol kask agrisi yasyrm smdi kesildi sizce hamilemym ben cijolata hic istemyrm anlamdm normalde benm suan csnm cok cekrdi yok ya
Gün içinde şekerli şeyler tükettiysen çekmeyebilir bu süreç çok zor banada neler neler oluyo ama bakalım inşallah hamilesindir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…