Benimde tum belirtiler kayboldu, dun 6 gun once yaptim erken gebelik, hicbisey cikmadi. Bugun gene solumda bir agri olustu, adet belirtileri mi acaba?
OKızlaaar orda misinizz biri bana yardim etsin lutfen :) panik oldum biraz bekledim ikinci cizgi siliklesti
Tatli cekmiyor zaten hamileyken.. Tatliyi cok severim ama gecen ay hic istemedi canim..Hanmlar adetme 1 hafta kaldi canm hic tatli cekmyr tam tersi eksi baska seyler canm cekyr bugun is yernde canm maydonzlu yumrta cekri anlamdm
Adet belirtileri ve hamilelik belirtileri benzer zaten.. biraz daha sabredip beklemek lazım gecikirse reglin tekrar test yaparsın. Benim çok taktığım bir dönem vardı.her ay bir sürü belirtim vardı, bir ay eşimden ayrı tatile gitmiştim ve o tarihte yumurtladım hamile olmadığım kesin olduğu için hiç bir belirti hissetmeden sakince regl oldum. O her ay hissettiğim ama boşa çıkan hiç bir belirti o ay yoktu. diyeceğim o ki, bazen de biz belirti arıyoruz, sonuçta çok istiyoruz ve herşeyden nem kapıp hamilelik belirtisi olarak yorumluyoruz. Biraz daha sakin olmamız lazım ki bu süreç stresli yorucu ve yıpratıcı olmasın.Testlerde filmlerde gebeliği engelleyen bir sorun yoksa biraz akışına bırakmayı öğrenmeliyiz sanırım.Benimde tum belirtiler kayboldu, dun 6 gun once yaptim erken gebelik, hicbisey cikmadi. Bugun gene solumda bir agri olustu, adet belirtileri mi acaba?
Seni uzmek istemyrm cnm ama benmde ole oldu dedim oldu tek taraf agrisi ama yne adet oldmBenimde tum belirtiler kayboldu, dun 6 gun once yaptim erken gebelik, hicbisey cikmadi. Bugun gene solumda bir agri olustu, adet belirtileri mi acaba?
Sanırım bu stresi yaşamamak için regliniz geciktikten sonra test yapın diyorlar.. önerilen süre de galiba 1 hafta gecikme. Çünkü öğreniyorsun yok kese görünecek mi yok kalp sesi duyulacak mı her biri ayrı stres. Ama o söylenen tarihte öğrenirsen artık diğer kontrollerin de zamanı gelmiş oluyor :) ama hiç birimiz o kadar bekleyemeyiz sanırım ben gününden önce test yapıyorum :)Öyle tabi kimyasal gebelik cogu kiside oluyor fark edilmiyormus bile ama bilemedim iste erken ogrenmenin sıkıntilari bunlar beklemek lazim ama dayanamadim
Benim erken gebelik testimi gordun mu silik olarak cikti ama adete 3 gun var.bir.daba yap istersen sen de
Bende canm bu bendr ilk ben adet zamani bir hafta oncden baslar cikolata yemem her aksam alrm yerim bende sastm bakalm cnmTatli cekmiyor zaten hamileyken.. Tatliyi cok severim ama gecen ay hic istemedi canim..
Seni uzmek istemyrm cnm ama benmde ole oldu dedim oldu tek taraf agrisi ama yne adet oldm
Canm arkdsm burda sogan kuru yapti hsmile kaldi benim bu ay olmazsa bende yapcm sogan suyu cdden brakyrms hamileHayirlisi artik.. Zaten benim testten sonra umidim kalmadi, gecen sefet cikmisti cunku..
Benim erken gebelik testimi gordun mu silik olarak cikti ama adete 3 gun var.bir.daba yap istersen sen de
Canm arkdsm burda sogan kuru yapti hsmile kaldi benim bu ay olmazsa bende yapcm sogan suyu cdden brakyrms hamile
Aynn cnm bende ole dyrm bu ay olmazsa dencm onu yapan herkes kalyrms galiba :)Olmazsa bir dahaki aya hazirlikli girmek lazim.
Sanırım bu stresi yaşamamak için regliniz geciktikten sonra test yapın diyorlar.. önerilen süre de galiba 1 hafta gecikme. Çünkü öğreniyorsun yok kese görünecek mi yok kalp sesi duyulacak mı her biri ayrı stres. Ama o söylenen tarihte öğrenirsen artık diğer kontrollerin de zamanı gelmiş oluyor :) ama hiç birimiz o kadar bekleyemeyiz sanırım ben gününden önce test yapıyorum :)
Su an nasil belirtilerin var, anlatirmisin..
Bas agrisini sen mi yazmistin, surekli mi ara ara giren agri miydi.. 3 gun kala bende mi tekrarlasam..
Evet bas agrisi arada surekli degil karnim asiri sis hazimsizlik var sık idrara gitme var kasik agrilarim surekli ama bir gundur sağ kasigima yerlesti gibi...Bakalim her seyin hayirlisi olsun ne diyeyim...Hakkimizda hepimiz icin hayirlisi...
Benim bu sefer dikkatimi ceken, gecen aya gore, ara ara giren basagrisi.. Kasik agrisi cok dolaninca, yorulunca daha mi cok? Son bir soru yumurtlama gunun ne zamandi? Benimde biraz once sol tarafima bayagi agri girdi.. Zaten gecen ay sag tarafimda agri hissediyordum, bu sefer solumda hissediyorum agriyi sisligi.. Testten sonra olmadi diye umursamiyordum ama senin testten sonra gene mi basladim acaba :)
Testi birgun once yaptin, bir de bugun mu yaptin canim. Ne cok soru sordum kusura bakma nolur..
Ne dmeek canim kasik agrim ve hareketle daha cok testi bugun yaptim sadece ama beklememisim 5 dakika bekleyin diyormus ben cizgi gormeyince moralim bozulup yazmistim ama sonra cikti cizgi yumurtalama gunum 8-14 kasim arasiydi
Bence bir daha yap sen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?