- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.102
- 133
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 10 gun var arkadasim.
Kiz senn olmasn miden bulanyrsa belki varsa erken dollenme olmstr belki hamssndr benim tam tersi hicbr sey yok bende kafam karsk yani iki gun once gogs uclrm agridi smdi o da yok sende var mi test yapckmsnBenimde 10 gun var arkadasim.
Bu sabah kahvalti sirasinda siddetli midem bulandi sadece, diger kasik agrilari bugun o kadar yok ama bugun fazla hareket etmedim gerci.
Kiz senn olmasn miden bulanyrsa belki varsa erken dollenme olmstr belki hamssndr benim tam tersi hicbr sey yok bende kafam karsk yani iki gun once gogs uclrm agridi smdi o da yok sende var mi test yapckmsn
Canm ben tam tersi bu ay hic takip etmedm her ay ettgmde olmadgi icn ondn bu ay adetten snra brlkte olduk akntm vardi hemen oldum biri demsti adetten snra ol dye cnku yumrtluymssn dr. Gttm yumrtlklrin iyi dedi cnm sennde sarmsaksi akntn oldmu ya gogs agrisi aynisi bana da oldu gecti miden erkn blnms eger daha once olmadysa yap test cnm ben adet gnunu beklym dyrm zaten ne kask agrsi nede baska brsy yok anlmdm gttiGoguslerimde bisey yok benim, ovulasyon doneminden sonra siddetli bir gogsume bicak saplandi birkac defa, o zaman hastalik falan var diye endise ettim.. Ama gecti 2 gunde. Bugunku bulanti beni de biraz dusundurdu. 6 gun kala testleri var ondan yapicam 6 gun kala. Simdi cikmaz sanirim bisey.
Canm ben tam tersi bu ay hic takip etmedm her ay ettgmde olmadgi icn ondn bu ay adetten snra brlkte olduk akntm vardi hemen oldum biri demsti adetten snra ol dye cnku yumrtluymssn dr. Gttm yumrtlklrin iyi dedi cnm sennde sarmsaksi akntn oldmu ya gogs agrisi aynisi bana da oldu gecti miden erkn blnms eger daha once olmadysa yap test cnm ben adet gnunu beklym dyrm zaten ne kask agrsi nede baska brsy yok anlmdm gtti
Sende bence var baksana bende hicbri yok ya bence sen hamlsn smdi yapsn ckar bak emnmYok oyle bir akintim olmadi, gogus agrisi hafif oldu, siddetli degil.. Kasiklarim benim en cok agridi, ozellikle merdiven cikinca yarim saat bayagi agriyor..
6 gun kala testi yapicam, ondan sonra kan tahlili veririm duruma gore..
Sende bence var baksana bende hicbri yok ya bence sen hamlsn smdi yapsn ckar bak emnm
Sende bence var baksana bende hicbri yok ya bence sen hamlsn smdi yapsn ckar bak emnm
Sen cnm erkn yap bnce cnm her gun yapr mi insan alemsn kizInsallah, Allah söyletiyordur canim.
Normal gebelik testi mi yapicam, erken gebelik testi mi?
Su an.hic testim yok, gecen ay hepsini tukettim. Hergun yaptim bitti :)
1 Yli gecti cnm cok zorrr insn ya sennBazilari da hic belirti olmadigini soyluyor. hangisi dogru bilmiyoruz ki.. Sen ne zamandir istiyorsun peki.
Hosgeldn cnm takmamaya dusnmemeye cls mide bulantn var miMerhaba kızlar benim de 6 gün var ama psikolojik olarak belirtilerim var sanirim
Hosgeldn cnm takmamaya dusnmemeye cls mide bulantn var mi
Canm bildgm kadaryla ovu hep silik ckyrms koyu oldgnda hamile olyrmssnBenim de düzensiz ama 7 gün falan var dün itibari ile goguslerım çok sertlestıler kasık ve özellikle bel ağrım var acaba yumurtlama mi diye de şüpheye düşüp ovulasyon testi yapıyorum hep 2.cızgı silik çıkıyor inşallah Rabbim biz isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar verir![]()
Aynn bende artk inanyrm hepsni yasadgmdan sadce beklyrm cnm zaten hcbrsy yok tek kahverngi akintim var bugn kan geldi sandm megersm kahverngi akntyms pede gelen hamile kalmak ne kadr zormus arkdsYok canım ama sık sık tuvalete gitme sinirlilik iç sıkıntısı aşırı şiskinlik falan var gögüslerim de sisti ama tabi adet oncesi de olabilen seyler