• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat’a 1 gün kala.. Yazayım da rahatlayayım:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Blueangel34 Blueangel34 yorumlarını okuyunca pozitifliğin sevecenligin samimiyetin sardı birden içimi :) rabbim hayırlısıyla tez vakitte gönlünün muradını versin inşallah.sana da isteyen herkese de rabbim anne olmayı nasip etsin.allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.ayetel kürsiyi de okuyorum canım.
Ahh canımcım olmadı bu ay da adet oldum cuma günü :/ Allah razı olsun toplaşsın bu ayetel kürsiler sebep olsun bebeğime inşallah..

Kuzular adet olduktan sonra eşimde gidip spermiyogram yaptırdı ve 5 milyon çıktı sperm sayısı :( bi sorun olduğunu biliyordum ama eşimde olması ayrı bi üzdü:/ bizde şöyle bi karara vardık önce bir üroloğa görüneceğiz. Tüp bebek aşılama vs önerirse 2.yılımıza kadar beklemeyi düşünüyoruz. Çünkü henüz 9 aylık evliyiz. Yüce Rabbim doğal yoldan nasip eder belki bu süreçte. Hem eşimin kilosu da var be kilosunun da sayı üzerinde etkili olduğunu düşünüyoruz, bu süreçte kilo da verecek ki hiç görmediğim kadar azimli bu sonuçtan sonra inanıyorum fazla kilolarını da verecek. Ben diyebilirim ki artık, dua edin tek isteğim

Kuzular adet olduktan sonra eşimde gidip spermiyogram yaptırdı ve 5 milyon çıktı sperm sayısı :KK43: bi sorun olduğunu biliyordum ama eşimde olması ayrı bi üzdü:/ bizde şöyle bi karara vardık önce bir üroloğa görüneceğiz. Tüp bebek aşılama vs önerirse 2.yılımıza kadar beklemeyi düşünüyoruz. Çünkü henüz 9 aylık evliyiz. Yüce Rabbim doğal yoldan nasip eder belki bu süreçte. Hem eşimin kilosu da var be kilosunun da sayı üzerinde etkili olduğunu düşünüyoruz, bu süreçte kilo da verecek ki hiç görmediğim kadar azimli bu sonuçtan sonra inanıyorum fazla kilolarını da verecek. Ben diyebilirim ki artık, dua edin tek isteğim
Hurma ve bal poleni ile yapılan bir kür var canım onu öneririm eşinle birlikte yeyin bu bekleme sırasında. Komşumun kızının 10 yıldır olmuyordu sebep bile yok doğru düzgün bu kür ile hamile kaldı kadın. Hatta bir arkadaşına vermiş kalan karışımı bizde yaradı sende dene diye Allah in işi işte şükür o da kaldı zaten tedavi süreciniz ilerler bir şekilde hurma ve arı polen i de hiç zararlı şeyler değil tavsiye ediyorum. İnşllah hayırlı haber alırız

Hurma ve bal poleni ile yapılan bir kür var canım onu öneririm eşinle birlikte yeyin bu bekleme sırasında. Komşumun kızının 10 yıldır olmuyordu sebep bile yok doğru düzgün bu kür ile hamile kaldı kadın. Hatta bir arkadaşına vermiş kalan karışımı bizde yaradı sende dene diye Allah in işi işte şükür o da kaldı zaten tedavi süreciniz ilerler bir şekilde hurma ve arı polen i de hiç zararlı şeyler değil tavsiye ediyorum. İnşllah hayırlı haber alırız
İnşallah araştırırım dediğin kürü.. Ümitsizlik yok inşallah

Merhaba . Benim son adet tarihinin 21 temmuz ve gebelik şüphem olduğu için bugün yani adetime 10 gün kala beta HCG değerim 4.0 çıktı . Çok şaşırdım normal de 1 veya 2 çıkardı . Acaba hamile miyim . Adetime 10 gün kala yaptırdım

Merhaba . Benim son adet tarihinin 21 temmuz ve gebelik şüphem olduğu için bugün yani adetime 10 gün kala beta HCG değerim 4.0 çıktı . Çok şaşırdım normal de 1 veya 2 çıkardı . Acaba hamile miyim . Adetime 10 gün kala yaptırdım
Şüpheli bir sonuç bunu anlamanın tek yolu kan tahlilini iki gün sonrA tekrar edip artışa bakmak bu değer ile hamilesin yada değilsin kimse diyemez hakkında hayırlısı .

Canım biliyorum beklemek çok zor ama en iyisi adet gününe kadar beklemek. 10 gün öncesinden daha yeni yeni yerleşmeye çalışır embriyo rahme. He erken döllenme olanlarda Bhcg değeri çıkmaya başlar ama çoğu o ay hamile kalan kadında bhcg çıkmaz. En iyisi birkaç gün bekleyip tekrarla ;) inşallah sonuç hayırlıdır

Kuzular adet olduktan sonra eşimde gidip spermiyogram yaptırdı ve 5 milyon çıktı sperm sayısı :KK43: bi sorun olduğunu biliyordum ama eşimde olması ayrı bi üzdü:/ bizde şöyle bi karara vardık önce bir üroloğa görüneceğiz. Tüp bebek aşılama vs önerirse 2.yılımıza kadar beklemeyi düşünüyoruz. Çünkü henüz 9 aylık evliyiz. Yüce Rabbim doğal yoldan nasip eder belki bu süreçte. Hem eşimin kilosu da var be kilosunun da sayı üzerinde etkili olduğunu düşünüyoruz, bu süreçte kilo da verecek ki hiç görmediğim kadar azimli bu sonuçtan sonra inanıyorum fazla kilolarını da verecek. Ben diyebilirim ki artık, dua edin tek isteğim
Çakşır suyu ve keçiboynuzu özü de deneyebilirsin. Bizim kullandığımız ay sonuçlar güzeldi bıraktık iki ay sonra yine düşüşe geçmiş. Burda çakşır kullanıp faydasını gören çok okudum

Back