• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat’a 1 gün kala.. Yazayım da rahatlayayım:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında hanımlar henüz 9 aylık evliyiz bu ne acele diyenler oluyor. Ama elhamdulillah eşimden yana da işimden yana da hiç bir sıkıntım yok. Bi bebemiz olsa tam bir çekirdek aile olsak istiyorum. Eşim zaten benden daha istekli:) her ay rüya görüp duruyo :KK70: geçen rüya görmüş yine ben ona hamileyim kızımız olcak diyormuşum. Yani direkt cinsiyet de belli :KK70: Rabbim bu düşüncelerimizi de dua niyetine kabul eyle inşallah..
Biz de 4 aydır deniyoruz, aynen benim eşimde çok istekli kendimden cok onun için istiyorum
Yüzüne her baktığımda inşallah seni baba yapabilirim diyorum
Kendisi hiç baba yüzü görmemiş 15 yaşında anneyi kaybetmiş
Sonra baba anne bildiği kardeşlerini kaybetmiş
O nedenle onun bu hayatta tutunacak bir dalı olsun istiyorum
Inşallah Allah bizlerinde yüzüne güler kizlar

Aaaa çalışmalara tam gaz devam o zaman:)) sizi bilmiyorum ama ben hemşireyim nöbetlerim oluyo. Bazı geceler evde olamadığım için çalışmalara ara verip duruyoruz :KK70: geçen sorumluma çattım nöbet yazıp duruyorsun çocuk yapamıyom senin yüzünden diye :KK70:
:-):-)
Bizde öğretmeniz yazın hep evdeyiz yazın vakit çok :-):-)

Biz de 4 aydır deniyoruz, aynen benim eşimde çok istekli kendimden cok onun için istiyorum
Yüzüne her baktığımda inşallah seni baba yapabilirim diyorum
Kendisi hiç baba yüzü görmemiş 15 yaşında anneyi kaybetmiş
Sonra baba anne bildiği kardeşlerini kaybetmiş
O nedenle onun bu hayatta tutunacak bir dalı olsun istiyorum
Inşallah Allah bizlerinde yüzüne güler kizlar
Aminn inşallah Rabbim hepimize nasip etsin

Ne gibi durumlarla karşılaştınız peki? Özel değilse
14 aydır olmuyor ilk 9 ay heralde denk gelmedi dedik eşim mart ayında sperm testi verdi değerler yüksek değildi ama doğal gebelik içinde olabilecek değerler değildi varikosal cıktı 2 hafta önce tekrar test verdi 3 aylık süreç de doktor ilaç vermişti tüm değerler daha kötüye gitmiş ameliyat olması lazım yoksa tüp bebek bile olmuyor.gecte olsa anladım 1 yıl boyunca çocuk olmuyorsa bence kesin iki taraftan birinde sorun çıkıyor .Inşallah sizde sorun çıkmaz inşallah hamilesinizdir ama şimdiki aklım olsaydı sürekli farklı doktorlara gide muayene olurdum

14 aydır olmuyor ilk 9 ay heralde denk gelmedi dedik eşim mart ayında sperm testi verdi değerler yüksek değildi ama doğal gebelik içinde olabilecek değerler değildi varikosal cıktı 2 hafta önce tekrar test verdi 3 aylık süreç de doktor ilaç vermişti tüm değerler daha kötüye gitmiş ameliyat olması lazım yoksa tüp bebek bile olmuyor.gecte olsa anladım 1 yıl boyunca çocuk olmuyorsa bence kesin iki taraftan birinde sorun çıkıyor .Inşallah sizde sorun çıkmaz inşallah hamilesinizdir ama şimdiki aklım olsaydı sürekli farklı doktorlara gide muayene olurdum
Zaten ilk bir yıl olmazsa doktora gidin deniyor. Tabi sebepsiz olmayanlarda var ama 1 yıl sonunda olmazsa bir sorun aramak gerekiyor..

Kızlar bat geldi çattı bugün çalışıyorum eve giderken test almayı düşünüyorum. Sonucu yazıcam buraya inşallah güzel haberler yazarım buraya..

Hanımlar az önce eczanede satılan idrar testlerinden yaptım (erken testlerden değil) malesef tek çizgi:( bugün bat günüm, çok nadir geç olurum, ama olsaydı çıkardı dimi testte?

Blueangel34 Blueangel34 yorumlarını okuyunca pozitifliğin sevecenligin samimiyetin sardı birden içimi :) rabbim hayırlısıyla tez vakitte gönlünün muradını versin inşallah.sana da isteyen herkese de rabbim anne olmayı nasip etsin.allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.ayetel kürsiyi de okuyorum canım.

Back