- 3 Mart 2018
- 384
- 647
- 53
- 36
- Konu Sahibi Blueangel34
-
Evet yaaaa Allah beni napmasın ama engel olamıyorum :) adet olduğum gün tamam diyorum daha takmayacağım kafama yumurtlama günü geçince başlıyorum saymaya:))fıstık bence dedigin gibi herseyde belirti aramaya baslamıssın
Yaaaa korkuyorum tek çizgi görmektenBence hamilelik testi almalısınız
Ovulasyon testinde çıktığına göre hamilelik testinde de çıkar
Allah gönlünüze göre versin insallah
Göğüslerim büyümedi uçları sızlıyo zaten. Normalde de acırdı adet yaklaşınca ama bu sefer biraz daha fazla galibabide göğüsün okdr hızlı büyüyecegini hic sanmam ama bilemiyorum tabi :)
Kendimi gördüm sizdeYaaaa korkuyorum tek çizgi görmektenbirkaç gün geçsin öyle yapıcam inşallah.
Ana olmak istiyoruz ya ondandır:) yok ama şartladım kendimi bu sefer adet olsam da üzülmeyeceğim. Zamanı var demek kiKendimi gördüm sizde
Ben de hep öyle diyorum ama en sonunda dayanamayıp yapıyorum fakat o çizgiyi görmeyince hüsrana uğruyorum
Ah kurban olurumAna olmak istiyoruz ya ondandır:) yok ama şartladım kendimi bu sefer adet olsam da üzülmeyeceğim. Zamanı var demek ki
Aminnn inşallahAh kurban olurumsiz eşittir ben demektir şuram şöyle olmus burama böyle ağrı giriyo a ağzımın tadı başka göbeğimde çizgi mi belirmiş diye diye kafayı yedim ha bide daha ayın 10unu beklıycem delirmezsem tabi Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın Allah herkese sağlıklı hayırlı imanlı evlatlar nasip etsin inşallah
amin imşallah kuzum amin Rabbim duysun sesiniziYaaaa inşallah bu post mu topik mi ne zımbırtıysa hepimize uğurlu gelir gebe oluveririz inşallah:) Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize
Yaaa ne bileyim ovulasyon testi de koyulaşmaya başlayınca umut ediverdim birden.amin imşallah kuzum amin Rabbim duysun sesinizi
İnşallah hamişsindir kuzum inşallahYaaa ne bileyim ovulasyon testi de koyulaşmaya başlayınca umut ediverdim birden.
Ben de öyle diyorum ama her defasında kimseye söyleyemesem de kendi içimde fırtınalar kopuyorAna olmak istiyoruz ya ondandır:) yok ama şartladım kendimi bu sefer adet olsam da üzülmeyeceğim. Zamanı var demek ki
Sizin ayın 10 imis ne güzel benim 16siAh kurban olurumsiz eşittir ben demektir şuram şöyle olmus burama böyle ağrı giriyo a ağzımın tadı başka göbeğimde çizgi mi belirmiş diye diye kafayı yedim ha bide daha ayın 10unu beklıycem delirmezsem tabi Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın Allah herkese sağlıklı hayırlı imanlı evlatlar nasip etsin inşallah
Işte böyle umutlanıp sonuç hüsran olunca da kötü oluyor o nedenle demiştim ben sise gebelik testi yapın diyeYaaa ne bileyim ovulasyon testi de koyulaşmaya başlayınca umut ediverdim birden.
Aaaa çalışmalara tam gaz devam o zaman:)) sizi bilmiyorum ama ben hemşireyim nöbetlerim oluyo. Bazı geceler evde olamadığım için çalışmalara ara verip duruyoruzSizin ayın 10 imis ne güzel benim 16si
Yarın büyük çalışma var evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?