Merhaba hamilemisiniz? Tüp bebek için önden ilaç, iğne vs kullanmışmıydınızAdetime 1 gün var yaklaşık iki haftadır inanılmaz göğüs şişkinliğim ve hassasiyetim var ama erken gebelik testi olmasına rağmen silik çizgi çıkınca emin olamadım, daha önce dış gebelikten tut kimyasal gebeliğe her şeyi yaşadım, bu ay tüp bebek tedavisine gitmeye karar vermiştik, inşallah onun rahatlığıyla olmuştur diyorum ama işte silik çizgi korkutuyoradete bir gün kala erken testte silik görüp sağlıklı ilerleyen var mıdır acaba? Eki Görüntüle 3158814
çok sevindim canım Allahım sağsağlim doldursun kucağını,bize de dua et:)Canım sanırım hamileyim beta 78 çıktı
Merhaba evet şu an hamileyim, kese de gözüktü ama içinde sağlıklı bir embriyo oluşup oluşmadığını on gün sonra gittiğimizde öğreneceğiz inşallah. Tüp bebek için herhangi bir ilaç vs kullanmadım bildiğim kadarıyla ekstra bir durumunuz yoksa kullanılmıyor da. Konuştuğum bebek merkezi adetinizin birinci günü arayıp ikinci ya da üçüncü gün in randevu oluşturun direkt başlayabiliriz demişti.Merhaba hamilemisiniz? Tüp bebek için önden ilaç, iğne vs kullanmışmıydınız
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıklıdır. Bende adet olmayı bekliyorum tedaviye başlamak için ama yumurtlamadan beri ağrı ve göğüs hassasiyetim var hayırlısı olsun hakkımızdaMerhaba evet şu an hamileyim, kese de gözüktü ama içinde sağlıklı bir embriyo oluşup oluşmadığını on gün sonra gittiğimizde öğreneceğiz inşallah. Tüp bebek için herhangi bir ilaç vs kullanmadım bildiğim kadarıyla ekstra bir durumunuz yoksa kullanılmıyor da. Konuştuğum bebek merkezi adetinizin birinci günü arayıp ikinci ya da üçüncü gün in randevu oluşturun direkt başlayabiliriz demişti.
Benim de direkt göğüs ucu hassasiyetiyle başladı sonra göğüslerim şişti ve acımaya başladı. İnşallah siz de güzel haberi alırsınız hiçbir tedaviye masrafa gerek kalmadanhakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıklıdır. Bende adet olmayı bekliyorum tedaviye başlamak için ama yumurtlamadan beri ağrı ve göğüs hassasiyetim var hayırlısı olsun hakkımızda
Maşallah, bende aynı durumdayım randevuyu 2 hafta sonraya ancak alabildim. Doktor kanaman olmadığı sürece korkmana gerek yok dedi. Sabırla bekliyorum bebeği görmek içinMerhaba evet şu an hamileyim, kese de gözüktü ama içinde sağlıklı bir embriyo oluşup oluşmadığını on gün sonra gittiğimizde öğreneceğiz inşallah. Tüp bebek için herhangi bir ilaç vs kullanmadım bildiğim kadarıyla ekstra bir durumunuz yoksa kullanılmıyor da. Konuştuğum bebek merkezi adetinizin birinci günü arayıp ikinci ya da üçüncü gün in randevu oluşturun direkt başlayabiliriz demişti.
Ne güzel hayırlı olsun, inşallah siz de sağlıklı haberini alırsınız, ben gebelik etiketi eklemeye bile korkuyorum halaMaşallah, bende aynı durumdayım randevuyu 2 hafta sonraya ancak alabildim. Doktor kanaman olmadığı sürece korkmana gerek yok dedi. Sabırla bekliyorum bebeği görmek için
Hastalıklarım çıkmış..Ne güzel hayırlı olsun, inşallah siz de sağlıklı haberini alırsınız, ben gebelik etiketi eklemeye bile korkuyorum halakahverengi akıntım da oluyor bir haftadır progestan iğne filan verdi doktor. Şu kanlı akıntı bitse içim rahatlayacak
amin inşallah canım yaBenim de direkt göğüs ucu hassasiyetiyle başladı sonra göğüslerim şişti ve acımaya başladı. İnşallah siz de güzel haberi alırsınız hiçbir tedaviye masrafa gerek kalmadan
Hastalıklarım çıkmış derken?Hastalıklarım çıkmış..
Hastalıklarım çıkmış derken?
Bir sıkıntı olmaz inşallah onlardanBir dünya kanımda enfeksiyon iltihap çıkmış. Beyaz ve kırmızı kan hücreleri normalin çok üstünde çıkmış. Bakalım doktor kim bilir neler diyecek
Umarım olmazBir sıkıntı olmaz inşallah onlardan
Kız ben 3. Günde çok zor gördüm gecikmesinin üçüncü gününde var var koş kan testi vermeyeAdetime 1 gün var yaklaşık iki haftadır inanılmaz göğüs şişkinliğim ve hassasiyetim var ama erken gebelik testi olmasına rağmen silik çizgi çıkınca emin olamadım, daha önce dış gebelikten tut kimyasal gebeliğe her şeyi yaşadım, bu ay tüp bebek tedavisine gitmeye karar vermiştik, inşallah onun rahatlığıyla olmuştur diyorum ama işte silik çizgi korkutuyoradete bir gün kala erken testte silik görüp sağlıklı ilerleyen var mıdır acaba? Eki Görüntüle 3158814
Anam çok geç görmüşüm kan testi vermişsin zaten galibaBir sıkıntı olmaz inşallah onlardan
Kız ben 3. Günde çok zor gördüm gecikmesinin üçüncü gününde var var koş kan testi vermeye
Anam çok geç görmüşüm kan testi vermişsin zaten galibaher şeye geç kalıyorum be
İnşallah sıkı sıkı tutunmustur yavrun sana canımevet şu an hamile olduğum kesin kesem de gözüktü ama sağlıklı olduğunu görebilmek için biraz daha beklememiz gerekiyormuş
Amin inşallaahİnşallah sıkı sıkı tutunmustur yavrun sana canım
Bende 2 aydir 2 defa silik çizgi çıktı geçen ay 3 gün erken regl oldum bu ayda 2 gün erken oldum ve en fazla 5 6 gün falan sürdü reglmHamilesin cnm inşallah sağlıkla kucağına alırsın bı kan tahlili ver onda kesin çıkar ben adete 3 kala öğrendim
Yani reglden önce test yapmıştım ve üstüne regl olunca kan testi hiç yapmadimBende 2 aydir 2 defa silik çizgi çıktı geçen ay 3 gün erken regl oldum bu ayda 2 gün erken oldum ve en fazla 5 6 gün falan sürdü reglm