Bat’a 1 gün kala erken testte silik çizgi

Merhaba hamilemisiniz? Tüp bebek için önden ilaç, iğne vs kullanmışmıydınız

Merhaba hamilemisiniz? Tüp bebek için önden ilaç, iğne vs kullanmışmıydınız
Merhaba evet şu an hamileyim, kese de gözüktü ama içinde sağlıklı bir embriyo oluşup oluşmadığını on gün sonra gittiğimizde öğreneceğiz inşallah. Tüp bebek için herhangi bir ilaç vs kullanmadım bildiğim kadarıyla ekstra bir durumunuz yoksa kullanılmıyor da. Konuştuğum bebek merkezi adetinizin birinci günü arayıp ikinci ya da üçüncü gün in randevu oluşturun direkt başlayabiliriz demişti.

hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıklıdır. Bende adet olmayı bekliyorum tedaviye başlamak için ama yumurtlamadan beri ağrı ve göğüs hassasiyetim var hayırlısı olsun hakkımızda

Benim de direkt göğüs ucu hassasiyetiyle başladı sonra göğüslerim şişti ve acımaya başladı. İnşallah siz de güzel haberi alırsınız hiçbir tedaviye masrafa gerek kalmadan

Maşallah, bende aynı durumdayım randevuyu 2 hafta sonraya ancak alabildim. Doktor kanaman olmadığı sürece korkmana gerek yok dedi. Sabırla bekliyorum bebeği görmek için

Maşallah, bende aynı durumdayım randevuyu 2 hafta sonraya ancak alabildim. Doktor kanaman olmadığı sürece korkmana gerek yok dedi. Sabırla bekliyorum bebeği görmek için
Ne güzel hayırlı olsun, inşallah siz de sağlıklı haberini alırsınız, ben gebelik etiketi eklemeye bile korkuyorum hala kahverengi akıntım da oluyor bir haftadır progestan iğne filan verdi doktor. Şu kanlı akıntı bitse içim rahatlayacak

Hastalıklarım çıkmış..

Kız ben 3. Günde çok zor gördüm gecikmesinin üçüncü gününde var var koş kan testi vermeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…