Evet şu an bir gebelik olduğu kesin ama işte sağlıklı mı orası meçhul ve son iki yılda üç kez hüsrana uğradığım için umutlanamıyorum sevinemiyorum içimde acaba sağlıklı mı diye düşünmektenHamilesin cnm inşallah sağlıkla kucağına alırsın bı kan tahlili ver onda kesin çıkar ben adete 3 kala öğrendim
Başka bi test daha deneyin benim aynısı yani aynı test yalancı pızitif verdiAdetime 1 gün var yaklaşık iki haftadır inanılmaz göğüs şişkinliğim ve hassasiyetim var ama erken gebelik testi olmasına rağmen silik çizgi çıkınca emin olamadım, daha önce dış gebelikten tut kimyasal gebeliğe her şeyi yaşadım, bu ay tüp bebek tedavisine gitmeye karar vermiştik, inşallah onun rahatlığıyla olmuştur diyorum ama işte silik çizgi korkutuyoradete bir gün kala erken testte silik görüp sağlıklı ilerleyen var mıdır acaba? Eki Görüntüle 3158814
Ben bir yıl içinde 3 düşük yaptım yine hamileyim bende korkuyorum 43 günlükken düşük yaptım şuan o güne yaklaşıyorum bende korkmuyor değilim inşallah birşey olmaz bebeklerimizeEvet şu an bir gebelik olduğu kesin ama işte sağlıklı mı orası meçhul ve son iki yılda üç kez hüsrana uğradığım için umutlanamıyorum sevinemiyorum içimde acaba sağlıklı mı diye düşünmekteniki günde bir kan verme olayından da yıldım her halukarda kan için bekleyeceğim sanırım biraz
Merhaba, var gibi gözüküyor şu an ama neden bu kadar erken kan filan veriyorsunuz lütfen yapmayın biliyorum çok hevesliyiz ama sonra kendimiz üzülüyoruz en azından adet gecikince yapın testleriKızlar merhaba 21 Ekim'de adet olmustum.14 Kasım'da kanntesti verdim negatifti.17kasimda erken gebelik testi yaptım yorumlayabilir misiniz acaba adet tarihime 3 gün var
Evet ilk heyecan mi diyeyim bilmiyorum, idrar yolu iltihabim da var onun ağrısı mi gebelikten dolayı mı diye merak ettimMerhaba, var gibi gözüküyor şu an ama neden bu kadar erken kan filan veriyorsunuz lütfen yapmayın biliyorum çok hevesliyiz ama sonra kendimiz üzülüyoruz en azından adet gecikince yapın testleriinşallah sağlıklı bir gebeliğiniz olur
canım inşallah vardır,ama bu erken gebelik testi çok kandırdı beniKızlar merhaba 21 Ekim'de adet olmustum.14 Kasım'da kanntesti verdim negatifti.17kasimda erken gebelik testi yaptım yorumlayabilir misiniz acaba adet tarihime 3 gün var
Senin de mi erkenngebelik testi pozitifti canimcanım inşallah vardır,ama bu erken gebelik testi çok kandırdı beni(benimde adetime3 ğün var dün kan verdim nagatif
geçen ay yaptım pozitifti canım ,kan verdim yokmuş. dün de artimed marka yaptım ondada pozitifti,kan verdim yine yok:)Senin de mi erkenngebelik testi pozitifti canim
Ya çok üzücü, inşallah en kısa zaman da güzel haberler alırız canimgeçen ay yaptım pozitifti canım ,kan verdim yokmuş. dün de artimed marka yaptım ondada pozitifti,kan verdim yine yok:)
İnşallah gebeliktendir benim başta ağrım olmadı ama son bir haftadır kasıklarımda sürekli ağrı var. Benim adetime bir gün kala erken testte silik çizgi çıktı adet gecikmemden sonra 422 çıktı hcg sonucum, şu an keseyi de gördük vajinal ultrasonda ama hala içimde bir korku var artışlar hep sınırda. Üzülmemek adına ne kadar geç öğrenirsek o kadar iyi oluyor yoksa iki günde bir hcg baktırmak vs de çok yoruyor insanı.Evet ilk heyecan mi diyeyim bilmiyorum, idrar yolu iltihabim da var onun ağrısı mi gebelikten dolayı mı diye merak ettim
Merhaba, durumunuz nedir şu an? Benim kesem gözüktü 4+6’da vajinal ultrason ile. Ama hcg artışı hep sınırda. İki hafta sonra gideceğim doktora artık inşallah sağlıklı embriyoyu görebiliriz o zamanBen bir yıl içinde 3 düşük yaptım yine hamileyim bende korkuyorum 43 günlükken düşük yaptım şuan o güne yaklaşıyorum bende korkmuyor değilim inşallah birşey olmaz bebeklerimize
inşllah canım ya kan verince haber et:)Ya çok üzücü, inşallah en kısa zaman da güzel haberler alırız canim
Tabikii çok teşekkür ederiminşllah canım ya kan verince haber et:)
Çok şükür bugün 6 haftalık bebişim keseyi gördüm darısı kalp atışına hayırlı olsun cnm kucağımıza almayı da görürüz inşallahMerhaba, durumunuz nedir şu an? Benim kesem gözüktü 4+6’da vajinal ultrason ile. Ama hcg artışı hep sınırda. İki hafta sonra gideceğim doktora artık inşallah sağlıklı embriyoyu görebiliriz o zaman
İnşallah çok amin çoookÇok şükür bugün 6 haftalık bebişim keseyi gördüm darısı kalp atışına hayırlı olsun cnm kucağımıza almayı da görürüz inşallah
Canım sanırım hamileyim beta 78 çıktıinşllah canım ya kan verince haber et:)