- Konu Sahibi PamukDeniz
-
Ben bekliyordum hala olmadım canım inş vardır da olmazsın bende şişlik kasık agrısı sık tuvalete cıkıyorum ama adet olcam gibi sanki kuzum ya
EvetSeker demir b12 d vitamini hepsini yaptirdin mi?
Anladim canim.ins hamile kalırsin.Evet
Hatta Demir hapı verdi
Amin çok sağol ilgin içinAnladim canim.ins hamile kalırsin.
Rica ederim canim.ne demek.Amin çok sağol ilgin için
Ben bekliyordum hala olmadım canım inş vardır da olmazsın bende şişlik kasık agrısı sık tuvalete cıkıyorum ama adet olcam gibi sanki kuzum ya
Cok düşününce öyle oluyorİnshallah ama ben boşverdim artık adet oluncada üzülmüyorum.
Kuzum olmadım bende yarın haber ederim yine :)Canım nasılsın oldun mu? Ben hala olmadım. İki gün gecikti test yaptım ama negatifyıllardır düzenli olan adetimin tam bu zamanlarda düzensizleşeceği tuttu
Bende adet olcam gibiBenimde adet gunum yarin : )
Ama yok gebelik diye geçiyor icimden.. Erken gebelik testlerimm de negatif cikinca tamamen umitsiz oldum yanii..
Ben oldum tatlışlar. Umudum aralık ayına kaldıBende adet olcam gibi
ben olmadım daha kuzu hiçte belirti yok sanki normal günlerden biri gibi anlamadım birsey olcak gibiyim sanki yani kafam karısıkBen oldum tatlışlar. Umudum aralık ayına kaldı
ben olmadım daha kuzu hiçte belirti yok sanki normal günlerden biri gibi anlamadım birsey olcak gibiyim sanki yani kafam karısık
yok kuzu benim ki gelirdi ama bakalım bugün saat 11 e kadar gelmeli gelmezse bakalım belki yarın gelir ama bugün tam günü hiç şaaşırmazİnşallah olmazsın canım. Benim günü gecikti ama her zaman uyandığımda gelirdi bu sefer de öyle oldu. Senin de böyle bi özelliği var mı ona göre yorum yapalım :)
kasıgım mı agrıyor gazım mı var cözemedim daha sanki adet olcakmışım gibi yaİnşallah olmazsın canım. Benim günü gecikti ama her zaman uyandığımda gelirdi bu sefer de öyle oldu. Senin de böyle bi özelliği var mı ona göre yorum yapalım :)
aynen bende anlamadım olcam mı olmayacak mıyımBenimde sol kasigimda batma var. Hic adet belirtim yok, bilmiyorum offf bende olmadim adet bugun olmam gerekiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?