Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 23 Kasım olanlar ve bebişini bekleyenler burda mı :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay bende gün sayıyorumm yaaa. Aslında olursa sürpriz olur benim için yumrtlama dönemimi çok değerlendiremedik çünkü bakarsınız hepimiz anneler grubuna transfer oluruz

Ay bende gün sayıyorumm yaaa. Aslında olursa sürpriz olur benim için yumrtlama dönemimi çok değerlendiremedik çünkü bakarsınız hepimiz anneler grubuna transfer oluruz
Ayyy inşallah neden olmasın :) ilkkez bu ay ovulasyon testi aldım kullandım tam koyuyken bir kez değerlendirdik ama allahtan ümit kesilmez işte :)

Merhaba bende ilk defa bu ay senin gibi ovulasyon testi kullandım benimde 19 Kasım bat sende hiç belirti falan var mı acaba

Ya dün vajinamda kısa süreli batmalar hissettim daha doğrusu bıçak saplantısı gibi ani ani oldu yanı. Bide göğüslerim şişti ve sızlıyor. Ama göğüslerim her ay aynı oluyor. Bilemedim bende hayırlısı olur inşallah Sende var mı peki belirti

Bende hiç bir belirti yok sadece dün bi defa beş dakika süren kasıkta bir ağrı oldu başka bir şey yok göğüste ağrı sızı da yok bide benim adet öncesi akıntı olurdu şu an kupkuru artık hayırlısı bekliyorum

merhaba bayanlar..uzun zamandır takip ediyordum kadınlar kulübünü ama yeni kayıt olsum..benimde bat 25 kasım.9 ay çnce düşük oldu..ikinci çocuğu düşünüyorum..rabbim herkeze gönlündekini nasip etsin..çok zor bir durummuş,allah herkezin yardımcısı olsun..sürekli vücudumu dinliyorum..11 haziranda olivasyonda sabah koyu çıktıktan sonra akşam tek ilşki oldu o dönem..hayırlısı bakalım..herkezin hayırlı haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum..

Ne olsa acaba bu hamilelik belirtisi mi demeye başladım :) o denli ki dışarda yağmur yağsa hamile miyim diycem Eror vercem yakında
evet ya insan öyle oluyor neyazıkki her akşam bu yazıları takip ediyorum,eşim ‘yakında kafayı yiycen diyor ‘..galiba çok takıyoruz..elimde hamilelik testi var çıkarmı acaba yarın sabah yapsam..6 gün kala çok erken dimi

Yapma canım daha erken benim bat 24 kasım 22 sinde test yapcam elimde 8 test var ama şükür dokunmuyorum :) bu arada hiç belirtim var mı canım ?

Yapma canım daha erken benim bat 24 kasım 22 sinde test yapcam elimde 8 test var ama şükür dokunmuyorum :) bu arada hiç belirtim var mı canım ?
sadece karnımda aşırı şişlik ve ağrı var..üşütmektende olabilir tabiki..kayısı çayı yapıp içtim biraz rahatlatsın diye..birde sanki akıntım varmış gibi ama olmuyor akıntı bende anlamadım sürekli vücüdumu dinliyorum zaten

Bende sadece 1 haftadır sürekli çi.im geliyor öyle ki uykudan uyandırıyor resmen. üşütmüyorum çok sıvıda almıyorum ama normalden dazla gelmeye başladı. Ay bunada hemen baktım erken hamilelik belirtisinde sürekli idrar gelmesi olağanmış ümitlenir gibi oldum sanki

rabbim nasip eder inşl..hayırlı haberler alalım..bir gelişme olursa muhakkak yazalım

Nedeni araştırıldı mı canım düşüklerin inş sende en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsın
Genetiğe gittik kan tahlilleri felan derken kanda pıhtılaşmaya yatkınlığım varmış bişey kullanmıyorum iğne ilaç doktor gerek yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…