- 24 Ekim 2017
- 384
- 229
- 18
- Konu Sahibi anne-oluyorum
-
Ben gordum canim bencr kan testi yaptir hemen :)
evet silik çizgi var gibi canım koyulaşıcak inşallahKızlarrrr günaydın :) Ben sanki hayalet ikinci çizgiyi gördüm gibi bi bakar mısınız ya nolur. Bugun regl olmam lazımdı
kanda daha net çıkar aslında idrarda çok silik çıktıysa en azında kanda bi değr çıkacak iki gün sonra tekrar vermek zorunda kalacaksın yükselecek mi diye bence yaptır bir an önceYa eşimde bekleyelim bir iki gün diyor kan için. Yoksa da üzülmeyelim diyor. Bende bilemedim napcamı Ada'mı uyandırdım baksana şu teste diye
Boşvermeye çalış ben de bugün yapim senden özendimYa suan deli gibi midem bulanıyor ondan mı bilemedim. Acaba daha kahvaltı yapmadım ondan mı onu da bilemedim. İlk idrarla yaptım bunu ama hayalet gibi de olsa gördüm gibi. Üzülmek de istemiyorum ama suan çok şaşkınım
Canım.senin kanda kaç çıktıkanda daha net çıkar aslında idrarda çok silik çıktıysa en azında kanda bi değr çıkacak iki gün sonra tekrar vermek zorunda kalacaksın yükselecek mi diye bence yaptır bir an önce
Boşvermeye çalış ben de bugün yapim senden özendim
Ben kana gitmedim hala çift çizgiyi gördüm bakma buraya hamilelik takvimi yaptığımaCanım.senin kanda kaç çıktı
bu sabah tekrar yaptım cıkmadı.. bu ay da olmadı canımevde tekrar bir test yap ama,aman çıkarsa çıkar çıkmazsa atarım testi diye yap çok takılmaki üzülme sonunda çıkarsa sürpriz olur
bu sabah tekrar yaptım cıkmadı.. bu ay da olmadı canım
Kızlar bende yokum bu ay regl oldum bugün
İnşallah canım yaptın mı testi ? :)Inşallah bekleyen herkes bu ay müjdeli haberi alır. Rabbim inşallah tez zamanda hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Benim gecikti reglım yarın test yapacağım dualarınızı esirgemeyin lütfen. :)
Aralık ayını bekleyen baya kişi oluyoruz kızlar inşallah aralıkta da bizler güzel haberler alıcaz :)Ben de adet oldum esime kizdim hep ilac kullaniyor hem sigara iciyorsun diye.insallah diger aya yuzumuz hayirlisiyla guler
Canım çooook silik ama sanki çizgi var gibi inşallah hamişsindir :)Kızlarrrr günaydın :) Ben sanki hayalet ikinci çizgiyi gördüm gibi bi bakar mısınız ya nolur. Bugun regl olmam lazımdı
Canım çooook silik ama sanki çizgi var gibi inşallah hamişsindir :)
Aralık ayını bekleyen baya kişi oluyoruz kızlar inşallah aralıkta da bizler güzel haberler alıcaz :)
İnşallah canım etmez miyim ? :))inşallah canım inşallah çok dua et inşallah hayırlısı ile hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?