- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
- Konu Sahibi anne-oluyorum
-
Bır ltsuya bı corba kasıgı elma sırkesı koy yıka gecer kasıntın cnm ınsallah ılac surmeGöğüslerim çok hassas ve üç gündür çok aşırı kaşıntım var vajinada ben enfeksiyon mu kaptım acaba diye hamileliğe hiç ihtimal vermedim ama o dediğin ostrojen hormonu ve hamileliğin salgıdağı akıntı yapabilirmiş onuda bi yerde okudum tabi doktora sormadım da bugün krem alayım diyorum
sabah sıcak suyun içine elma sirkesi döküp yıkadım baya iyi geldi ama bi süre sonra yine oluyo akşama tekrar yapıcam çalışıncaCanım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucagına almak nasip etsin darısıda bize inş. Kaşıntı için elme sirkesi veya civam percemi suyuyla yikama yapabilirsin hemen geciriyo
Canm adet oldum ben..Ay uzuldum canim kotu olmus yasamazsin insallah bida boyle bisey.ben de adetimi bekliyorum yapmiyorum test sabredebildigim kadar iste
Canm adet oldum benkızlar bat 25 bu sabah yaptım ama ümitlenmek istemiyorum..yarın kan vericem inşl..
allah korusun inş..olivasyon günün ne zaman ? kaç gün sonra çıktı test ? bat nezaman ?
Canim insallah diger aya guzel haberler alirsin vardir mutlaka bir hayir.benim de akintilarim basladi galiba karin agrim da varCanm adet oldum ben..
Önumuzdekı ay ınsallah cnm uzulme. Onumuzdekı ay ıkı gunde bır calıs ıcerde daıma canlı sperm olur.Canm adet oldum ben
Hamişiiiim açlık varmı belırtılerın de yada ne belırtın oldusabah sıcak suyun içine elma sirkesi döküp yıkadım baya iyi geldi ama bi süre sonra yine oluyo akşama tekrar yapıcam çalışınca
hayırlısı olsun canım..hayırlı zamanda hayırlı evlat inşl...bakalım benim neolcakCanm adet oldum ben..
valla şu dikkatimi çekti hiç öyle yorgunluğum yok enerji patlaması var oğlumda hep uyuklardım belkide dha çok erken uyuklamak için gece 12 oluyo gram uykum yok,iki kere gece uyandım midem ağzıma geldi ama mide bulantısı değil soda içip yattım,açlık sabahları acıktığımı bilmem geç kahvaltı yaparım 6 da kahvaltı yaptım :) ama onun dışında sürekli açlık hissetmiyorum.Hamişiiiim açlık varmı belırtılerın de yada ne belırtın oldu
Belki aynı şehirdeyizdir :) cidden hangi şehirdesin?ay inan çok isterdim dertleşmeye ihtiyacım var zaten :/
Belki aynı şehirdeyizdir :) cidden hangi şehirdesin?
Buarada benim kırmızılar geldi bugün hadi bakalım inşallah aralık ayına diyelim :)
Bende sabah 6da acikip yemek yedimvalla şu dikkatimi çekti hiç öyle yorgunluğum yok enerji patlaması var oğlumda hep uyuklardım belkide dha çok erken uyuklamak için gece 12 oluyo gram uykum yok,iki kere gece uyandım midem ağzıma geldi ama mide bulantısı değil soda içip yattım,açlık sabahları acıktığımı bilmem geç kahvaltı yaparım 6 da kahvaltı yaptım :) ama onun dışında sürekli açlık hissetmiyorum.
Aydın canım baya uzakmışız :) hadi bakalım inşallah sen hamil olursun ben bu ayı kapattım :))İstanbul Canım :) Sen peki? Benim daha gelmedi beklemedeyim İnşallah amin aminnnn
Merhaba hanımlar,
Ben bu ay ov. testi ile ilk defa yumurta takibimi yaptım ve sanırım o çift çizgiyi gördüm. Bat tarihim şuan 23 Kasım görünüyor. Benim gibi bu heyecanı bekleyen hanımlar, gelin hep birlikte bekleyelim ve birbirimize destek olalım
Aminnnn inşallahAy inşallah regl olmayız da hamile oluruz
Selam Bende yenı katıldımSelam kızlar aranıza yeni katılıyorum
Selam Bende yenı katıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?