Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 23 Kasım olanlar ve bebişini bekleyenler burda mı :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

çok sevindim adına valla ne güzel ya bize de dua et. bizde görelim artık çift çizgiyi

Rn son
Testi en son ne zaman yaptin canim

İnşallah hamilesindir, erken gebelik yap cıkmazsa adet olmadıgından dolayı sıvılce basmıs olabılır.

Hepinize çok tşk ederim arkadaşlar ilk kızımda bile bu kadar köyü çıkmamıştı ben de hayretler içindeyim. 6-7 gün incir havuç kürü yaptım sonra hazırlamak zor geldi diye bıraktım ama incir yedim hep yumurtlama döneminde tavsiye ederim.
Belirtiler adete 10 gün falan önce göğüslerim balon gibi şişti ve neredeyse 1 haftadır adet sancısı çekiyorum kasık ağrım çok oldu hatta dün bile adet oldum diye tuvalete gittim kaç defa ama adetten farkı arada ağrı kesiliyor karında şişlik var bir de

Kızın geliyor gözünaydın cnm akıntı da var mı

canım gününün geçmesini bekle derim. çift çizgiyi görünce de kana gidersin
bende eğer gebelik varsa inş, çift çizgiyi görmeden kana gitmek istemiyorum kızlar. Adetten bir gün önce hamile kalan arkadaşları duyunca ümitlendim. geç döllenme filan derken idrarda cıkmamıs olabilir diye ümitlendiriyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…