- 9 Eylül 2014
- 994
- 1.606
- 63
- 38
- Konu Sahibi Minik ellerim
-
Kendinmi anladın canm
Yapcakmısın canım ben duryrum yapmym ya
geçmiş olsun canım inşallah bu ay olur
aşılama nedirdün aşılama oldum bat 7 nisan inşş bu ay mutlu haber alırız :))
benimde o kadar az geldi ki adetim lekelenme sandım sevindim ama değildi 6 günde geç gelmişti hamileyim sandm hormonlardan herhalde bir düzensizlik var
Benimde çevrem öyle hep hamile kaldılar ben ne zaman anne olcam dye üzülyrumkızlar benden 1 sene sonra evlenen arkadasımın hamile olduğunu öğrendim ben neden kalamıyorum herkes hamile psikolojim bozuldu artık sucum ne allahım diyesim geliyor ama isyanda etmek istemiyorum çok kötüyüm tabi ki onunu için güzel bir sey bu kıskançlık değil siz beni anlarsınız biliyorum
9 gün var canım demi bugünleGecen ay Bat'a 6 gun kala gebelik testi pozitifti sonraki 2 günlerde. Doktora randevu almıştım bi gün kala once lekelenme sonrada adet oldum. Ertesi gunde doktoruma gittim, ultrasonda baktı kese gorunmedi kan tahlilimde 3.47 çıkmıştı.
Yarın yada cumartesi yapmayı düşünüyorum
Evet canım :)Aaa aa battaşim :)))Minik ellerim
evet insan kötü oluyor ama annnem böyle düşünürsen isyan etmiş olursun diyor insanın elinde değil ama kafa dağıtmaya çalışıyorum işteBenimde çevrem öyle hep hamile kaldılar ben ne zaman anne olcam dye üzülyrum
Minik ellerim cnm bu sabah test yapmıştım negatifti, bekledikten sonra sanki hayali çizgi oluştu. Pazara kadar beklicem varsa belki ozaman silik bir çizgi cikar
kaç gün vardı bat a
bendeBir hafta var cnm. regl takibi 1 nisani bat gösteriyor ama ovi testi ile 16-17 mart pik gösterdi yani ona bakılırsa 30-31 mart bat
elimde gebelik testi kalmadı ovulasyon testi varaynen benimde öyle 2 nisanbat diyor ama 17 sinde yumurtlad
bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?