- 9 Eylül 2014
- 994
- 1.606
- 63
- 38
- Konu Sahibi Minik ellerim
elimde gebelik testi kalmadı ovulasyon testi var
Adetine yakın postitif olursa oda gebeliğe işarettir canım, yaptınmi son zamanlarda ovi testi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elimde gebelik testi kalmadı ovulasyon testi var
yaptm ama silik çizgi var nasıl olması gerekiyor kiAdetine yakın postitif olursa oda gebeliğe işarettir canım, yaptınmi son zamanlarda ovi testi?
tamam canım çok teşekkür ederim hayırlı olsun bebeğinChester15 pik olur ya, onun gibi yada ona yakin. Yada bi kac gün peşpeşe yaparak koyulaşma varmı diye takibini yapabilirsin
sende mersinli misinkızlar bu grubu biraz canlı tutalım bu ay ki umutlarımız gibi
Tm canım pazar yap bakalım nolcak ben yapmıyorum geçmeden gulii7Minik ellerim cnm bu sabah test yapmıştım negatifti, bekledikten sonra sanki hayali çizgi oluştu. Pazara kadar beklicem varsa belki ozaman silik bir çizgi cikar
Hoşgeldn canım:)Bende varim nisan 6 :) merhabalaaar :)
Evet inşallah güzel bir ay ollurkızlar bu grubu biraz canlı tutalım bu ay ki umutlarımız gibi
Hiç kafam dağılmıyorevet insan kötü oluyor ama annnem böyle düşünürsen isyan etmiş olursun diyor insanın elinde değil ama kafa dağıtmaya çalışıyorum işte
Geçen ay bende öyle oldumBir hafta var cnm. regl takibi 1 nisani bat gösteriyor ama ovi testi ile 16-17 mart pik gösterdi yani ona bakılırsa 30-31 mart bat
inşallah canımBende varım 31 Mart yada 1 nisan merhaba çeşitli belirtiler içindeyim inşallah nisan ayında pozitif sonuçlar alırız
evet canım mersinliyim snde galibasende mersinli misin
valla canım film izle bol bol ya da kittap oku çalışıyor musunHiç kafam dağılmıyor
Hosbuldum nasılsınız bayanlar :)Hoşgeldn canım:)
eşim mersinli yani artık bende mersinli sayılırım :)evet canım mersinliyim snde galiba