- 7 Ocak 2017
- 2.732
- 1.499
- 83
- 30
- Konu Sahibi Minik ellerim
-
Tebrik ederim tatlim sag salim kucagina al inşallah sen açılışı yaptin sira bizde artıkEvet hanımlar sonucum 95 çıktı bata iki gün kala
Rabbim tez zamanda sizede nasip etsin insAllah
belirtilerin nelerdi
Evet evet bende bunu merak ediyorum
Neden uzun yatmadın canım
Tebrik ederim tatlim sag salim kucagina al inşallah sen açılışı yaptin sira bizde artık
Artar canim merak etme daha bat günün geçmeden çok iyi sonucun. İnsallah paylasiriz canimBelirtilerin göğüs hassasiyeti ki bende hiç olmaz sonrasında kasık ağrısı. Adet belirtilerine çok benziyor ayırt etmek zor sanki.
Hani hep derler ya uzun yat bacaklarını havaya dik diye :))) ben yapmadım yani onsuzda oluyor demeki
İnsAllah canim ya asıl sonuç iki gün sonra, eğer değer iki kat artarsa iyi yoldayız. Hi hi insAllah sizde tez zamanda bu güzel haberi burda paylasirsiniz
Belirtilerin göğüs hassasiyeti ki bende hiç olmaz sonrasında kasık ağrısı. Adet belirtilerine çok benziyor ayırt etmek zor sanki.
Hani hep derler ya uzun yat bacaklarını havaya dik diye :))) ben yapmadım yani onsuzda oluyor demeki
İnsAllah canim ya asıl sonuç iki gün sonra, eğer değer iki kat artarsa iyi yoldayız. Hi hi insAllah sizde tez zamanda bu güzel haberi burda paylasirsiniz
Artar canım ya büyüğünü atlattın dikkat et kendineBelirtilerin göğüs hassasiyeti ki bende hiç olmaz sonrasında kasık ağrısı. Adet belirtilerine çok benziyor ayırt etmek zor sanki.
ocak ayında hamile kaldığımda da hamile olan eltim ve kardeşlerim de beni hamile görüyorlardı ruyasında, benimki maalesef hüsranla sonuçlandı (düşük oldu) ama sana can-ı gönülden sağlıklı hamilelik diliyorum.Kizlar benimde 10 Nisan adet ama insallah olmam adet bittiginden beri 1 gun arayla devam ediyoruz yarin yumurtlama gunum. Allah hepimize hayirlisini nasip etsin. Bu ay doktoruma da gitmedim totem yapiyorum resmen, kayinvalidem de dahil herkes beni ruyasinda hamile goruyor kaç aydır ama gel gör ki hic bisey yok. Rabbim insallah bu ay nasip eder.
kizlar merhaba
hamile arkadasa hayirlinilsun diliykrum darisi basimiza
size birsey anlaticam...dun toplantidaydim birde. fenalik hissi geldi gozum bulaniklasti carpintim artti elim ayagim bodaldi bayilcak gibi hissettim nirmalde 9.5 tir tansiyonum 12-8e cikmis ilk.defa yani...ilk hamileleigimde bile oyle.tansiyon gormedim
1.2 saat sersem gibiydim.bugun raporluyu. evde dinleniyorum ama sersemlim devam.ediyor.ne dersiniz belirti olabilir.i 8.gun var regle.
14-15 gün sonra canm erken öğrenen de var ama geneli böyleYumurtlamadan kaç gün sonra hamilelik belli olur canım
Olabilir ben de terliyordum soğuk soğuk canımkızlar bata 4 gün var bulantım halsizliğim soğuk soğuk terleme var belirti olabilir mi
Yapma sabret bekle derim çıkmaz cann sıkılırKIZLAR BU TOPİC HİÇ CANLI DEĞİL NASIL YAPSAK CANLANDIRSAK:)
AYROCA REGLİME 1 HAFTA VAR YA KAN TESTİ YAPTIRSAMMI Kİ
Yapma sabret bekle derim çıkmaz cann sıkılır
bendede sabahları sıcak terleme oluo terlemeden ziyade heryer çok sıcak geliyorOlabilir ben de terliyordum soğuk soğuk canım
Hamile kaldığım ay bi terleme bi üşüme geliyordu akıntım su gibiydi göğüslerim acıyordu ama kişiden liiiye değişir belirtiler canımbendede sabahları sıcak terleme oluo terlemeden ziyade heryer çok sıcak geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?