- Konu Sahibi Minik ellerim
-
Çok geçmiş olsun umudunu asla kaybetme 6 nisanı bekle bakalım inşallah Rabbim gönlümüze göre verirmerhaba kızlar açılan konuyu görünce yazamadan edemedim,
ocak ayında hamile kaldım, maalesef şubatta düşük yaptım: lab. sonuçlarıma bakılınca düzenli artış gösteremeyen beta hcg (204-284-384-57-17) ve 10.80 progesteron hormonuna göre, doktor yorumuyla dış gebelik geçirmişim, ama ultrason tetkiki sonucu ne tüplerde ne rahimde kese ve kalıntı görünemedi. sonuç olarak sat a göre 4 hafta 3 günlük yani 14 şubatta başlayan kanama ile düşük yaptım.
mart 20 adetimin 8 gününde hsg (rahim filmi) çektirdim o gün 15 mm olan bir yumurtamın 22 veya 23 mart gibi çatlayacağı düşünüldü.... bat 06 nisan, henüz çok erken olmakla birlikte ben hayallere kapıldım.
Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Bende ediyorumgulii7 ne yaptın kan verdinmi canim merak ettim
Harika Tebrikler Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah darısı başımızaEvet hanımlar sonucum 95 çıktı bata iki gün kala
Rabbim tez zamanda sizede nasip etsin insAllah
Harika Tebrikler Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah darısı başımıza
Canım tebrik ederim çok sevndm darısı başmzaİnsAllah canim, test telaşı bitiyor sonraki başlıyor insAllah sağlıklı sıhhatli kucağımiza almak nasip olur
Canım tebrik ederim çok sevndm darısı başmza
Slmlar.Gulii7 tebrik ederim.benimdr bat 5 nisan.bu ay btç kürünü uyguladim.adet bitiminden itibarende meryem suresi ve 41 fatiha okumaya basladim bakalim sonuc ne olacak.
Canım bi anlat neler yaptın hemen kalkmadın falan mı gün aşırımı yaptklrını anlat bizde yardmın olsunSaolasin cnm insAllah test zamanda Rabbim yüzünüzü guldursun
Allah razi olsun hamislerin dualari kabul olurmus rabbim agzindan işitsin ins.Saolasin cnm insAllah test zamanda Rabbim yüzünüzü guldursun
Canım bi anlat neler yaptın hemen kalkmadın falan mı gün aşırımı yaptklrını anlat bizde yardmın olsun
Evet evet bende bunu merak ediyorumbelirtilerin nelerdi
Neden uzun yatmadın canımOvi testi kullandım cnm pik olmadan ve olduktan sonra gün aşırı ilişki oldu. Sonrasinda Özelikle daha uzun yatmadım. Hmm sonra keçiboynuzu özü hergun iki tatlı kaşığı hem eşime hem kendim yedim. Bide bol bol dua ettim her namazda
Tebrik ederim tatlim sag salim kucagina al inşallah sen açılışı yaptin sira bizde artıkEvet hanımlar sonucum 95 çıktı bata iki gün kala
Rabbim tez zamanda sizede nasip etsin insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?