• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat nisan

belirtilerin nelerdi

Evet evet bende bunu merak ediyorum:KK22:

Belirtilerin göğüs hassasiyeti ki bende hiç olmaz sonrasında kasık ağrısı. Adet belirtilerine çok benziyor ayırt etmek zor sanki.

Neden uzun yatmadın canım

Hani hep derler ya uzun yat bacaklarını havaya dik diye :))) ben yapmadım yani onsuzda oluyor demeki

Tebrik ederim tatlim sag salim kucagina al inşallah sen açılışı yaptin sira bizde artık :KK46::KK200::anneadayı:

İnsAllah canim ya asıl sonuç iki gün sonra, eğer değer iki kat artarsa iyi yoldayız. Hi hi insAllah sizde tez zamanda bu güzel haberi burda paylasirsiniz

Belirtilerin göğüs hassasiyeti ki bende hiç olmaz sonrasında kasık ağrısı. Adet belirtilerine çok benziyor ayırt etmek zor sanki.

Hani hep derler ya uzun yat bacaklarını havaya dik diye :))) ben yapmadım yani onsuzda oluyor demeki

İnsAllah canim ya asıl sonuç iki gün sonra, eğer değer iki kat artarsa iyi yoldayız. Hi hi insAllah sizde tez zamanda bu güzel haberi burda paylasirsiniz
Artar canim merak etme daha bat günün geçmeden çok iyi sonucun. İnsallah paylasiriz canim

Demek

Demekki canım gerçekten hersey nasipte

Artar canım ya büyüğünü atlattın dikkat et kendine

Kizlar benimde 10 Nisan adet ama insallah olmam adet bittiginden beri 1 gun arayla devam ediyoruz yarin yumurtlama gunum. Allah hepimize hayirlisini nasip etsin. Bu ay doktoruma da gitmedim totem yapiyorum resmen, kayinvalidem de dahil herkes beni ruyasinda hamile goruyor kac aydir ama gel gör ki hic bisey yok. Rabbim insallah bu ay nasip eder.

Kizlar benimde 10 Nisan adet ama insallah olmam adet bittiginden beri 1 gun arayla devam ediyoruz yarin yumurtlama gunum. Allah hepimize hayirlisini nasip etsin. Bu ay doktoruma da gitmedim totem yapiyorum resmen, kayinvalidem de dahil herkes beni ruyasinda hamile goruyor kaç aydır ama gel gör ki hic bisey yok. Rabbim insallah bu ay nasip eder.
ocak ayında hamile kaldığımda da hamile olan eltim ve kardeşlerim de beni hamile görüyorlardı ruyasında, benimki maalesef hüsranla sonuçlandı (düşük oldu) ama sana can-ı gönülden sağlıklı hamilelik diliyorum.
bu forumda aynı umutları taşıyan benzer hikayeler anlatan kadınlarla birlikte olmak güzel. inanın etrafımdakileri beklentilerimle sürekli meşgul etmek yerine sizinle paylaşmak çok daha iyi geliyor. çünkü birbirimizi anlıyoruz :)

kizlar merhaba
hamile arkadasa hayirlinilsun diliykrum darisi basimiza

size birsey anlaticam...dun toplantidaydim birde. fenalik hissi geldi gozum bulaniklasti carpintim artti elim ayagim bodaldi bayilcak gibi hissettim nirmalde 9.5 tir tansiyonum 12-8e cikmis ilk.defa yani...ilk hamileleigimde bile oyle.tansiyon gormedim
1.2 saat sersem gibiydim.bugun raporluyu. evde dinleniyorum ama sersemlim devam.ediyor.ne dersiniz belirti olabilir.i 8.gun var regle.

kizlar merhaba
hamile arkadasa hayirlinilsun diliykrum darisi basimiza

size birsey anlaticam...dun toplantidaydim birde. fenalik hissi geldi gozum bulaniklasti carpintim artti elim ayagim bodaldi bayilcak gibi hissettim nirmalde 9.5 tir tansiyonum 12-8e cikmis ilk.defa yani...ilk hamileleigimde bile oyle.tansiyon gormedim
1.2 saat sersem gibiydim.bugun raporluyu. evde dinleniyorum ama sersemlim devam.ediyor.ne dersiniz belirti olabilir.i 8.gun var regle.

Geçmiş olsun cnm, yumurtlamadan kaç gün geçti? İnsAllah belirtidir cnm

KIZLAR BU TOPİC HİÇ CANLI DEĞİL NASIL YAPSAK CANLANDIRSAK:)
AYROCA REGLİME 1 HAFTA VAR YA KAN TESTİ YAPTIRSAMMI Kİ

Back