- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
- Konu Sahibi Minik ellerim
-
teşekkür ederim canım inşallah öyledir :)Olabilir ben de terliyordum soğuk soğuk canım
ben diyorum bir çılgınlık yapayım kan testi yaptırayım ..sende yapsana:=)batıma 2 gün kaldı
Hamile kaldığım ay bi terleme bi üşüme geliyordu akıntım su gibiydi göğüslerim acıyordu ama kişiden liiiye değişir belirtiler canım
geçen ay 6 gün gecikmiştimben diyorum bir çılgınlık yapayım kan testi yaptırayım ..sende yapsana:=)
Benimdebatıma 2 gün kaldı
Ay yaptırın yaptırın cesaretliler :)ben diyorum bir çılgınlık yapayım kan testi yaptırayım ..sende yapsana:=)
6 gün sonra mı geldi canımgeçen ay 6 gün gecikmiştimbeklemek istiyorum hayal kırıklığı olmasın canım
Gunduzleri usuyorum geceleri terkiyorum bende akintim cok azda olsa var goguslerde sislik var ama agri yok benim yaHamile kaldığım ay bi terleme bi üşüme geliyordu akıntım su gibiydi göğüslerim acıyordu ama kişiden liiiye değişir belirtiler canım
evet baya umutlanmıştm6 gün sonra mı geldi canım
günün geçsin öyle git bence canımkızlar ya bilemedim gitsemmi gtmesemmi
hakkında hayırlısı olsun canım belki de hamilesindir kırmızılar gelmeden her zaman umut varKizlar iki gün önce kasik agrimdan dolayi hastaneye gittim kan testim negatif cikti. Insallah diger aya nasip olur.Yasmin hapini 6 ay ictim. Bir ay once birakmistim. Demek ki hala koruyor. Allah ne zaman isterse o zaman verir diyip hayirlisini diliyorm hepimiz için.
Amin canımhayırlı kandiller kızlar Allah hepimize en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?