- 22 Mart 2017
- 245
- 65
- 13
- Konu Sahibi Minik ellerim
-
Çalışmayı bıraktnzmı canımHayır yapmadım negatif görmekten korkuyorum galiba 4 gün kaldı bat a geçerse yaparım gecmezse zaten umut gelecek aylara
Umut etmekten vazgecmemek lazım nekadar zamandır deniyorsun doktora gittin mi
Bugün itibariyle evet malesefÇalışmayı bıraktnzmı canım
Devam etmelimiyiz acabaBugün itibariyle evet malesef
Olacak inşallah canim senin bat ne zamandiDarısı bize olsa keşke
Benim esimde varikosel vardı tedavisi devam ediyor doktor olmaz diye bişey yok devam dedi iki ay oldu bi umut işte bekliyorumTam olarak ay bilmiyorum ya 5 6 aydır yani son zamlar düzenli gttm kafana takma çok erken dedi
Benim kasıklar baya ağrıyor yeter bu ay bukadarDevam etmelimiyiz acaba
Benim esimde varikosel vardı tedavisi devam ediyor doktor olmaz diye bişey yok devam dedi iki ay oldu bi umut işte bekliyorum
Beraber gittik 10 aylık evliyim bütün tahlillerim yapıldı hatta rahim filmi bile çekildi bende sorun yok eşimin değerleri biraz düşük çıktı varikosel den oluyor dedi ameliyat oldu tedavisi devam ediyor. Denemeyi bırakmıyor sunuz devam dedi olucak allahın izni ile dedi bizde deniyoruz umut işteSende gttnmi canm doktora.
Ne kadarlık evlisin
Hmm belkide ben karıştırdım cnm, incir kurumuydu yoksa? Bilemedim..Ben corek otu bal tarcin i klomeni icerken kullandim o yumurta gelisimi icin iyi oluyor diye kullandim ama catlatmak icin diye okumamistim hic
gulii7 ağrı varmı canım
Grupta bi hamiş çıkmış bile maşallah hayirli olsun canim bata baya varmış iyi çıkmış cizgi valla darisi bizim basimiza kan sonucunu merakla bekliyorum
Maşallah subhanallah darısı başımıza Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gününe varmış nasıl anlamış
İnşallah hayırlısı olur hakkında korkmaHmm belkide ben karıştırdım cnm, incir kurumuydu yoksa? Bilemedim..
Bugün daha çok kaşık ağrım var cnm sanki adet olcakmisim gibi
Çok saol cnm, yarın gitcem bende sabırsızlıkla bekliyorum. Sağlık ocağına gidecez eşimle hemen vermiyorlar mis galiba sonucu bi günde oradan beklicemneyse sağlık olsun da beklerim :))
İnsAllah Rabbim tez zamanda sizede nasip eder
Goguslerimden anladım cnm, benim normalde hiç agirmaz. Öyle test yaptım çıktı çok şükür. Geçen ay kimyasal gecirdim şimdide ondan korkuyorumhakkımızda hayırlısı insAllah
Hemen bize yaz csnımBide afedersin karnimda şişlik var sanki gaz kaçağı var
İnşallah canım benim olurBeraber gittik 10 aylık evliyim bütün tahlillerim yapıldı hatta rahim filmi bile çekildi bende sorun yok eşimin değerleri biraz düşük çıktı varikosel den oluyor dedi ameliyat oldu tedavisi devam ediyor. Denemeyi bırakmıyor sunuz devam dedi olucak allahın izni ile dedi bizde deniyoruz umut işte
İnşallahİ
İnşallah canım benim olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?